VeChain i etterspørsel: Nederlandsk huseier selger huset sitt eksklusivt for VET

annonse Phemex

Kryptovalutaer har prøvd å finne brukstilfeller og har inngått et partnerskap med den virkelige virksomheten slik at de kan implementeres i ordinære ordinære virksomheter. Vel, Vechain har kanskje funnet en sjelden brukstilfelle der en nederlandsk statsborger ønsker å selge sitt hjem i Nederland, men vil bare godta betalingen for huset sitt i VeChain (VET) -tegn..

Hvorfor bare VET-tokens

Det er rapportert at en nederlandsk statsborger ved navn Dian van Heijningen ønsker å selge hjemmet sitt i Rotterdam-Kralingen, Nederland. Prisen som eieren selger for 31 516 323,03 VeChain-tokens (VET). For tiden er verdien av disse VET-tokens på rundt $ 474 000, ifølge CryptoCompare-data. Detaljene ble lagt ut av eieren ved hjelp av twitterhåndtaket.

Noe helt annet, huset mitt er til salgs. Ikke betalt med Crypto Forresten.

Det er imidlertid mulig å betale med $ VET ?

Rotterdam

106m2

Loftleilighet med badstue!

Pris: € 390.000 #til salgs #huistekoop #rotterdam #crypto #vechain #bitcoin #ethereum pic.twitter.com/rh8XComVdI

– VenDian (@GoConnectar) 20. august 2018


Spesielt er Heijningen den første personen i hele Nederland som har lagt huset sitt, et loft på 106 kvadratmeter, ut for salg i bytte mot VeChain-tokens. Mens det har vært rapporter om nederlandske statsborgere og mennesker i andre land som selger sine hjem for Bitcoin (BTC), kan dette være den aller første gangen at et huseier ønsker VeChain-tokens for en eiendom..

Hvis man skal tro på rapporter, sa huseieren at han godtar token i VET, ettersom han mener verdien av VET-tokens vil øke på lang sikt, da Vechains støttende blockchain-baserte plattform vil tillate bedrifter å registrere transaksjoner som ikke kan tukles med. Heijningen fortalte det lokale nyhetsutvalget AD.NL at VET-tokens kanskje ikke er verdt mye “foreløpig”, men han tror den digitale valutaens verdi til slutt vil øke betydelig. Kommenterer de potensielle fordelene med VeChain-plattformen, sa den nederlandske huseieren,

“Designerne bak VeChain har bygget en plattform som bedrifter og myndigheter kan registrere [transaksjoner som] ikke kan tukles med. VeChain bruker blockchain-innovasjon for å bygge løsninger for ulike sektorer, fra bilindustrien til alkoholmarkedene. ”

VET-tokens er den opprinnelige kryptovalutaen til den blokkjede-baserte smarte kontraktplattformen VeChain, som tar sikte på å effektivisere prosessene for styring av forsyningskjeden..

Et raskt blikk på Heijningens Twitter-profil avslører at han har en genuin interesse for VeChain, da han jevnlig tweets oppdateringer om den digitale aktivaplattformen.

Les også: VeChain [VEN] -pris eksploderer 40% og sporing av vaksiner og myntbytte gir Booster Doze

Vechain får grep

Fortsetter å utdype VeChains potensielle brukssaker, sa den nederlandske statsborgeren at bilprodusentene nøyaktig kan overvåke kilometertelleravlesningene ved å bruke VeChains gjennomsiktige blockchain-system. Ifølge Heijningen har den kinesiske regjeringen også investert mye i VeChains proprietære blockchain-nettverk. Han la til at Kina samarbeidet med regjeringene i andre nasjoner for å utvikle et VeChain-basert “autentiseringssystem … for å verifisere om vaksinasjoner er ekte eller ikke.”

Hollenderen hevder også at et slikt system allerede er opprettet. Hvis det er sant, kan det være ekstremt gunstig ettersom det har vært mange bekreftede rapporter om falske og potensielt dødelige vaksiner som er distribuert i Kina av noen av de største farmasøytiske selskapene..

Det er ikke bare Heijningen, den fremtredende venturekapitalinvestoren Jim Breyer, som er kjent for sine vellykkede investeringer i Facebook og Etsy, hadde uttrykt interesse for VeChain. Også ifølge CryptoGlobe som rapporterte i mai at PricewaterhouseCoopers (PwC), det nest største profesjonelle tjenestefirmaet i verden, kunngjorde at datterselskapene i Hong Kong og Singapore “hver har fått en liten eierandel i VeChain”, blockchain-as- a-serviceselskap (innlemmet i Singapore) som er fokusert på supply chain management, smarte kontrakter og finansielle tjenester.

Slik kunngjorde VeChain Foundation nyheten på Twitter ved å sitere en del av pressemeldingen fra PwC Hong Kong: PwC HK er nå i diskusjon med VeChain for å tilby tillitsbaserte tjenester på VeChain-plattformen. Dette vil kreve bruk av VeChain Tokens for å få tilgang til og utføre transaksjoner på plattformen. ”

Takk @RaymundChao og resten av PwC-ledere for innovasjonen din.

#PwCHK & #PwCSG kunngjør felles forretningsforhold med @Vechainofficial. : https://t.co/SX6LrHXz9y #PwC #Blockchain pic.twitter.com/eLq9sBGGpk

– PwC Kina / Hong Kong (@PwC_China) 4. mai 2018

Mens Vechain har utvidet brukssaken via nylige partnerskap med den kinesiske regjeringen for sporbarhet av vaksine og med NTT for sitt 5G Open Partner-program, får det definitivt grep og gjør ikke bare Heijningen, men mange tror at det er en mynt sannsynlig økning på lang sikt.

Tror du Vechain faktisk kan være en mynt som vil stige i fremtiden? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector