Ukentlig Crypto: Bakkt utvider Crypto Custody, Blockchain.com lanserer Crypto Lending Services og mer

annonse Phemex

Viktige høydepunkter 

  1. Bakkt utvider sin Crypto Custody-løsning for bedriftsnivå til alle institusjoner
  2. Bank of Tanzania advarer publikum mot bruk av kryptovalutaer
  3. Analytikere skyver Bitcoins [BTC] Bullish Timelines Beyond 2021
  4. Kina skal øke Blockchain Innovation ved å investere $ 2 milliarder innen 2023 – IDC-rapport
  5. SBI Ripple Asia kunngjør den første pengeoverføringstjenesten Japan-Vietnam ved bruk av RippleNet
  6. Blockchain.com lanserer Crypto Lending Services; Utbetalt 120 millioner dollar i november
  7. Singapores sentralbank, JP Morgan, for å utvikle blockchain-basert grenseoverskridende betalingssystem

Bakkt utvider kryptovakt til alle institusjoner

Bakkt tilbyr nå Bitcoin-varetekt til alle institusjoner. Kunder over hele verden kan nå beskytte eiendelene sine ved hjelp av Bakks tilbud av bedriftsklasse. Videre har sistnevnte også mottatt tillatelse fra New York Department of Financial Services (NYDFS) til å tilby bitcoin forvaring til alle institusjoner. Listen over firmaer som har registrert seg som startkunder inkluderer Pantera Capital, Galaxy Digital og Tagomi. Andre firmaer forventes å delta i løpet av noen uker. Tidligere leverte Bakkt bare forvaringstjenester til kunder som handler Bitcoins futureskontrakter. 

Bank of Tanzania utgir varsel mot bruk av kryptovaluta

Bank of Tanzania i en offentlig kunngjøring har advart publikum mot å bruke kryptovalutaer. Videre sier kunngjøringen at kryptokurver ikke er lovlig autorisert i Tanzania. Varselet nevner videre at det har notert seg en økende trend blant publikum som driver med kryptovaluta-baserte aktiviteter. Sistnevnte fremhever også det faktum at noen enheter i Tanzania markedsfører oppfatningen om at kryptokurver er lovlig betalingsmiddel i landet.. 

Thomas Lee og Tone Vays Forutsi $ 50K Bitcoin [BTC] -pris for 2022

Ledende analytikere Thomas Lee og Tone Vays har utvidet sine bullish mål utover $ 50 000 så langt som 2022. Kryptomarkedet er positive til et bullish utbrudd før halveringen i mai 2020. I følge Vays og Lee kan hendelsen imidlertid mislykkes i å oppfylle forventningene til investorene. Oksene tar ikke feil med hysteriet som Bitcoin kan tilby. Tone Vays sa

“Hvis Bitcoin begynner å nærme seg 20 000. Det kommer til å gå veldig raskt opp ”

Imidlertid er hans tidslinjer for utbruddet i siste halvdel av 2021 til begynnelsen av 2022. Samtidig kommer Tones spådommer nær Tom Lees analyse av Bitcoin-prisen. Ifølge ham styres Bitcoins pris av nettverkseffekten. Den har en eksponentiell sammenheng med prisen. Derfor vil det ta nesten 1 million brukere for prisen å berøre $ 25.000, hvis vi går videre.

Kina skal bruke 2 milliarder dollar på Blockchain Innovation

En ny rapport fra det amerikanske baserte dataanalysefirmaet International Data Corporation (IDC) forutsier en 67% CAGR i Kinas blockchain-teknologiindustri fra 2018 til 2023. I august ga IDC ut den verdensomspennende blockchain-vekstrapporten med sitering av en 60% sammensatt årlig vekst utgiftsrate (CAGR) i den globale blockchain-bransjen, og tar det til 16 milliarder dollar innen 2023. Det kinesiske markedet er satt til å bidra til en åttendedel av den globale vekstraten med de siste positive nyhetene som kommer fra landet.

SBI Ripple Asia kunngjør første pengeoverføringstjeneste ved bruk av RippleNet

SBI Ripple Asia og SBI Remit, datterselskaper av SBI FinTech Solutions, har inngått et samarbeid med Tien Phong Commercial Joint Stock Bank, en vietnamesisk forretningsbank som ble etablert i mai 2008 for å introdusere den første japan-Vietnam pengeoverføringstjenesten i ekte valuta ved hjelp av Distribueret Ledger Technology (DLT) . Adopsjonen av RippleNet vil muliggjøre sanntids- og lavprisoverføring av midler mellom SBI Remit og Tien Phong Bank. Faktisk har befolkningen i vietnamesiske innbyggere i Japan vokst 4,57 ganger de siste fem årene til 330,835. Systemet vil muliggjøre sømløse overføringer og bidra til å bygge en lojal kundebase for begge firmaene.

Blockchain.com lanserer Crypto Lending Services 


 Blockchain.com kunngjorde nylig sine planer om å lansere sin crypto utlånstjeneste som utbetalte $ 120 millioner til institusjoner bare i november. Siden lanseringen i august (som en beta for spesifikke institusjonelle kunder), har selskapet vært vitne til massiv interesse for tjenesten med institusjonenes utlån og lånetjeneste som krysser 1,6 milliarder dollar på plattformen. Så langt i november har verdien berørt $ 120 millioner dollarmerket som signaliserer enorm institusjonell interesse for produktet som tilbys av Blockchain.com.

Singapore Central Bank JP Morgan Synergy for å utvikle Blockchain-basert grenseoverskridende system

Singapores sentralbank, Monetary Authority of Singapore (MAS) har inngått et samarbeid med investeringsbankgiganten JP Morgan og utviklet en blockchain-prototype for grenseoverskridende betalinger. Prototypen vil muliggjøre betalingsoppgjør med forskjellige valutaer i samme nettverk. På samme måte vil Temasek, et investeringsselskap som eies av regjeringen i Singapore, støtte MAS og JPMorgan’s initiativ. 

Prototypen kommer som en del av Project Ubins femte fase. Sistnevnte ble startet i november 2016 av MAS i samarbeid med Singapores finansielle tjenesteytende industri for å utforske blockchain-baserte betalingsoppgjør og verdipapirer. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map