TRON: Et år med nye milepæler og prestasjoner

annonse Phemex

I 2020 vekket hele kryptovalutaindustrien liv igjen, drevet av institusjonelle investeringer, ny utvikling og en bølge av DeFi-innovasjon som så nytten og potensialet til store kryptovalutaer bedre utforsket.

Uten tvil har TRON vært en av de mest aktive plattformene i år. Som en desentralisert plattform for lagring av filer og innhold har TRON gjort store fremskritt mot å oppnå større adopsjon og å bygge ut potensialet til plattformen – takket være en mengde nye oppkjøp og utvikling i 2020.

La oss se på hva den har oppnådd så langt.

2020 i gjennomgang

Begynner året med et smell, TRON fullførte det uventede anskaffelsen av Steemit Inc i februar – et av de mest populære blockchain-baserte bloggnettverkene. Ved å gjøre det, la det til mer enn 10.000 daglige aktive brukere i TRON-økosystemet.

I april bar TRONs partnerskap med Samsung frukt, og en eksklusiv TRON-seksjon ble lansert på Samsung Play Store – slik at hundrevis av millioner av Samsung-enhetseiere fikk tilgang til TRON dApps direkte fra telefonen.

Ikke lenge etter kunngjorde TRON den stabile utlåns- og styringsplattformen JUST, og fullførte et utsolgt tokensalg for JST på Poloniex. JST-token fortsatte med å klatre til 20 ganger noteringsprisen etter en rekke fremtredende børsnoteringer.

&# 128640; #LaunchBase #BARE Token Sale på 60 minutter! ⏰

Førstemann til mølla, så vær våken! ⚡

&# 128071;https://t.co/qtZQUKsCcM pic.twitter.com/gJ3eKUOjuf

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 5. mai 2020


Da vi gikk inn i andre halvdel av året ble TRONs DeFi-ambisjoner tydelige, og det ble laget en haug med nye DeFi-relaterte utviklingstrekk på nettverket. Starter med en utvikling som gjorde TRC20-tokens kompatible med Waves-plattformen, takket være Gravity – en kryss-kjedekommunikasjonsprotokoll.

Bare noen dager senere lanserte den første desentraliserte automatiske market maker (AMM) børsen på TRON – kjent som Bare bytt. Live stream av lanseringen ble sett på av over en halv million mennesker, og JustSwap ble møtt med umiddelbar suksess og dannet grunnlaget for DeFi på TRON.

JUST-plattformen ble lansert i august, og åpnet for avkastning til TRON-nettverksdeltakere, og ga den første TRX-støttede stablecoin til brukere. I september ble BitTorrent (BTT) lansert som et TRC20-token og ble lagt til som sikkerhetsmetode til JUST, mens TRON inngikk et partnerskap med Band Protocol for å bringe desentraliserte oracle-baserte prisstrømmer til dApp-utviklere..

TRON avrundet september med et smell, og samarbeidet også med BitGo for å bringe innpakket bitcoin (WBTC) og innpakket eter (WETH) til TRON-blockchain som TRC20-tokens. Som et resultat kan brukere nå handle med BTC og ETH på TRON, mens de drar nytte av de ekstremt lave transaksjonsgebyrene.

TRON var i stand til å opprettholde dette momentumet inn i årets siste kvartal, og kjøpte DLive – en av de største desentraliserte streamingplattformene og den nest største streamingplattformene i Tyrkia – i oktober og lanserte sin egen orakletjeneste samme måned (JustLink).

I desember samarbeidet TRON med Huawei for å bringe BitTorrent-appen til Huaweis AppGallery-butikk for å bringe desentralisert fildeling til opptil 3 milliarder enheter, og lanserte også den TRON-drevne desentraliserte utlånsplattformen JustLend til et imponerende mottak..

TRX-token

Hovedmottakeren av denne innsatsen? TRX-tokenholdere. Siden begynnelsen av året har TRON-token sett en konstant vekst i verdi.

I følge data fra CoinMarketCap har TRX vist en generell bullish trend gjennom hele 2020, og starter året på $ 0,0133 før den klatrer opp til sin nåværende verdi på $ 0,029 – tilsvarende en gevinst på 118 YTD.

TRX-token har sett nesten konstant vekst gjennom hele 2020. (Bildekreditter: CoinMarketCap)

Denne veksten ser ut til å ha blitt i stor grad katalysert av det økende spekteret av nye brukssaker for TRX-tokenet – som nå kan brukes til å lage JUST stablecoins, handles på JustSwap for andre TRC20-tokens, innsats for nettverksbelønninger og brukes til avkastningsbruk. i ulike TRON-baserte DeFi-protokoller, blant annet.

Dette hjalp også TRX-handelsvolumene til å nå sin aller høyeste verdi i 2020, da mer enn 7 milliarder dollar i TRX byttet hender på en enkelt dag i september under en meteorisk prisoppgang – signaliserer en økende interesse for eiendelen.

Og året er ikke helt over ennå.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector