Viktige beregninger Foreslår Ethereum neste i kø for Bullish Rally

annonse Phemex

Bitcoin i løpet av den siste uken har ødelagt nøkkelmotstanden på $ 15.000 og er for tiden posisjonert for å overgå sin 2017-heltid på $ 20k. Samtidig har altcoins lidd dyrt, da det virket som om folk flyttet penger til bitcoin i den pågående bullish sprengningen. Imidlertid får den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi Ether (ETH) et tilsvarende momentum som Bitcoin og nøkkelverdier på kjeden antyder at den nest største digitale valutaen kan være i kø for å observere et lignende bullish rally til slutt av 2020.

ETH har beveget seg mellom prisklassen $ 330 – $ 350 den siste måneden og endelig klart å ri på Bitcoins momentum for å bli verdsatt til $ 458. ETH har klart å vinne rundt $ 100 USD den siste uken, der prisene vokste fra et ukentlig lavpunkt på $ 371,31 til $ 465,68.

Antallet ETH-adresser som sender midler til utveksling har falt med 53% siden 1. september, noe som er et bullish tegn, da handelsmenn har en tendens til å flytte penger fra børser når de forventer et bullish trekk. La oss se på noen av de viktigste beregningene på kjeden som indikerer en mulig bullish burst ganske lik Bitcoin i nær fremtid.

Brukervekst

Ethereum-nettverket ser en økning når det gjelder aktive adresser som tyder på at flere handelsmenn blir med i blockchain i håp om neste bull run for ETH. Mengden adresser som vokser i november måned, er i samsvar med den økende prisen.

Bitcoin-diagramKilde: Glassnode

Antall ETH-lommebøker som har minst 0,01 ETH-token, har nådd en ny heltid i 2020 og nådde 10116 076.

Ethereum-diagramKilde: Glassnode

Bortsett fra det, viser den totale sammenligningen av overføringsvolumet mellom bitcoin og eter de siste par månedene et lignende mønster, noe som antyder at transaksjonene i kjeden på begge blockchain er ganske like.

Ethereum-diagramKilde: Glassnode

Lavt nettverksbelastning og fallende transaksjon / gruvearbeid


Ethereum har i lang tid lidd under det økende gassgebyret for både transaksjoner og gruvearbeidere. Problemet kjørte kaos i nettverket på grunn av den økende defi-skuddet som skapte overbelastning som førte til skyrocketende gruve- og transaksjonsgebyrer. Gebyrene begynte imidlertid å komme ned i slutten av september, og siden da har kostnadene vært betydelig lavere.

Økningen i transaksjons- og gruvearbeid kan ofte føre til lave aktiviteter i kjeden og gjøre nettverket ubrukelig i visse tilfeller. Så det er ganske lett at Ethereum-nettverket har klart å bringe det under kontroll.

Etehreum-diagramKilde: Glassnode

ETH / BTC-handelspar når nøkkelstøttenivået i år

Bitcoin er kongemynten som har vært kjent for å dominere prisrallyet i de fleste tilfeller, og andre altcoins følger den inkludert ETH, og den nåværende rallyen antas å være inspirert av Bitcoins prisutløser. En annen veldig bullish faktor til fordel for ETH er det faktum at ETH / BTC-paret har rammet et stort støtteområde på 0,029 etter aldre.

BitcoinKart etter TradingView

Noen andre viktige beregninger for kjeden for ETH som ser bullish ut for øyeblikket, er listet opp nedenfor,

Ethereum på chan-beregningerKilde: Coinmarketcap

ETH 2.0 kunngjøring

ETH 2.0 blir ansett som den viktigste oppgraderingen for Ethereum-nettverket, da det vil omfatte overgangen av Ethereum fra den nåværende Proof-of-work-baserte gruvekonsensusen mot en proof-of-stake-basert gruvekonsensus. Vitalik Buterin, medstifter av Ethereum, har antydet at det nye nettverket vil være sterkt fokusert på skalering og utvide nettets transaksjonsbehandlingskapasitet med en betydelig margin.

Det nye nettverket bringer også innsatstjenester til hoveddelen der brukerne kan låse 32 ETH i nettverket og forvente avkastning så høyt som 15%. Mange analytikere mener at den nye innsatstjenesten vil svekke salgssiden til ETH, ettersom flere handelsmenn foretrekker å satse fremfor å selge, noe som fører til knapphet i ETH-tilbudet..

Kunngjøringen om lanseringen av ETH 2.0 kan spille til fordel for ETHs pris og bygge sitt bullish momentum ytterligere. Lanseringsdatoen for ETH 2.0-nettverket er forhåndsbestemt til 1. desember, og det vil kreve totalt 16 384 innskudd på 32 ETH hver til sammen 524 288 ETH verdsatt til ca 200 millioner. Buterin har allerede sendt ut 3200 ETH verdt over 1,4 millioner dollar til en ETH 2.0-adresse, og det forventes at nettverket ville nå ønsket antall transaksjoner innen lanseringsdatoen.

Konklusjon

Nøkkelverdiene på kjeden sammen med kunngjøringen om lanseringsdatoen for ETH 2.0-nettverket, Ethereum er like klar som Bitcoin til å gå forbi sin all-time-høye pris i 2017. Hvis Bitcoin klarer å fortsette å styrke sine gevinster, er det lite ingen motstand for kongemynten på vei til en ATH, og ETH vil ikke bare ha nytte av beregningene på kjeden, men også prismønstret for kongemynten.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector