Thomas Lee føler at et Ethereum-rally er i ferd med å begynne

Ethereum-prisene har gått i stykker siden den høyeste tiden var 1417,38 USD i januar 2018. Mange ting er ikke til fordel for mynten, og den ligger nå i en rekkevidde på USD 200 – USD 250, som alltid truer med å bryte USD 200-støtten. Selv om ikke mye er positivt for Ehtereum akkurat nå, finner kryptogiganten fremdeles støtte fra noen av de ledende navnene i bransjen, og Thomas Lee er den siste da han mener rallyet er i ferd med å starte i Ethereum..

Lees samtale er mer teknisk enn grunnleggende

Thomas Lee, forskningssjef i Fundstrat Global Advisors, ga nylig ut et notat til sine klienter der han uttalte at Ethereum kunne starte et møte snart det er blitt oversolgt av investorer og handelsmenn. Ifølge Lee har dette utsalget kjøpt Ethereum til et veldig attraktivt prispunkt, og snart kan investorer begynne å strømme rundt mynten. I følge Lee har Ether mistet halvparten av verdien de siste tre månedene, og har underprestert store cap-mynter med to standardavvik, noe som kan signalisere at det er på tide med en rebound. For å sitere ham fra brevet sitt

“Ethereum er i ferd med å føre en trendomgang og samle seg sterkt,” “Sentiment er for tiden altfor negativt.”

Lee bemerket også at historisk, når Ether har underprestert jevnaldrende med to standardavvik, har det reversert disse tapene. Han forventer at token når $ 1900 innen utgangen av året.

Lee har vært ganske bullish om kryptokurver til tross for det enorme utsalget myntene og tokens har sett siden starten av 2018. Bortsett fra Ethereum, har Lee et prismål på $ 25 000 på Bitcoin, som for tiden er verdt omtrent en fjerdedel av det.

Les også: Justin Sun tar en digg på Ethereum Misery Again, ber Dapps om å bruke Tron over Ethereum

Vil Ethereum stige igjen? – Et svar som alle leter etter

Ethereum er for tiden omgitt av alle etterspurte problemer – det være seg tekniske problemer med nettverksbelastning, skalerbarhet, forsinkelse og i prosjekter og oppdateringer, ICOs salg av og økende konkurranse. Men hvis eksperter skal tro Ethereum-veikart og fremtidige prosjekter fortsatt har nok potensial som kan ta bort all Ethereums nåværende smerte og hjelpe den med å gjenvinne sin tapte ære når det gjelder pris og troverdighet.

Hvis man skal tro ulike nyhetskilder, kunngjøringer og begivenheter, ser Ethereum-teamet ut til å ha flyttet hele sitt fokus til nøkkelutgivelsene som ville bevege nålen mot skalerbarhet; nemlig Casper Proof-of-Stake-utgivelsen og Sharding-utgivelsen.

I juni ble noen av nyhetene dekket, med forståelse av alvoret i situasjonen for Ethereum, og skaperen Vitalik Buterin antydet at teamet kan prøve å endre sekvensen som Casper og sharding. Casper, Ethereums lenge planlagte konsensusalgoritme proof-of-stake, lover å være mer energieffektiv og egalitær enn sitt nåværende proof-of-work-system, mens skjæring kan inneholde nøklene til å skalere systemet til et enormt antall transaksjoner. Hvis denne planen fungerer, vil teknologiene kombinere for å lage en versjon av protokollen som kan være størrelsesorden mer effektiv

I august twitret også Jun Hasegawa, grunnlegger og administrerende direktør i OmiseGO, og sa at han forutser massiv skalering og adopsjon av Ethereum innen 2020, da han skisserer fremtiden til Ethereum og veikartet for veksten de neste to årene. Jun ved å bruke sitt twitterhåndtak ga ut en sannsynlig veikart som viser hvor Ethereum er på vei. Han var virkelig optimistisk, men likevel realistisk, da han hadde alle ros for verdens nest største kryptovaluta etter markedsverdi. Ifølge ham er året 2019 da Ethereum vil finne sin virkelige forretningsadopsjon og DApps på blockchain vil stige. Deretter vil Ethereum i 2020 øke massivt når adopsjonen vil øke etter hvert som mynten blir mer vanlig.

Kryptoøkonomi mitt perspektiv / spådom.


2017: Spekulasjoner (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Skaleringsløsninger (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 #Sharding #Casper ) / Interchain-protokoller

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. juli 2018

2019: Real business adoption / UIUX fokusverktøy / More Dapps

2019 ~ 2020: #Ethereum massiv skala og brukt av regjeringen.

Vi vil se stor forskjell mellom virkelig adopterbar protokoll og toksisk spekulasjonsprosjekt.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. juli 2018

Med Ethereum, i teknisk forstand tilgjengelig til skit billig priser og i utgangspunktet på slutten av å avslutte problemene, ser det ut som om mynten er i ferd med å se sine nye høyder igjen omtrent som det Lee forventer. Det som nå venter er implementeringen av ny teknologi og oppdateringer, som hvis det skjer i tide, vil investorer definitivt gjøre Ethereum til sitt beste bud.

Vil Ethereum reise seg fra asken igjen og få nye høyder? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector