Ukentlig avrunding: Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) Enter Recovery, XRP drar ytterligere tap

annonse Phemex

Den siste uken i kryptomarkedet forble litt spennende, ikke når det gjelder markedsbevegelsen, men når det gjelder institusjonell utvikling som skjer i kryptosfæren. Det samlede kryptovalutamarkedet var fortsatt under press mens det tapte rundt 25 milliarder dollar av markedsverdi.

De tre beste kryptovalutaene: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Ripple (XRP) så store tilbakeslag som testet noen viktige støttenivåer. La oss se litt detaljert.

Rise-Fall-Rise of Bitcoin (BTC) forrige uke

Bitcoin (BTC) kunne ikke opprettholde den tidlige uken, og så en stor tilbaketrekning da den nærmet seg $ 19 400 nivåer. I en flertallsperiode i forrige uke forble verdens største kryptovaluta på en nedadgående bane som brøt noen viktige støttenivåer.

Bitcoin-BTC- $ 19000Hilsen: CoinMarketCap

På fredag ​​falt Bitcoin (BTC) -prisen under den avgjørende støtten på $ 18.000, men den registrerte imidlertid en sterk tilbaketrekning fra $ 17.600 nivåer og har fått nesten $ 1200 poeng de siste 36 timene. På den annen side fortsetter institusjonell deltakelse i Bitcoin (BTC) å bli sterkere fra uke til uke.

  • Bitcoin fortsetter å motta takknemlighet fra Wall Street-investorer og store institusjoner. Milliardærinvestor og sjef for Bridgewater Associates – Ray Dalio – erkjente at BTC dukker opp som et sterkt alternativ til gull. JPMorgan peker også på systematiske utstrømninger fra gull-ETF-er siden oktober 2020 og store innstrømninger som skjer i Bitcoin-fond, derimot. Oppfatningen om at Bitcoin spiser gulls markedsandel, blir sakte til virkelighet og blir sterkere hver dag som går.
  • Kryptofirmaer og andre bankinstitusjoner har begynt å varme opp til Bitcoin (BTC). Disse selskapene har begynt å bygge tjenester som bygger bro mellom tradisjonelle markeder og Bitcoin. Crypto exchange Bittrex kunngjorde en tokenisert aksjehandel, mens Fidelity Digital Assets kunngjorde Bitcoin-støttede kontantlån til institusjoner i samarbeid med BlockFi. Tilsvarende kunngjorde britisk multinasjonalt banktjenester Standard Chartered at de vil begynne å tilby kryptotjenester i 2021 med forbehold om godkjenning fra Storbritannias Financial Conduct Authority (FCA).
  • Hedgefond og store institusjoner fortsatte å strømme mer inn i Bitcoin (BTC) den siste uken. MassMutual kunngjorde den 169 år gamle forsikringsgiganten en investering på 100 millioner dollar i Bitcoin gjennom kapitalforvalter NYDIG. Business Intelligence Firm MicroStrategy bekreftet også å tilby konvertible sedler til en verdi av hele 650 millioner dollar og har til hensikt å bruke nettoprovenuet til Bitcoin (BTC).

ETH-pris korrigerer 10%, men gjenoppretter raskt

Ethereum (ETH) kjempet for å opprettholde over $ 600 nivåer da mani rundt lanseringen av Ethereum 2.0 Beacon Chain freser ut. Tidligere på uken gjorde ETH-prisen skarp korreksjon og mistet 10% av prisen. Imidlertid hadde den en skarp sprette tilbake fra $ 540 nivåer. Ethereum testet denne støtten på $ 540 to ganger i løpet av den siste uken. ETH har kommet seg på vei tilbake til $ 600 og handler for tiden til $ 583 med en markedsverdi på $ 66,3 milliarder.

Hilsen: CoinMarketCap

Bortsett fra Bitcoin, er Ethereum (ETH) fortsatt et av de beste valgene for institusjoner. EN rapportere innsendt av Grayscale til SEC bemerker at Grayscale Ethereum Trust (ETHE) har kjøpt nesten 11444 ETH til en verdi av 75 millioner dollar. ETHE er Grayscales nest største kryptofond og står for 14% av forvaltningskapitalen (AUM).

Ripples XRP under salgstrykk


Ripple XRP er fortsatt under salgspress siden den har korrigert nesten 20% den siste uken. XRP fortsetter det nedadgående momentum den siste uken og til og med beveget seg under den avgjørende støtten på $ 0,50. I motsetning til Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), har prisen på XRP nektet å se noen reversering.

Hilsen: CoinMarketCap

Flare Network registrerte nylig et offisielt øyeblikksbilde av XRP-hovedboken. Målet her er å introdusere XRP til DeFi-økosystemet på Ethereum blockchain-nettverket. For å sette i gang aktiviteten vil alle XRP-interessenter bli utelukket Flare’s Spark (FRXP) -tegn.

“Det er fantastisk å se selskaper som bygger systemer som gir XRP nytte, og jeg tror muligheten til å bruke XRP direkte i smarte kontrakter vil være utrolig nyttig,” sa Flare CTO.

Når Flare-oppdateringen går live, kan XRP-tokenholdere generere XRP-pegged Spark (FXRP) -tegnene og bruke dem i det Ethereum-baserte DeFi-økosystemet.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map