Uke i gjennomgang: Kryptovalutaprisanalyse for uken 17. desember til 23. desember

annonse Phemex

Kongressmedlemmer Darren Soto introduserer Token Taxonomy Act

Denne uken introduserte demokrat Darren Soto, sammen med kongressmedlem Warren Davidson, Token Taxonomy Act. Den nye lovplanen rydder opp forvirringen rundt klassifiseringen av kryptovaluta. Viktigst, det sier at en digital eiendel ikke lenger er sikkerhet når den blir et fullt fungerende nettverk. For et par uker tilbake hadde Sato gått sammen med Ted Budd for å få slutt på kursmanipulering av kryptovaluta. De to mennene hadde introdusert et par regninger som “instruerer CFTC og andre finansielle regulatorer om å komme med kritiske anbefalinger for hvordan man kan forbedre reguleringsmiljøet for både forbruker- og forretningsutviklingssiden.”

Facebook tilbake med kryptoverskrifter

I følge en rapport fra Bloomberg denne uken, har “folk som er kjent med saken” uttalt at Facebook jobber med å lage en stablecoin for WhatsApp-pengeoverføringer. Selskapet planlegger tilsynelatende å starte i India der landet har over 200 millioner WhatsApp-brukere og 69 milliarder dollar i årlige remitteringsbetalinger. Som alltid må man ta denne nyheten med et saltkorn, da kunngjøringen ikke kommer fra Facebook selv. Facebook oppretter en kryptovaluta – en historie så gammel som tiden. Facebook har økt sin blockchain-gruppe, men kan skryte av rundt 40 medlemmer ifølge LinkedIn. Tidligere PayPal-president David Marcus har kjørt Facebook Messenger-appen siden 2014 og leder for tiden blockchain-divisjonen.

Vitalik gir bort kapital til Ethereum Startups

Samler noen nyheter fra Twitter, den tredje ledende kryptovaluta Ethereum-skaperen, Vitalik Buterin, har gitt bort $ 300K i kryptovaluta til Ethereum-oppstart. Buterin ga bort $ 300K til tre Etherum-oppstart: Prysmatic Labs, ChainSafe Systems og Sigma Prime. Hver av oppstarterne har mottatt 1K Ethereum fra Buterin, som senere ble avslørt i en Twitter-tråd. Alle de tre oppstartene jobber angivelig med å forbedre Ethereum-nettverket og flytte det til Ethereum 2.0. ChainSafe oppretter en Ethereum 2.0-kompatibel klient; Prysmatic Labs jobber for å forbedre skalerbarheten, og Sigma Prime jobber også med en 2.0-klient som heter Lighthouse.

Hong Kong for å stramme inn cryptocurrency-lovene

Mens Fastlands-Kina nesten har stengt dørene for kryptovalutahandel i landet. ICO og handel med kryptovaluta er fortsatt tillatt i Hong Kong. Nå har det dukket opp rapporter som er det, kryptobørs, handelsmenn, investorer, kryptobaserte selskaper eller institusjoner; alt vil bli satt under strengere tilsyn med Securities and Futures Commission (SFC) i Hong Kong. I henhold til de nyeste SFC-retningslinjene, nå og fremover, vil det kreves en lisens for alle investeringsfond som utgjør mer enn 10% av bitcoin eller andre kryptovaluta-mynter eller poletter. Midlene kan bare selges til profesjonelle investorer.

Binance lanserer DEX og 10 fiat-børser til i 2019

Denne uken for utveksling ble Binance-sjef Changpeng ‘CZ’ Zhao nylig intervjuet angående den siste utviklingen innen BTC og Binance og hans syn på markedet fremover. Under intervjuet ble CZ spurt om endringene i utvidelsesstrategien til Binance på grunn av smeltende markeder som han svarte og sa: “Vår strategi har ikke endret seg i det hele tatt. Vi har lansert en fiat-børs så langt, og vi er i ferd med å lansere 2-3 til i løpet av neste måned. Neste år vil vi fremdeles bygge 10 flere fiat-sentraler, og vi lanserer også vår desentraliserte sentral (DEX), som er veldig viktig blockchain-teknologi basert sentral

PrisdiagramKilde: Coin260.com

Bitcoin (BTC)

Her kommer jul og det gjør også julenissemøtet som bringer alt grønt til kryptomarkeder. Det har vært første gang de siste to ukene at Bitcoin har flyttet over USD 4000 og fortsetter den oppovergående reisen. Prisene nådde høydepunktet på 4198,43 USD og det laveste punktet 3,253,12 USD i løpet av uken. Børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC på tvers av forskjellige par denne uken var, BitMex (21,94%), CoinBene (3,72%) og DOBI Trade (2,93%)


Blant fremtredende nyheter rundt Bitcoin har Michael Novogratz spådd at Bitcoin ville slå $ 3000 til $ 6000 på kort sikt

Ripple (XRP)

XRP er fortsatt på andreplass ettersom Ethereum fortsetter å slå. På toppen var denne uken prisene på XRP på USD 0,393330 og mot bunnen siterte den USD 0,286942. Børsene som var mer aktive, i volum, med XRP på tvers av forskjellige par denne uken var ZB.COM (13,07%) Bitbank (11,00%) og ZBG (7,62%)

For XRP denne uken, kåret XRP til den beste julen “Crypto Gift” på Twitter

Ethereum (ETH)

Ether, som BTC, øker og ligger nå godt over USD 100 nivåer. Ethereum på toppen, var denne uken på USD 119,09 og var på et lavt nivå på USD 85,38. Markedene som var mer aktive, i volumer, med ETH på tvers av forskjellige par denne uken var DOBI-handel (6,46%), OEX (4,77%) og OKEx (4,74%)

Blant nyhetene rundt Ethereum denne uken, sprengte Joseph Lubin, medstifter av Ethereum og grunnlegger av ConsenSys, sine kritikere (spesielt krypto “journalister og bloggere”), og sa at han kunne se en “veldig lys” fremtid for Ethereum og dets økosystem..

The Other Movers and Shakers

De andre myntene som kom til toppen og bunnen denne uken i henhold til Coin Market Cap (tilgjengelig 23. desember kl. 15:35 IST) var

Flyttere

  • Mynt – viser en økning på 211,20%
  • NKN – viser en økning på 152,07%
  • Spendcoin – viser en økning på 149,16%

Shakers

  • Veros – viser et fall på 95,95%
  • empowr-mynt – viser et fall på 94,79%
  • True Deck – viser et fall på 82,20%

Hva tror du vil være følelsen av kryptomarkedene neste uke? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector