Tron vandrer 6% i feiringen av TVM-lanseringen og overgår ETH-transaksjon og kontonumre

annonse Phemex

Tron har vært et altcoin som kontinuerlig har levert sin veikart. Hver dag har det vært bygget noen positive nyheter og følelser rundt mynten. De siste 24 har ikke vært annerledes for TRX da mynten fortsetter å levere nyheter positive for seg selv. Virkningen av denne nyheten er at mynten har samlet seg nær 6% de siste 24 timene på rapporteringstidspunktet.

Mye etterlengtet TVM-tjenestemann lansert  

TRON holdt et globalt lanseringsarrangement for TRON Virtual Machine (TVM) 30. august 2018 (SGT), og innledet en ny æra med alle støttespillere og troende. Sentrert rundt TRON-økosystemet lanserte arrangementet offisielt TVM, som er fullt kompatibel med Ethereum, med raskere hastighet, lavere kostnader og enklere drift på toppen av det.

TVM er en lett, virtuell Turing-maskin som er utviklet for utvikling av TRONs økosystem. TVM tar sikte på å gi millioner av globale utviklere et spesialbygd system for blockchain som er effektivt, utviklervennlig, stabilt, sikkert og enkelt å optimalisere..

I tilfelle sa Justin Sun,

“Lanseringen av den offisielle versjonen av TVM betyr at TRON vil begynne å transitt fra grunnleggende infrastrukturbygging til den nye fasen av økosystemutvidelse. Vi er overbevist om at TRONs utvikling vil gi bransjen en ny bris. Vi tror også at vi kan fullføre oppdraget vårt med å desentralisere internett. ”

En ny epoke med søknad om TRON har kommet!

Under direktesendingen hevdet CTO Chen Zhiqiang:

“Vi til slutt omfavner milepælen til TVM offisielt lansert på MainNet , dette er et spennende øyeblikk. Senere avbildet Chen Zhiqiang innkallingsprosedyren for fullnode og Tron-nettverk, og ga utviklerne en mer omfattende forståelse av henholdsvis implementeringsprosessen, for å utvikle sin egen TRON-baserte DAPP mer effektivt. “

#TRON Teknisk direktør, Marcus sa at TRON kom inn i Dapp Era, #TVM er fullt kompatibel med #Ethereum, med unik virtuell minnemekanisme, unik ressursadministrasjonsmodell og ressursforbruk av smarte kontrakter er 2B i stedet for 2C, noe som er mer vennlig for utviklere. #TRX pic.twitter.com/N5jhXqgR4Y

– Justin Sun (@justinsuntron) 31. august 2018

Les også: Tron [TRX] hever 11% når Justin slipper en serie positive nyheter

Tron utvider nettverksøkosystemet, tommer nærmere Ethereum

I tilfelle delte Justin Sun, grunnlegger av TRON, noen viktige data fra TRON Network den siste måneden. Det er rapportert at det totale antallet TRON-kontoer har nådd 282859, en økning på 1431% sammenlignet med 28. juli, en økning på 465,00% sammenlignet med 25. juni da TRON MainNet ble lansert. Per nå er TRON-kontonummeret 11 ganger det som for Ethereum (i en 2-måneders periode etter MainNet-lanseringen), og har nådd samme nivå av EOS. Dette er virkelig et gjennombrudd for TRON.

282 859 kontoer til 29. august 416 497, en-dagers transaksjonstopp 20. august. Med høy ytelse og brukervennlighet #TRON, daglig transaksjon og TRON-nettverkskontoer har vokst veldig raskt. Nå har TRON blitt et av de største desentraliserte nettverkene i verden. #TRX $ TRX pic.twitter.com/wMMYxbH8hB

– Justin Sun (@justinsuntron) 30. august 2018

I tillegg nådde TRONs enkeltdagstransaksjon nummer 416 497 i august, en økning på 741% sammenlignet med juli, en økning på 13 565% i to-månedersperioden etter MainNet-lanseringen; sammenlignet med Ethereum i samme 2-måneders periode etter at det lanserte MainNet, er det gjennomsnittlige daglige transaksjonstallet for TRON 19 ganger det for Ethereum. Dessuten har toppantallet av TRON en-dagers transaksjon nådd 31% av Ethereum. TRON-økosystemet forblir aktivt med økende gjennombrudd i nøkkelindekser.

Trons innsats har også vært å bygge et globalt samfunn og utvide rekkevidden. Og det er prisverdig å utvide rekkevidden. Antall SR-kandidater har hoppet fra 70 til over 100 den siste måneden. TRONs samfunn har også vokst. På Facebook har totalt antall følgere av Justin Suns personlige konto og TRON Foundation nådd nesten 1 million; TRX har kontinuerlig rangert №1 på Twitters diskusjoner.

Tron har definitivt gitt flere grunner til at holdere og samfunn skal heie og fortsette å gjøre det. TVM som ble ansett for å endre formuen for TRX lanseres nå, og nettverket ser sterkere ut enn noensinne for at flere skal vokse. Det er også markedet som belønner mynten

Vil TRX snart kunne bryte seg inn i topp 5 kryptovalutaer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me