Venezuelanske Petros 5 milliarder dollar ICO Whitepaper utgitt

annonse Phemex

Petro, Venezuelas oljestøtte kryptovaluta, ga ut sin offisielle whitepaper på onsdag. Det etterlengtede dokumentet som er undertegnet av president Nicolas Maduro, skisserer massesalgemekanismen og symbolmodellen som skal brukes til å lansere den eterombaserte Petro i februar. Hvitboken er nå tilgjengelig for gransking.

Maduros $ 5 milliarder ICO – Petro

Onsdag publiserte den venezuelanske regjeringen den etterlengtede forventede whitepaper av sin nye kryptovaluta, Petro. Tilgjengeligheten av petro til forhåndssalg 20. februar er den venezuelanske presidentens forsøk på å kontrollere inflasjonen som er voldsom i det oljerike landet.

Det er forventet at token-salget av Petro vil være større enn Filecoin, Tezos, EOS og til og med Telegram. For å være nøyaktig kan verdien være lik den totale inntekten som ble generert i fjor fra ICO-er. På grunn av prisen på en PTR fast til $ 60, tilsvarende en fat olje, vil det bli enda mer kostbart enn $ 50 Bitconnect X ser etter sin ICO.

Videre lover skaperne av petro at det ikke er et Ponzi-opplegg som hevdet her:

“Petro vil gi investorer muligheten til å gå inn på kryptomarkedet med et instrument av egenverdi som er tryggere, mer stabilt og utsatt for en grunnleggende analyse fordi det er knyttet til en allment kjent bransje, og derfor er egnet for bruk i store transaksjoner og til og med som en butikk av verdi. ”

Whitepapiren på 22 sider er skriftlig og pent formatert som gjør den virkelig bemerkelsesverdig. Den inneholder ikke slike ord som en forstyrrende teknologi, men snakker mye om blockchain. Selv om det ikke er noen veikart, er alle andre nødvendigheter av en whitepaper til stede og redegjort for i Venezuelas offisielle dokument.

I et intervju beskriver vitenskaps- og teknologiminister Hugbel Rao dokumentet som ”navigasjonskart” for de som er interessert i en ny digital valuta. Han nevnte videre at alle tekniske detaljer er der på nettstedet www.elpetro.gob.ve.

Videre er petro-teamet veldig trygg på sin digitale valuta som det fremgår her:

“Petro er et mye mer ambisiøst prosjekt enn andre digitale konvertible valutaer som digix (gullstøttet) eller tether (støttet i dollar), fordi det åpner muligheten for å bruke andre eiendeler til å sikkerhetskopiere valutaen. På grunn av tilstanden til kryptoaktiva med statlig sanksjon (ikke-kontroll) på sin egen plattform, har instrumentet et massivt adopsjonspotensial, med omtrent 31 millioner mennesker i Venezuela alene, det vil si ti ganger størrelsen på det globale markedet for kryptovalutaer. ”

Nøkkelfunksjoner i Petro ICO Whitepaper

Whitepaper har noen fantastiske punkter som er verdt å nevne:


Cirka 100 millioner PTR vil bli opprettet, og hver vil være delbar i 100 millioner deler. Den minste petroenheten kalles mene som i utgangspunktet er det nest mest talte språket i Venezuela. I forhåndssalget vil omtrent 38,4% av tokens bli gjort tilgjengelig fra 20. februar, mens 44% vil være tilgjengelig en måned senere, og venezuelansk overvåkning av valuta og relaterte aktiviteter vil beholde de gjenværende.

Videre vil en rekke rabatter være tilgjengelige for begge salgene. Regjeringen har også lovet at de vil godta det som betalingsmodus.

“Den bolivarianske republikken Venezuela garanterer at den vil akseptere Petros [sic] som en form for betaling av nasjonale skatter, avgifter, bidrag og offentlige tjenester, og tar som referanse prisen på fatet i den venezuelanske kurven forrige dag med en prosentvis rabatt. ”

Petro som en ERC20 vil være omsettelig på DEXes og kan til og med være notert av store ikke-amerikanske børser. Til tross for at papiret gir en følelse av optimisme, har et tegn støttet av en ICO som er ytterligere støttet av oljereservene, gjør den veldig kompleks og setter tvil om dens gjennomførbarhet.

Tror du petro vil lykkes? Vil du investere i denne ICO? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarseksjonen nedenfor! 

Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før investere i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

 Følg oss på

Twitter , Facebook , Reddit

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector