USAs presidentkandidat kritiserer NBA for ikke å tillate spiller å tegne sin kontrakt

annonse Phemex

Ledende NBA-spiller, Spencer Dinwiddie nylig avslørt at han ønsket å tokenize en del av kontrakten sin på Ethereum blockchain. Han hadde til hensikt å skaffe 13,5 millioner dollar fra sine treårige kontrakter på 35 millioner dollar. Imidlertid ble hans initiativ ikke tatt godt imot av NBA. Interessant nok står Crypto-personligheter i hans støtte og anser det for å være en revolusjonerende idé. 

Endring er sjelden enkel

NBA på fredag ​​har hevdet at hans plan om å pantsette en del av hans kontaktinntekt for et sikkerhetstoken bryter med ligaens tariffavtale. Per uttalelse gitt til New York Times, NBA sa,

“Den beskrevne ordningen er forbudt av C.B.A., som bestemmer at” ingen spiller skal tildele eller på annen måte overføre til noen tredjepart sin rett til å motta kompensasjon fra laget under hans ensartede spillerkontrakt, “”

Dinwiddie tok til Twitter og ga et passende svar og sa at han hadde all hilsen for NBA. Imidlertid tildeler han ikke kontrakten.

Videre sa han at nyhetene var skuffende, og det hindrer utvikling av en ny eiendel under antagelse om at en regel brytes. Han sa da at han ser frem til å forstå og også bringe mer fansengasjement og likviditet for lageeiere. 

Kilde- Twitter

Som en del av DREAM Fan Shares-plattformen hadde Dinwiddie planer om å bygge et selskap der enhver underholder kunne symbolisere kontrakten. Videre kan underholdere øke en del av lønnen deres for å investere eller ellers bruke den umiddelbart. Det er fortsatt ikke klart om NBA snakket med Dinwiddie før de ga uttalelsen til Times. Imidlertid bekreftet Brooklyn Nets-vakt at han hadde fortalt ligaen om sine intensjoner før de ble kunngjort offentlig. 

USAs presidentkandidat, Crypto Personalities står i Dinwiddies støtte

Til tross for NBAs ugunstige holdning til saken, fikk Dinwiddies plan massiv offentlig støtte. Presidentkandidat Andrew Yang uttalte at planen var rent geni. Yang har også vært fortaler for et regelverk for kryptovaluta og blockchain. 

Kilde- Twitter

Binance CEO, Cz var enig med Yang, og folk skulle få inngå gjensidig avtalt kommersielle kontrakter. 


Kilde- Twitter

Ledende advokat, Larry Cermak hyllet Dinwiddies innsats og sa at det faktisk er en større avtale enn folk innser. Han sa videre at symbolet er godt tenkt på og ville være mer enn et kjedelig bånd. Videre kan investorer få potensielle bonuser og en mye større utbetaling i det tredje året av kontrakten. Videre er det praktisk talt ingen risiko for manglende betaling. Dette er fordi Dinwiddies kontrakt er garantert i tre år. Selv om han ikke spiller bra eller blir skadet, vil han tjene penger likevel. I tillegg blir det et incitament til å spille bra, ettersom Dinwiddie bare tokeniserer en del av kontrakten.

Kilde- Twitter

Fordelene er også for begge sider – når han spiller godt, drar investorer fordel, og selv om han ikke får investorer, får de fortsatt en god andel av fortjenesten. Det eneste problemet er å få det utstedt under Reg D, og ​​gjør det bare tilgjengelig for “akkrediterte investorer”. Dette innebærer videre at det er behov for en investering på minst $ 150000. 

Kilde- Twitter

Han uttrykte videre skuffelse over NBAs holdning og sa at de har misforstått strukturen i symbolet hans. Han tildeler ikke kontrakten, men garanterer en del av pengene han tjener til investorene.

Kilde- Twitter

En kryptobruker med håndtaket “Crypto Oracle” sa at dette kan være fremveksten av en helt ny sportsliga hvor fans har direkte egenkapital i spillerne og får en del av ligainntektene.. 

Kilde- Twitter

Dinwiddie samarbeider med Tron for veldedighet

Tidligere fredag ​​avslørte Dinwiddie at han hadde inngått et samarbeid med Tron Foundation og konsernsjefen, Justin Sun, for å donere 8,2 Bitcoin til veldedighet ved å selge sine spillbårne sko for sesongen 2019/2020. Han forsikret videre at uansett hvilke problemer han hadde med kontraktsplanen, ville han gjøre sitt og gi donasjonen.

Kilde- Twitter

Tror du at NBA er rimelig å ikke tillate Spencer Dinwiddie å tegne kontrakten sin? Del dine synspunkter med oss ​​i kommentarene nedenfor!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector