TRON samarbeider strategisk med båndprotokoll for skalerbar Oracle-teknologi og omfattende integrasjoner

annonse Phemex

TRON Network, et av de største blockchain-baserte operativsystemene i verden, har strategisk inngått samarbeid med og fullført integrasjon med Band Protocol for å gi sikre og verifiserte desentraliserte orakler for å drive det raskt voksende DeFi og desentraliserte applikasjonsområdet. Begge lagene løser problemet med skalerbarhet i blockchain og har gått sammen om å gi høy gjennomstrømning, tilpassbare og desentraliserte orakler for alle TRON-utviklere, samt forskjellige ledende DApp-er i TRON-økosystemet. I tillegg vil det opprettes et TRC20 BAND-token spesielt for TRON DeFi DApps som skal brukes som sikkerhetsmiddel, verdilager, byttemiddel og mer!

Som en del av det strategiske partnerskapet jobber TRON Foundation allerede tett med Band Protocol for å integrere og sikre alle TRON-applikasjoner som dekker bedrift, statlig DeFi, betting, spill, RNG og mer som behandler millioner av dollar i verdi og kumulativt har hundretusener av brukerne. Den første DApp-integrasjonen av Band Protocol er med JUST, den ledende stablecoin-protokollen på TRON, for å sikre over $ 30 millioner i sikkerhet.

Band Protocol er ekstremt stolt over å være den første eksterne orakeløsningen som ble valgt å bli integrert i TRON.

Broimplementeringen av det desentraliserte Oracle-nettverket BandChain er fullført med hjelp fra TRON-kjerneutviklere som også offisielt har lagt til Band Protocol i TRON-utviklerdokumentasjonen. Dokumentasjonen ga utviklerne en omfattende guide om hvordan man kan utnytte verktøyene for å spørre om dataene som allerede er tilgjengelige på BandChain bridge-kontrakten eller lage et tilpasset desentralisert orakel med finjusterte parametere. Med denne integrasjonen får TRON-utviklere muligheten til å bygge svært sikre desentraliserte applikasjoner som virkelig er skalerbare uten begrensninger for overdrevne datakostnader eller problemer med overbelastning som er vanlige i innfødte blockchain-baserte orakler..

< TK Skjermbilde av TRON Developer Documentation >

For å sikre suksess med integrasjonen av Band Protocol med TRON, har begge team startet opp arbeidet med de ledende desentraliserte applikasjonene i TRON-økosystemet. Dette betyr at følgende prispar for øyeblikket kan leses på BandChain bridge-smarte kontrakt BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD, CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD og KRW / USD. Band Protocols kryptoasset-prisstrømmer oppdateres automatisk en gang hvert 5. minutt med råvare- og valutafôrene som oppdateres en gang i timen.

TRON-utviklere er ikke begrenset til de ovennevnte datatypene, noe ekstra oracle-skript kan opprettes uten tillatelse og tilpasses fra datakilder, aggregeringsmetode, oppdatering og sikkerhetsparametere for å tilpasse seg eventuelle krav fra desentraliserte applikasjoner bygget på TRON.

“Vi er i ekstase for å forbedre TRON med det mest verdifulle orakelproduktet på markedet. Denne integrasjonen markerer en ny æra av høykvalitets partnere, protokoller og tjenester som migrerer til TRONs blockchain. Fremtiden for blockchain-teknologi er lys når vi starter en serie med TRON DeFi-partnerskap som kommer. TRONs økosystem vokser raskere enn noensinne, og det å ha Band Protocol sikre våre toppapplikasjoner hjelper oss med å øke adopsjonen av DeFi og DApps over hele verden. “

Justin Sun, administrerende direktør i BitTorrent og grunnlegger av TRON.

TRONs offentlige kjede anses å være et av de sikreste og driftseffektiveste offentlige kjedesystemene i blockchain-bransjen og er klarert av et omfattende økosystem av store partnere som Samsung, Opera, bedrift og offentlige avdelinger. Det desentraliserte nettverket drives av over 925+ unike og aktive noder der oppretting og lagring av data ikke er avhengig av en bestemt person eller organisasjon

“Band Protocol er begeistret for å være den første orakeløsningen integrert i TRON public blockchain, en banebrytende plattform for skalerbar blockchain-teknologi og verdensledende operativsystem for nesten 1000 desentraliserte applikasjoner. Ved å jobbe tett med TRON-teamet for å støtte og bringe sikker, tilpassbar og desentralisert oracle-teknologi, vil den styrke neste generasjon av skalerbare applikasjoner som gir næring til neste bølge av blockchain-adopsjon. ”


Soravis Srinawakoon, administrerende direktør & Medstifter av Band Protocol

Det strategiske partnerskapet med TRON er en pågående prosess og et dypt samarbeid som vil utvides på lang sikt. Begge lagene vil spille en sentral rolle i å skape en sikker standard for behandling av orakler og data i desentraliserte applikasjoner for å sikre det høyeste nivået av sikkerhetsgaranti med brukervennlighet for å bringe bransjen nærmere masseadopsjon.

Følg med når vi kunngjør fremgang for utvikling og integrering med TRON DApps i de kommende ukene!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector