Vitalik utforsker vekst i Ethereum-nettverket siden 2017, hva er det neste i 2020?

annonse Phemex

De siste tre årene har flydd raskt forbi, da kryptoindustrien var vitne til en av de raskest voksende periodene noensinne. Siden Ethereum nådde høye priser i desember 2017 – januar 2018, har Ethereum opplevd akselerert vekst i samfunnet og utvikling av plattformen, og Vitalik Buterin, medstifter av Ethereum, tok til Twitter for å se tilbake på noen av fremgangene det siste året.

Vitalik ser tilbake på suksessen til Ethereum siden 2017

Vitalik listet opp flere prosjekter som har sikret fortsatt vekst av blockchain siden Bull Run i 2017 i en kort takknemlig tweet. Maker, Uniswap, zero-knowledge (ZK) samleopplegg, og testnettene på det planlagte proof of stake (PoS) nettverket gjorde kuttet. Imidlertid oppfordret Vitalik prosjektene til ikke å miste fremskritt i utviklingen eller risikere å “innhente” andre prosjekter.

Ting Ethereum har i 2020 som det ikke gjorde i 2017:

* Uniswap

* https://t.co/wwBUgU78ob

* Status

* MakerDAO

* ZK Rollups (f.eks. Loopring), >2k TPS kapasitet

* PoS-testnett

* Onkel priser < 10% med 10m gassblokker

* Gitcoin-tilskudd


Flytt målstolpene raskere, ellers tar vi igjen!

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 27. mars 2020

Som svar på tweeten ovenfor ser vi nærmere på den akselererte utviklingen på den største smarte kontraktplattformen og de kommende lanseringene på nettverket.

Ethereum på de beste årene siden lanseringen

En rekke lesere kan hevde at ETH-nettverket nådde sitt høydepunkt i 2017 under den massive bullish løpeturen. Vel, gitt sin økning til $ 1400 i denne perioden, kan argumentet holde, men den vedvarende veksten i nettverket siden, selv i kryptovinteren i 2018, viser det at Ethereums beste år var siden den enestående uptrend.

A. Eksponensiell vekst i Defi-rommet

Verdien og antall Ethereum-baserte desentraliserte finansieringsapplikasjoner har steget til utrolige høyder siden 2017. På sitt høydepunkt hadde Defi-produkter som Maker, Synthetix og Uniswap mer enn 1 milliard dollar i eiendeler, en voldsom vekst fra 5 USD de holdt i Oktober 2017. Ja, $ 5 dollar!

Bilde: Defipulse

For tiden ligger den totale verdien låst i Defi-produkter på $ 624 millioner USD.

B. ZK-Rollups når 2000 tps

Et annet område som er vitne til økt innovasjon og utvikling er nullkunnskapsopprullingen, en løsning med andre lag for å øke skalerbarheten til Ethereum blockchain. I løpet av de siste tre årene har ZK-samleoppgaver som Loopring vært i stand til å teste over 2000 transaksjoner per sekund, et stort skritt fra 7-15 tps Ethereum fullfører.

C. ERC-20 baserte stabile mynter

En av de største prestasjonene med Ethereum de siste tre årene må være stabile mynter som Tether (USDT) som beveger seg til kjeden. For tiden utgjør stabile mynter på Ethereum blockchain over $ 4,5 milliarder dollar – USDT leder pakken med 4,1 milliarder dollar. Antall stabile mynter på Ethereum før 2017 har også økt fra rundt 10 i begynnelsen av 2017 til over 50 i skrivende stund..

Imidlertid baserte Vitalik den “sentraliserte naturen til noen av disse stabile myntene,

Det er også imponerende, selv om noen av de sentraliserte stablecoins hverken gjenspeiler tillits / autoritetsminimerende desentraliseringsverdier av eter eller tradisjonelle verdier for god sentralisert styring, så jeg foretrekker ikke å understreke dem

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 27. mars 2020

Det har eksistert en rekke utviklingstrekk siden 2017, inkludert orakler, dannelsen av Gitcoin-tilskudd og byttet til proof-of-stake-nettverket (ETH 2.0), som forventes å lanseres i år.

Hva neste gang for Ethereum i 2020?

I begynnelsen av året forsikret Vitalik samfunnet om at nettverket er sterkere enn noensinne, midt i rumlen på den mislykkede lanseringen av ETH 2.0. Ethereums bytte til PoS er ferdigstilt i år ifølge tidligere rapporter som signaliserer en ny æra for den nest største kryptoen.

Videre fortsetter flere prosjekter å bygge på plattformen, for eksempel en sentralbank digital valuta (CBDC) -plattform, eThaler, som har som mål å gi regjeringer en sentralbank til forbrukerportalen for enklere og effektive betalinger..

Del med oss ​​den kommende utviklingen på Ethereum i 2020 nedenfor.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector