XRP-prisens lette korreksjon, men 3 hendelser snakker en rungende suksess

annonse Phemex

XRP-prisen har for øyeblikket en liten korreksjon på $ 0,332, men en rekke utviklinger, nemlig. markedsutvidelse når det gjelder børsnoteringer, og RippleNet som forbinder små og mellomstore bedrifter og selskaper mens de vinner nok en liten seier i en rettssak, viser et voksende bilde.

XRP-pris opplever motstand på 0,3400 dollar

Verdens tredje største kryptovaluta opplever for øyeblikket en liten korreksjon sammen med hele kryptomarkedet. Med en god start på denne uken får XRP se $ 0,356 gå for et stort breakout. Men oksene har tatt baksetet da Bitcoin tok et lysbilde nedover.

I skrivende stund har XRP skiftet hender på $ 0332 med 24-timers tap på 0,52 prosent mens de beveger seg konstant opp og ned som vist i diagrammet nedenfor.

XRPKilde: Tradingview.com

I går brøt XRP den bullish trenden da den mistet støtten på $ 0,3405. Fra både USD og BTC føler XRP presset, og nå har $ 0,3400 blitt en motstand mot det som tidligere har vært støtten.

Les også: XRP Whale Movement: USD 2,3 millioner Verdt XRP Change Wallets

Men XRP-markedsutvidelsen stiger med 2 nye oppføringer

Den siste utvekslingen for å legge til støtte for XRP er AlteumX. En meksikansk børs, AlteumX, har introdusert 3 handelspar for XRP, nemlig. XRP / BTC, XRP / ETH og XRP / MXN.

Ny notering! Ripple $ XRP har blitt oppført i #AlteumX Bytte med XRP / BTC XRP / ETH og XRP / MXN markeder åpne for handel

begynn å handle https://t.co/PfwQsKsrt8 pic.twitter.com/3gpNJ5Q8kg


– Alteum (@Alteum_Official) 30. august 2018

XRP tar veien til det meksikanske markedet som en XRP-entusiast kommenterer, Mexico har nå minst 3 børser med XRP / MXN-par. Bitso, Volabit, Alteum. ”

Videre vil Coinfield, en kanadisk børs som har XRP notert, utvide til europeisk, asiatisk & Latinamerikanske markeder i september. Dette vil bli gjort ved å legge til fire nye fiat-valutaer, Euro (EUR), Britisk pund (GBP), Japansk yen (JPY) og De forente arabiske emirater dirham (AED).

CoinField vil tilby flere fiat-par som en del av utvidelsen til Europa, asiatisk & Latinamerika. I tillegg til de nåværende fiat-parene CAD og USD, vil de fra og med september tilby EUR-, GBP-, JPY- og AED-par for alle mynter, inkludert $ XRP. #XRPcommunity #XRPthestandard https://t.co/vI7691QCMH

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 30. august 2018

Nylig har Swaplab.cc-utveksling også lagt til XRP som tillater utveksling av XRP for over 50 kryptovalutaer tilgjengelig på plattformen.

Ripple $ XRP er nå oppført på @swaplab_cc kryptokursutveksling. Du kan bytte $ XRP med 50+ kryptovalutaer. Visa / Mastercard-kjøp kommer i oktober @Ripple @ Ripple_XRP1 @XRPtheone @XRPHODLER #xrp #ripple #swaplabcc #cryptocurrency #Utveksling pic.twitter.com/xC2bVuCHEP

– SWAPLAB.CC (@swaplab_cc) 28. august 2018

Liten & Middels bedrifter som bruker RippleNet, selskaper også på veien

I den nyeste viser Youtube-videoen av Ripple, “Små og mellomstore bedriftsbetalinger ved bruk av RippleNet.”

Kryptosamfunnet er sikkert begeistret som en Redditor-kommentar,

“Mange blockchain-utviklingsgrupper ønsker at selskaper som Ripple skal skyve kjeden sin til fronten. Ripple kommer til å presse alle kryptoene til vanlig adopsjon med hvordan de bygger et økosystem med XRP. ”

En XRP-entusiast delte også en tidligere utgitt video med tittelen “Ripple vil koble selskaper til RippleNet fra 3. kvartal 2018.”

Ripple vil snart koble selskaper til RippleNet!#ripplehttps://t.co/2ckAsWeYZ0

– C3 | Nik (@ C3_Nik) 30. august 2018

Nok en liten seier i rettssaken

Ripple har blitt saksøkt av en rekke parter som hevder XRP er et sikkerhetstoken og krever erstatning for tapet. Bare i forrige uke ble søksmålet fra investoren Ryan Coffey avvist og deretter frivillig avvist av investoren.

I henhold til den siste utviklingen, rettssaken arkivert av investor David Oconer har blitt utpekt som komplisert søksmål som vil bli koordinert med de gjenværende.

Imidlertid er Oconer-saken nå tildelt dommer Marie Weiner, som Ripple gikk fra å presidere Zakinov-saken. Det er ennå å se om Ripple igjen vil få dommeren diskvalifisert.

Selv om XRP tok en hit på grunn av utvisningen fra Morgan Creek Index Fund, gjør XRP generelt mye utvikling i markedet.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector