Universal Protocol Alliance lanserer UPT-token, men kan det tåle konkurransen?

annonse Phemex

Universal Protocol Alliance har nå gitt ut sin Universal Protocol Token (UPT,) en ny kryptovaluta som er rettet mot å forbedre interoperabilitet. Alliansen består av flere medlemsprosjekter og organisasjoner, inkludert OmiseGO, Blockchain at Berkeley og Cred, blant andre. Fakturert som et “mega-utility” -tegn, har UPT som mål å skille seg ut fra konkurransen ved å tilby flere brukssaker til innehavere.

 De Universal Protocol Alliance sammenkalt med sikte på å overvinne en av blockchains neste store utfordringer, interoperabilitet. Alliansens uttalte oppdrag er å bringe 100 millioner nye brukere inn i kryptovaluta. Gitt at det er for øyeblikket bare 42 millioner Bitcoin lommebøker eksisterer, ifølge Statista, er det en høy ambisjon.

Siden den ble dannet i 2018, har Alliansen utviklet Universal Protocol Platform, som vil gjøre det mulig for brukere å samhandle med flere kryptovalutaer via en enkelt blockchain. Det er nå lansert UPT, som er det opprinnelige token til plattformen, og det underliggende verktøyet token for Universal Protocol-økosystemet. UPT er for øyeblikket tilgjengelig som en første oppføring på Bitcoin.com Utveksling. Børsen lister også opp forskjellige Universal Protocol stablecoins, inkludert Universal Dollar (UPUSD) og Universal Euro (UPEUR.)

 Når vi snakket om lanseringen av UPT, sa JP Thieriot, medstifter av UP Alliance og Uphold:

 “Universal Protocol Token er løsningen for bedrifter, forbrukere og myndigheter store og små krever løsninger for å manøvrere eiendeler digitalt hvor som helst og når som helst.”

 Et flerverktøyttoken

 Foreløpig tilbyr UPT flere verktøy til innehavere, basert på aktivitetene til Alliance-medlemmene. UPT-holdere kan for eksempel sette sine tokens på utlåns- og låneplattformen Cred, og via CredEarn-funksjonen genererer de interesse for UP-tokens, for eksempel de nevnte stablecoins.

Digital pengeplattform Uphold er også et Alliance-medlem, noe som betyr at UPT-innehavere er kvalifiserte for rabatter når de handler på Uphold. De kan også motta ekstra digital valuta tilbake med lanseringen av Uphold debetkort.

Hvis du bruker OmiseGOs betalingsoppgjørssystem, kan UPT-holdere betale gebyrer i tokens. UPT kjøper også rabatter på konferanser og arrangementer holdt av Alliance-medlemmet Blockchain i Berkeley og reduserte avgifter for kodeovervåking med sikkerhetsselskapet CertiK.

 UPT vs. BNB

På dette punktet i utviklingen av kryptovaluta er det bokstavelig talt tusenvis av tokens. Ikke desto mindre tjener svært få av dem mer enn et eneste formål, selv om det er noen få unntak. En komparator kan være Binances BNB-token, som utvekslingsgiganten påstander har over 120 brukstilfeller både innenfor og utenfor Binance-økosystemet.

Den første brukssaken til BNB var som en nøkkel til nedsatte handelsavgifter på Binance-plattformen. Imidlertid vil disse rabattene reduseres over tid, så teamet på Binance har stadig introdusert mer funksjonalitet designet for å sikre at BNB har varig appell. Da Binance har utvidet sitt fotavtrykk til flere tjenester, har BNB-token fått ytterligere nytte.


Nå kan BNB-holdere investere i nye tokenlanseringer via Binance Launchpad IEO-plattformen, muligheten til å tjene renter ved å delta i Binance Lending-plattformen, og betale handelsavgifter på Binance DEX. BNB er også det opprinnelige token til Binance blockchain siden den ble lansert tidligere i år.

 Binance har også opprettet flere partnerskap og samarbeid, som muliggjør brukstilfeller for BNB utenfor sitt eget økosystem. For eksempel kan brukere bestille flyreiser og hotell på TravelbyBit og Trip.io plattformer eller ansett frilansere via CanWork.

 Partnerskap er ikke det samme som interoperabilitet

Med over 100 brukssaker som har bygget seg opp i løpet av to års levetid, har BNB absolutt kanten over UPT som et nybegynnertegn integrert med fem Alliance-prosjekter. Hvor UPT kan ha kanten over BNB skjønt, er i sin virkelig interoperable natur.

Alle som bruker BNB utenfor Binance-økosystemet, er avhengig av et samarbeid mellom Binance og det aktuelle selskapet. Hvis forholdet går i stykker, kan det hende at brukeren oppdager at de ikke kan bestille sine flyreiser eller ansette frilanserne sine lenger med BNB. Som kontrast er UPT basert på Universal Protocol Platform, noe som betyr at bruken av den ikke er avhengig av et forretningsforhold for å beholde nytteverdien..

Videre fungerer BNB-tokensalderen også til sin fordel. Hvis UPT viser seg å være populært, vil det gjøre det å bli medlem av Alliansen et mer attraktivt potensial for andre prosjekter. Hvis det skjer, kan UPT til slutt dramatisk øke bruken over et bredt spekter av blockchain-plattformer og prosjekter.

 Interoperabilitet er en av de største utfordringene blockchain står overfor. Hvis Universal Protocol kan knekke det spesielle problemet, vil det ikke ta lang tid før den overgår konkurransen.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector