XRP desentralisert eller ikke? Ripple Product VP Asheesh Birla avgjør debatten

annonse Phemex

I et forsøk på å avklare alle spørsmålene som er blitt reist av kryptosamfunnet mot Ripple og XRP, Ran NeuNer, spør CryptoManran ut Asheesh Birla, Senior Vice President, Product at Ripple på sitt CNBC-program Crypto Trader. Noen interessante innsikter strømmer inn når samtalene invaderer emner som er avgjørende for samfunnet å kjenne til.

Ran NeuNer avgjør XRP-debatten

Ran NeuNer, som selv hadde sagt at han ville kaste XRP i søppel, da det ikke hadde et reelt verktøy på CNBC Fast Money, i sin debatt med Asheesh Birla prøver å få svar på spørsmål som har blitt reist ganske lenge på Ripple, XRP og teamet som spenning om at XRP er en sikkerhet, er fremdeles ukjent. Temaene som ble diskutert inkluderte – Er XRP desentralisert? – Er noen av utviklerne av XRP-hovedboken knyttet til Ripple. – Er det brukssak for symbolet? – Kan det være knapphet? Og er det bare Ripple som bygger på XRP.

Jeg avgjør XRP-debatten en gang for alle med @ashgoblue.

– Er XRP desentralisert?

– Er noen av utviklerne av XRP-hovedboken knyttet til Ripple.

– Er det brukssak for symbolet?

– Kan det være knapphet?

– er det bare Ripple som bygger på XRP.https://t.co/YMvQruHbJx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 24. august 2018


Asheesh Birla etter å ha blitt spurt om forholdet mellom XRP og Ripple Corporation, sa han ærlig talt at Ripple er et kommersielt selskap som bygger bedriftsprogramvareprodukter for finansinstitusjoner over hele verden, mens XRP er et digitalt aktivum og Ripple Inc har en god del av digital eiendel, men de er forskjellige, siden Ripple bare er en av programvareutviklerne til Ripple open reskontro som er desentralisert og tilgjengelig for bruk for alle.

En ble spurt om noen av grunnleggerne av XRP-hovedboken som var tilknyttet eller assosiert med Ripple på noen måte, sa Asheesh at David Schwartz for tiden er CTO er en vanlig kobling mellom de to, siden han er mentor for ansatte i Ripple og har vært en grunnleggende fyr som ikke bare har bygd opp XRP-produktene, men også den originale XRP-hovedboken

For å avklare om XRP er desentralisert eller ikke, sa Asheesh at XRP-hovedbok er desentralisert og Ripple har planer om å desentralisere den ytterligere. Ettersom XRP ikke har et gruvesystem, har det validatorer over hele verden som validerer transaksjonen. Han sa også at Ripple Inc har rundt 10 validatorer internt blant 100-tallet som er globalt til stede, og Ripple har også videre anlegg for å desentralisere disse validatorene

Videre i intervjuet gir han et eksempel på hvordan produktene som Xrapin og Xcurrent fungerer og endrer måten finansinstitusjoner overfører informasjon og penger globalt. Han sier også at XRP-token er nødvendig for å gi utgifter til transaksjonen, og å erstatte den med USD vil derfor bare bremse prosessen.

Les også: “Bitcoin er treg når det gjelder pengerbevegelse” sier Ripple Chief Market Strategist

XRP-avklaringer trenger fortsatt litt vekt for at samfunnet skal akseptere det som desentralisert

Dette er ikke første gang XRPs leder har kommet for å avklare deres holdning til å være desentralisert. I juli forklarte David Schwartz i UNCHAIN-konvensjonen at Ripple som selskap ikke er desentralisert, det er XRP-hovedboken som Ripple ikke har noen juridisk rett til å kontrollere den. Koden som styrer hvordan hovedboken kjøres drives av sentralene, både brukere av lommebokoperatører. Han hadde også sagt at Ripple ikke har muligheten til å sette koder på en annen datamaskin. Han mener at sentraliseringen av kritikken kommer av det faktum at Ripple har en stor del av XRP. Ifølge ham er det nødvendig å ha disse myntene, da det hjelper Ripple å forfølge brukssaker som er nødvendig for å jobbe med inntektsmodellen..

Schwartz publiserte nylig også en ny rapport med tittelen “The Inherently Decentralized Nature of XRP Ledger” der han beskriver forestillingen om sentralisering i blockchain-verdenen som “vilt nyansert, misforstått og ærlig talt utvikler seg.” Han prøver tilsynelatende å sette rekorden rett en gang for alle for spørsmålet om XRPs desentralisering. I rapporten opplyser han det

“Enkelt sagt er XRP Ledger basert på en iboende desentralisert, demokratisk konsensusmekanisme – som ingen av partene kan kontrollere.”

XRP og Ripple-teamet har presset og forklart at XRP er desentralisert og ikke en sikkerhet, men likevel hver gang et nytt spørsmål reises om deres sentraliseringsaspekter, det være seg mynter eller validatorer. Det antas bare når SEC har klart sin holdning til at XRP er en sikkerhet eller ikke, vil bringe en stopper for denne debatten.

Tror du XRP er en sikkerhet eller ikke? Gi oss beskjed om synspunktene dine.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector