TronWallet er klar til å bli offentlig med In-App-tilbud av KLV Token Sale

annonse Phemex

TronWallet har lansert et IAO-tilbud (IAO) av KLV-token ved hjelp av lommebokens innebygde bytteverktøy før neste ukes lansering av Klever App.

TronWallet har opplevd massiv vekst de siste tre årene med sin nåværende globale brukerbase som stod over 600.000 brukere, og ble en av de mest populære blockchain-appene i kryptovaluta-sfæren med støtte for Bitcoin, Ethereum og Tron blockchains. Med sitt mål om å bevege seg utover disse økosystemene og tiltrekke brukere fra hele kryptosfæren, har det lansert et begrenset blitsalg av sitt nye KLV-token som et In-App-tilbud (IAO) inne i TronWallets bytteverktøy.

Startet fra KLV-salget kommer før mega-lanseringen av deres 4. generasjons lommebok TronWallet. Dette vil gjøre det mulig for TronWallet, snart Klever.io, å lansere seg selv som de facto kryptoløsning som vil tilby effektive, sikre og raske transaksjoner for alle blockchain-protokoller i fremtiden.

Dette In-App-tilbudet vil gi nåværende TronWallet-brukere muligheten til å kjøpe KLV-tokens før den kommende noteringen på topp 10 kryptovaluta-børser og DEX-er. Brukere kan kjøpe KLV-tokens ved hjelp av BTC, TRX, ETH og USDT. Én KLV er priset til 0,003 USD, hvor omtrent 1,2 milliarder KLV vil være tilgjengelig for salg til sine brukere. 300 millioner KLV-tokens er allerede utsolgt i VIP-salg til private parter og VIP-medlemmer.

TronWallets voksende brukerbase

TronWallet har nylig sett en enorm vekst i brukerbasen, utløst av det kommende trekket til Klever.io Tiltaket er rettet mot å tiltrekke seg nye brukere ved å tilby dem en enklere, kraftigere og intuitiv plattform for daglig kryptobruk.

Siden Klevers kunngjøring 1. juli har TronWallet opplevd massiv vekst der den har registrert over 222 000 aktive brukere (DAU). I mellomtiden har den tiltrukket over 370 000 nye brukere på under to måneder, til sammen over 625 000 brukere over hele verden. Denne eksponentielle veksten betyr det fremtidige potensialet til TronWallet-appen. Denne massive veksten i brukerbasen kan også tilskrives den nylige integrasjonen av Ethereum- og Bitcoin-blokkjeder i plattformen, med støtte for ti tusenvis av ERC20-tokens. Dette er to av de mest brukte kryptokurver og blokkjeder, og har dermed skapt stor interesse blant publikum for TronWallet og dens enkle og allsidige brukeropplevelse.. 

Den nylige veksten kan også tilskrives at TronWallet ble omtalt i kategorien Mobile Payment App i Google Play, der den rangerte nummer 1 i USA, Storbritannia, Australia og Thailand, samt 22 andre land.

TronWallets daglige aktive brukere (DAU) har økt til 222 000 på både Android- og iOS-apper.

Totalt 625 000 brukere – lagt til over 370 000 brukere siden kunngjøringen av klever.io 1. juli.


TronWallets vekst siden 1. juli, med 481 000 aktive brukere (MAU) og 331 000 aktive brukere (WAU).

Etter det strategiske trekket vil TronWallet levere en enklere kryptoopplevelse ved å dra nytte av det nybygde Klever OS (operativsystem) og optimalisert automatisering for brukertjenester.. 

Funksjoner og økosystem

Klever.io vil være det nye og utvidede hjemmet til TronWallet. Det nye merkevaren og navnet vil være aktivt fra den siste uken i august 2020. Plattformen er designet for å tilby brukerne den beste og sikreste brukeropplevelsen. Den vil bestå av fire hovedelementer, inkludert Klever App, Klever OS, Klever Exchange og Klever Labs. Produktets økosystem vil tilby verktøy som vil utdanne brukere til å ta bedre beslutninger om kryptoinvesteringer, mens de nyter total kontroll over eiendelene, kombinert med førsteklasses sikkerhet og militær kryptering av alle data.

KLV-token

KLV er det opprinnelige token introdusert til Klever-økosystemet. Det vil være symbolet på å drive alle plattformene, produktene og tjenestene i økosystemet. Filosofien bak dette tokenet er å lage et enkelt verktøy-token for en rekke brukssaker. Det har potensial til å gjøre det til det mest brukte verktøyet token i kryptosfæren fordi det vil drive et helt økosystem. Dette betyr at etterspørselen etter KLV i fremtiden vil øke kontinuerlig og prisen på KLV skyter i været med økt bruk av produktsuiten.

Klever-økosystemet vil legge til nye blokkeringer med jevne mellomrom, for å øke brukssakene og relevansen for brukere over hele kloden. Denne påfølgende utrullingen av nye blokkeringer er rettet mot å utnytte fordelene med disse blokkeringene slik brukerne av applikasjonen krever.

Klever OS, som er bygget for å tillate utviklere å integrere en smart ferdig krypteringslommebok på alle applikasjoner og forskjellige enheter som smarttelefoner, maskinvare og klokker gjennom en enkel SDK. Denne plattformen er bygget for å sikre krypteringslommebøker på et nytt nivå, og gir muligheter for flere innsatser blant andre neste generasjons funksjoner.

Mange av TronWallet-tilhengerne ser ivrig på fremtiden for å dra nytte av de fantastiske nye funksjonene som tilbys av økosystemet.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector