Tron [TRX] Drep den med nye utviklinger, den eneste måten er oppe nå

annonse Phemex

Tron jobber med en progressiv fremtid da den starter nedtellingen for sin Tron Virtual Machine (TVM) 30. august. I tillegg legger tillegg av CoinSwitch, Bitbox og Line sammen med en tysk bank, og Netbank legger TRX til sin meglerkonto, Tron er stadig på farta.

Tron virtual machine (TVM) er klar til å være her 30. august

Verdens 12 største kryptovaluta Tron (TRX) slutter verken å jobbe eller griper å forundre kryptoindustrien med sin konstante utvikling. Tron-prisen kan ha stått på $ 0,1 når hele kryptomarkedet går gjennom en nedgangsperiode. Men de nye partnerskapene og den kommende lanseringen vil bare øke sin langsiktige verdi og fremgang.

I følge den offisielle kunngjøringen kommer Tron Virtual Machine (TVM) 30. august. Denne hendelsen vil ytterligere øke Tron-nettverket og gi det ekstra muligheter.

?#TRON lanseringshendelse for virtuell maskin. Blockchain det globale økosystemet, #TRON til fremtiden. ? Vennligst vent på livestream 10.30, 30. august (SGT), det blir også loddtrekning, vi sees der. ?#TRX $ TRX https://t.co/q553J2pHjW

– Justin Sun (@justinsuntron) 23. august 2018

I tillegg vil det gjøre plattformen mer skalerbar som oppgitt av Justin Sun, grunnleggeren av Tron, og Tron blockchain vil bli mye raskere så mye at hastigheten vil være mer enn 200 ganger den for Ethereum. Som satt av en Tron-entusiast, har denne TVM betydelig verdi for Ton-plattformen for å gi den et forsprang på Ethereum:

Lanseringen av TVM 30. august betyr at kryptosamfunnet må spørre:

-TRON kan gjøre alt ETH gjør og mer. Hvorfor bruke ETH?


-Alle ETH-apper kan kjøres på TRON. Hvorfor bruke ETH?

-TRON er superrask. Hvorfor bruke ETH?

-20 000 TRX-transaksjoner = pris på 1 ETH-transaksjon. Hvorfor bruke ETH?#TRON #TRX pic.twitter.com/XDU8wIWxjM

– CryptoDuck (@MikeNerdUK) 21. august 2018

Etter hvert som plattformen blir kraftigere, vil prosjektene basert på Tron-protokollen gjøre sitt utseende. Og jo mer aktivitet på nettverket, jo mer eksponering for TRX og jo mer stiger verdien.

Fortsett å legge dem til: CoinSwitch, Bitbox & Linje

I følge den siste Tweet av Justin Sun kan TRX nå handles på CoinSwitch. CoinSwitch er en plattform som tillater handel med en kryptovaluta på tvers av forskjellige børser. Med over 300 valutaer og 6000 par gir denne utvekslingen den høyeste mengden kryptostøtte.

$ TRX er tilgjengelig på @coinswitch, en av verdens største samleplattformer for kryptovalutautveksling med 250+ mynter og 6000+ valutapar. Fra og med 2018 har den hatt et volum på 1 million USD per dag. Sjekk ut #TRX prisforutsigelse og live #TRON pristabeller. pic.twitter.com/KCBk5eUssI

– Justin Sun (@justinsuntron) 23. august 2018

Tron ble nylig oppført på BitBox og Line, så når det gjelder fremtidsutsiktene, er det et av målene ifølge Sun å legge til nye børser på de mest fremtredende, da han delte med Forbes.,

“Å legge til flere børser er øverst på våre prioriteringer.”

Han la videre til,

“Hvis du ser på porteføljen vår, vil du finne børser fra hele verden: USA, Korea, Japan, India og listen fortsetter.”

Sol fortsetter med,

“Selv med det nåværende Bearish-markedet, går brukeradopsjon bra for TRON. Jeg tror folk har lagt merke til at vi siden begynnelsen har levert flere innovasjoner enn noen annen blockchain / kryptovaluta, og har møtt hver eneste milepæl vi har satt oss selv. ”

Tron stopper ikke: Den tyske banken legger til TRX & fremtidsutsikter

Spennende ting fortsetter å komme for Tron som en tysk bank, og Netbank legger til Tron på bankkontoen slik den deles av en Redditor,

“Jeg bruker denne banken til daglig bankvirksomhet og til å kjøpe aksjer og ble ganske overrasket da jeg oppdaget at de har lagt til kryptovalutaer i meglerkontoen min. Kjøp (Kaufen) -knappen fungerer ikke (ennå?), Så jeg kan ikke kjøpe noen krypto gjennom denne kontoen, men kanskje dette vil endres en gang. Rare og spennende tider fremover. ”

For ikke å glemme det faktum at for ikke lenge siden kjøpte Tron BitTorrent som de jobber med å oppnå større ting i fremtiden:

“Vi startet også nylig Project Atlas, som lar oss oppmuntre brukere i BitTorrent-økosystemet til å delta og bidra til nettverket ved å tilby våre egne tokens – en første i historien. Vi har flere spennende nyheter som kommer ut også i fjerde kvartal. ”

Tron jobber for en lys fremtid og tilfører verdi langs linjen som til slutt også vil øke prisen.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector