XRP Bulls Breakout mens adopsjon får en boost med XRP / JPY, XRP / GBP og mer

annonse Phemex

XRP-prisen nyter oksene mens de klatrer oppover til $ 0,346 mens eToro introduserer XRP / JPY og XRP / GBP-par. I mellomtiden øker en rekke andre utviklinger XRP-adopsjon og pris.

XRP-okser som nyter gevinsten, gjør oppstigningen

Verdens tredje største kryptovaluta har opprettholdt en fin stigende bevegelse de siste par dagene. I forrige uke nådde den $ 0,346, før den tok en dukkert til $ 0,316. Siden da har prisen vært på konstante opp- og nedturer som svinger mellom $ 0,32 og $ 0,33.

Som du kan se i diagrammet nedenfor, har i dag vært en veldig god dag for XRP da det tok et hopp på omtrent 4 prosent. I skrivende stund har det byttet hender til $ 0,341. Fra og med dagen fra 0,328 dollar administrerer den det daglige handelsvolumet på rundt 246 millioner dollar.

xrpKilde: Tradingview.com

XRP / USD har brutt motstanden på $ 0,340 nivå og viser tegn til en okse trend. Selv om det tar en dukkert, har XRP støtte på $ 0,320 som vil klare å holde det rundt $ 0,330-nivået og fra ytterligere å slippe.

Akkurat nå har XRP gode dager fremover og vil sannsynligvis starte neste måned på en positiv og bearish tone.

eToro legger til XRP / JPY & XRP / GBP, mer om XRP

I mellomtiden har eToro, et sosialt handels- og investeringsnettverk, lagt til et annet fiat-par mot XRP. Med en liten liste over kryptotilbud, la eToro til XRP i fjor, men denne gangen har den åpnet XRP-handel for japanske og britiske folk som deles av denne xrp-entusiasten:

eToro har lagt til XRP / GBP og XRP / JPY par – samt BTC / EUR og ETH / EUR par. Gjør deg rede til å være en likviditetsleverandør for xRapid? Eller hva tror du? #XRPcommunity @BankXRP @XrpCenter @digitalassetbuy @AlexCobb_ pic.twitter.com/cdhGoBp53g

– Hodlerboy (@OriginalHodler) 27. august 2018


eToro har åpnet XRP for andre krypto-investerte økonomier som vil legge til adopsjon og handelsvolum.

Videre vil Ripples partner XP Investimentos lansere en kryptobørs XDEX i september i år.

XP Investimentos i Brasil lanserer kryptobørs i september: XDEX. 49,9% av XP eies nå av Itaú Unibanco, @Ripple partner siden februar 2018.$ XRP#XRPthestandard#XRPcommunity

Kreditt: @DiogoHNobregahttps://t.co/BL1s0Ijs4f

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 28. august 2018

En annen partner for Ripple, IFX Payments, samarbeider med LianLian Pay, det fjerde største betalingsselskapet i Kina, “for å støtte utrullingen av LianLians Happy Transfer-pengeoverføringsløsning for utenlandske kinesere som ønsker å sende penger hjem.”

Strategisk partnerskap mellom IFX, LianLian og @Ripple for å støtte utrullingen av LianLians Happy Transfer-pengeoverføringsløsning for utenlandske kinesere som ønsker å sende penger hjem.$ XRP#XRPthestandard#XRPcommunityhttps://t.co/6uhXTewTzm pic.twitter.com/kpL65CwvLW

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 27. august 2018

Les også: XRP desentralisert eller ikke? Ripple Product VP Asheesh Birla avgjør debatten

Spesiell omtale: UBS Ripple-tilkobling

Banker som jobber med Ripple-teknologi er ikke noe nytt, og de har mer enn 100 partnerskap i vesken. Selskapet bak verdens tredje største kryptovaluta har jobbet med å legge til flere navn på den stadig voksende listen.

Fra Bank of Thailand, Bank Indonesia, Federal Reserve System, Monetary Authority of Singapore, Saudi Arabian Monetary Authority, Axis Bank, BankDhofar, Bank of America, Barclays, Cargills Bank, Commonwealth Bank of Australia, til IndusInd Bank, Kuwait Finance House, Royal Bank of Canada, Royal Bank of Scotland, Santander Bank og Standard Chartered Bank blant mange andre, Ripple sprer seg sakte ut over hele verden.

I følge et nylig funnet av Leonidas jobber Union Bank of Switzerland (UBS) med Ripple. Selv om Ripple og UBS først kom sammen i 2016, ble det delte dokumentet oppdatert, spesielt den Ripple-relaterte delen på slutten av fjoråret bare som sier:

“Vi har andre konsortieprosjekter som parrer oss med R3, samt et prosjekt med Ripple om sanntids betaling over landegrensene.”  

Dette er fra oktober 2017, vet ikke om det allerede er lagt ut. @UBS arbeider med et prosjekt med Ripple om sanntidsbetalinger over landegrensene.$ XRP @Ripple @BankXRP @XRPTrump @XrpCenter @ Hodor7777 #XRPthestandard#XRPcommunityhttps://t.co/flwxSLqWQr pic.twitter.com/W7OeEhqyap

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 26. august 2018

Ripple og XRP beveger seg aggressivt mot målet om å bli verdifullt internett med den stadig voksende adopsjonen.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector