5 beste Bitcoin-miksere i 2020

Etter et tøft 2019 der flere bitcoin-miksere ble stengt, øker tumbleren igjen. I år har de økt sikkerheten, lastet med mange funksjoner for å gi mer anonymitet til bitcoin-brukere.

For uinnvidde beskriver bitcoinblanding eller tumbling prosessen med å kombinere Bitcoin-transaksjoner for å gjøre det vanskelig å spore opprinnelsen. En enkelt betaling kan blandes med så få som tre adresser til så mange som millioner av transaksjoner i løpet av få minutter.

 Selvfølgelig er ikke Bitcoin Mixers det samme. Noen av dem tar lang tid å anonymisere betalinger, mens andre vil gjøre det på mindre enn et minutt. Det er flere forskjeller, for eksempel avgifter, støttede altcoins og den maksimale mengden krypto de kan tumle.

Når det er sagt, har vi gjennomgått seks av de beste bitcoin-mikserne der ute, og nedenfor er resultatene i ingen rekkefølge.  

 1. Bitcoinlaundry.com
 2. Bitmix.biz
 3. Bitcoinmix.org
 4. Anonymix.io
 5. Bitcoinfog.info

Denne tabellen gir en oversikt over selskapene:

Parametere Bitcoin Klesvask BitMix Bitcoin mikser Anonymix Bitcoin Tåke
Krypto BTC BTC, DASH & LTC BTC, ETH, LTC BTC BTC
Språk Engelsk, tysk, fransk og spansk Engelsk, hindi, portugisisk, indonesisk, tysk, kinesisk, nederlandsk og mer Engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og mer Engelsk, koreansk, fransk, tysk, spansk & Pusse  Engelsk, fransk, tysk, tysk og spansk
Kontakt kanaler E-postskjema E-post & Jabber E-postskjema E-postskjema E-postskjema
Avgifter 0,0002 BTC 0,4-4% + 0,0003BTC 2-5% + 0,0001 BTC 0,00001 BTC 1-3%
Minimum innskudd 0,0005 BTC 0,005BTC 0,02 BTC 0,002 BTC 0,035 BTC (uttak)
Flere adressetilgjengelighet Ja Ja Ja Ja Ja
Bekreftelser påkrevd En En til seks Tre En Seks
Ingen loggpolicy Ja (hvis du sletter loggene manuelt) 3 dager (eller du kan slette loggene dine manuelt Ingen logger 7 dager (eller du kan slette loggene dine manuelt) 7 dager
Registrering påkrevd Nei Nei Nei Nei Ja 
Henvisningprogram Nei Ja Ja Nei Nei
Garantibrev Ja Nei Nei Ja Ja

 • Bitcoin Klesvask

Med et enkelt, pent nettsted, er Bitcoin Laundry bygget for rask BTC-tumling på smarttelefonen eller skrivebordet. Det er et greit selskap som tar deg rett til det du er ute etter: bitcoin-blandingstjenesten. 

Rengjøring av bitcoin på nettstedet er like raskt som å oppgi mottakerens e-postadresse og spesifisere hvor lenge du vil at transaksjonen skal blandes. Nettopp;

 • Øyeblikkelig betaling
 • Tre timer
 • Fem timer
 • 12 timer
 • 24 timer

Du kan også dele betalingen din i 2-5 adresser. Når det er sagt, er neste prosess å sende betalingen til en spesifisert adresse. Du kan sende opptil 230 BTC til en meget konkurransedyktig avgift på 0,0002 BTC.

Som nevnt lar Bitcoin Laundry deg velge om du vil slette loggene dine umiddelbart eller å vente til betalingen er fullført. Uansett sletter selskapet hver transaksjonslogg etter syv dager.

Tjenestene deres er så langt sentrert rundt bitcoin. Det ville være flott om de legger til flere mynter på listen i fremtiden. 

i denne gjennomgangsartikkelen 

Clearnet: bitcoin-laundry.com

Tor lenke: btcdryi67te57itq.onion

 • BitMix

I motsetning til andre tumblere, tilpasser Bitmix.biz tilbudet slik at det passer for alle brukere. For eksempel mottar personer som sender små mengder BTC kryptoen sin etter bare en bekreftelse. Imidlertid må handelsmenn med høyt volum vente på 3-6 bekreftelser. 

På samme måte kan du unngå å betale et høyt gebyr hvis du ikke trenger at transaksjonen din skal anonymiseres intenst. Når det er sagt, kan du også bestemme om du vil ha et randomisert gebyr eller betale for standardavgiften. Bitmix.biz tilbyr disse tilleggene for å styrke anonymitetsnivået ditt mens du bruker tjenesten. 

For nybegynnere er det en opplæringsvideo på BitMix-hjemmesiden og veileder deg gjennom trinnene for bruk av miksetjenesten. 

Vi har grundig gjennomgått BitMix. Les hele artikkelen her. 

Clearnet: https://bitmix.biz

Tor lenke: bitmixbizymuphkc.onion

 • Bitcoin mikser

Bitcoin Mix spesialiserer seg på å blande BTC-, ETH- og LTC-mynter. Selskapet har et profesjonelt designet nettsted du kan få tilgang til på femten språk. Den er full av informasjon om tjenesten, spesielt bloggen.

For ikke å forveksle med Bitcoinmixer.org, har Bitcoin Mix en enkel BTC-blandingstjeneste:

 • Velg mynt
 • Sett inn en adresse
 • Velg forsinkelsesperioden
 • Send myntene dine

Selskapet krever et tilfeldig gebyr på 2-5% pluss et gjennomsnitt på 0,0001BTC per transaksjon. Det er ingen forklaring på denne gebyrmodellen, men mange tumblere anonymiserer avgifter for å tilby et ekstra lag med anonymitet.

Utenom mikseren kan du få provisjon opptil 65% for hver nye kunde du anbefaler til bitcoinmix.org. 

Clearnet: https://bitcoinmix.org/

 • Anonymix

Anonymix er ikke ditt gjennomsnittlige tumbling-nettsted. Den er stilig designet for brukervennlighet og for å formidle selskapets tema for å blande krypto. Dens misjonserklæring er rett til poenget: Bitcoins uten spor …

For å blande krypto på dette nettstedet, naviger til menyen ‘Begin Mix’ – kategorien nest sist. Skriv inn adressen din og velg en forsinkelsesperiode: Rask blanding eller en, tre eller fem timers forsinkelse.

Klikk på “Begynn blanding”, og du blir omdirigert til en side som viser adressen du trenger å sende kryptoen din til. Det understreker også at du ikke må sende mindre enn 0,0002 BTC eller utover 120 BTC. 

På samme side kan du ta et skjermbilde av selskapets ‘Garantibrev.’ Du kan også velge å slette transaksjonsdataene hvis du anser det som nødvendig for ditt personvern. 

Clearnet: https://anonymix.io/

Tor lenke: ANONYMIXTNQ67QER.ONION

 • Bitcoin Tåke

Bitcoin-tåke betyr forretning når det gjelder å holde Bitcoin-transaksjonene dine diskrete. For det første fungerer den bare gjennom et nettsted du har tilgang til når du slår på Tor-nettleseren din.

Uten det er du begrenset til en enkelt webside på bitcoinfog.info som gir en oversikt over selskapet. Siden bemerker at selskapet krever et gebyr på 1-3%, og at transaksjoner over 100 BTC tar mer enn 24 timer å fullføre.

Hvis du har det bra med selskapets avgifter, vet du at du må opprette en konto før du blander kryptoen din. KYC er imidlertid ikke et krav, så du kan bruke en falsk e-postadresse for å komme forbi stadiet for kontoopprettelse.

En annen ulempe med Bit Fogs tjeneste er at det tar seks bekreftelser før den behandler betalinger. På grunn av det kan det ta lenger tid å fullføre små betalinger sammenlignet med andre tumblere.

Clearnet: http://bitcoinfog.info/

Tor lenke: http://foggedd3mc4dr2o2.onion

Konklusjon

Bitcoin tumbling-tjenester lar deg blande transaksjonen med betalinger gjort av hundrevis eller tusenvis av andre BTC-brukere. På den måten kan ingen koble transaksjonene dine tilbake til adressen din, noe som potensielt kan hjelpe myndighetene å spore deg.

Bedriftene som er sammenlignet i denne guiden er noen av de mest populære BTC-miksere der ute. Men som du kanskje har skjønt, varierer de i avgifter, hastighet og antall kryptoer de støtter. Utfør derfor mer aktsomhet for å finne ut hvilken mikser som passer best for dine behov. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me