Anonymix gjennomgang: Sikker, anonym og praktisk Bitcoin Mixer

En helt anonym, klar, lav avgift og praktisk plattform for brukere å ‘sende sine Bitcoins’. I denne prosjektgjennomgangen fokuserer vi på Bitcoin-mikser (tumbler), Anonymix, som tilbyr en helt anonym, klar, lav avgift, og praktisk plattform for brukere å ‘sende sine Bitcoins privat’.

Ved lanseringen ble Bitcoin spioneringen som en anonymitetsfokusert plattform, men gjennom årene kommer brukere av BTC til å innse at toppkryptoen ikke er så anonym som de trodde. Ja, Bitcoins pålitelighet er uovertruffen i kryptovaluta-feltet, men plattformen mangler ansiktsløshet ved at en nærmere analyse på blockchain kan avsløre forhold på tvers av lommebøker. Dette har sett at begrepet “pseudonym” brukes til å beskrive BTC korrekt.

Kryptosentriske brukere er tilbøyelige til personvern, noe som har tvunget noen av dem til å flytte til andre kryptovalutaer som sikrer total uklarhet som Monero, Dash og ZCash. Andre velger Bitcoin-miksere eller tumblere for å skjule opprinnelseslommeboken til BTC ved å blande sammen flere transaksjoner i ett basseng før de sendes ut til bestemte lommebøker..

Utfordringer overfor adopsjonen av Bitcoin-miksere

Imidlertid står den nåværende avlingen av miksere overfor en rekke utfordringer, inkludert:

 • Høye avgifter for miksetjenesten.
 • Høye minimums- og lave maksimumsgrenser for finansieringsbeløpet.
 • Sporbarhet av BTC fra mikserne.
 • Stadige angrep fra myndighetene.
 • Svindel dukker opp fra bransjen.

En løsning på de fleste av disse problemene ligger i en kommende Bitcoin-mikser, Anonymitet, en registreringsfri BTC-tumbler på

Hva er Anonymix?

Anonymix er en Bitcoin-mikser på toppnivå som tilbyr høye personvernnivåer, lave avgifter og anonymitet til sine kunder.

Hvordan å bruke

Anonymix gir en klar, brukervennlig og rask plattform for både nybegynnere og eksperter å bruke uten problemer. Bitcoin-miksing er ikke så teknisk som det høres ut, og med Anonymix-plattformen kan enhver Bitcoin-innehaver raskt, anonymt og trygt blande sin BTC i rene ikke-sporbare mynter.

Her er en rask guide om hvordan du får mest mulig ut av Anonymix Bitcoin-mikseren.

 1. Start det offisielle Anonymix-nettstedet i nettleseren din eller Tor-nettleseren.
 2. Skriv inn lommebokadressen du vil at myntene dine skal sendes til.
 3. Velg tidsperioden du vil at blandeprosessen skal starte. “Rask” blanding tillater umiddelbar blanding og frigjøring av Bitcoin etter en bekreftelse. Imidlertid skaper “Delay” -funksjonen et gap mellom når en bruker sender inn sine innskudd, og når han / hun mottar utdataene. En bruker kan velge opptil 24 timer for forsinkelsen.
 4. Velg finansieringsprosentene for hver adresse.
 5. Skriv inn Captcha-koden.
 6. Sett inn BTC
 7. Trykk på Enter og vent på bekreftelsen.
 8. Motta de rene BTC-myntene.

Funksjoner av Anonymix Bitcoin-mikser

Hovedspørsmålet som reises av brukere av Bitcoin-miksere, spenner hovedsakelig rundt anonymitet, og det er et område som Anonymix slår konkurrentene sine i. Det er flere faktorer som reduserer anonymiteten til en mikser, for eksempel registreringskrav, reservering av logg over transaksjoner og åpne klare nettplattformer som øker sannsynligheten for at transaksjoner kan spores tilbake til en bestemt lommebok gjennom IP-adresser.

Anonymitet løser hvert av disse problemene ved å gi en policy uten logger, manuell tidsforsinkelse og et Tor-nettsted for å sikre brukerens anonymitet. Nedenfor er noen av de særegne funksjonene som Anonymix tilbyr.

· Manuelt valg av fondsmiks

I det de fleste miksere i dag savner, tilbyr Anonymix. Plattformen lar brukere manuelt velge fondet de ønsker å sende myntene sine til. Videre kan du spesifisere prosentandelen av midlene du vil sende til hvert fond.

· Ingen logger

En vanlig sak i Bitcoin-mikser er loggpolitikken som gjør at plattformene kan føre oversikt over kundenes transaksjoner lenge etter at blandingen er fullført. Dette reduserer anonymitetsnivået, ettersom mikserne kan avsløre informasjon som kan spores tilbake til deg.

På grunn av dette opprettholder Anonymix strenge retningslinjer for “Ingen registrering” og “Ingen logg” for å beskytte brukernes privatliv. Plattformen beholder blandede data på serverne sine i maksimalt en uke, og sletter deretter historikken permanent. Brukere kan også slette sin personlige blandingslogg manuelt umiddelbart etter at transaksjonen er fullført.

· Uttak til over 10 adresser

En av de enkleste måtene å rense eller blande BTC på er ved å sende mindre deler av midlene til forskjellige adresser, noe som gjør det vanskeligere for noen å spore destinasjonen til midlene eller koble den til deg. Anonymix gir opptil 10 adresser for brukere å ta ut pengene sine for å sikre at anonymiteten opprettholdes.

· Konkurransedyktige finansieringssatser

Minimums- og maksimumsbeløpet for hver mikser varierer og dikterer hvor mye en bruker faktisk kan blande. Anonymix tillater minimumsinnskudd på 0,002 BTC (~ 18 USD) og opptil 100 BTC (~ 900 000 USD) per dag for småforhandlere samt Bitcoinhvaler med personvernbehov. Maksimumsrenten endres i samsvar med plattformens BTC-reserver til enhver tid.

Til tross for at plattformen også gir brukerne full kontroll over tildelingen av midlene til forskjellige adresser. Som nevnt før forårsaket tilfeldig valg av adresser av flere miksere a

Hvor mye koster gebyrene?

Anonymix er en av de billigste Bitcoin-mikserne i bransjen i dag. Avgifter er en vesentlig del av blanding av BTC-egenskaper som åpenbart holder mikseren i virksomhet. De er også viktige for å øke BTC-transaksjonens anonymitet på grunn av at beløpet som er satt inn i mikseren endres litt når det er trukket tilbake, og legger til et ekstra beskyttelseslag.

Anonymix tar for tiden en fast rente på 0,3% per transaksjon på plattformen. For å sende den blandede BTC til flere utgangsadresser som nevnt ovenfor, belastes en ekstra rate på 0,0001BTC per adresse.

Ekstra:

· Tombolaen til Anonymix

Hver transaksjon fullført på Anonymix fører deg automatisk inn i loddeprogrammet deres. BTC-mikseren gir også en loddtvinningsbillett for hver 100. mikser som vinner en prosentandel av transaksjonen. Dette sikrer at flere adresser blir brukt på plattformen, noe som øker uklarheten, og bytter også beløpene til den vinnende billetten og legger til et ekstra lag med anonymitet.

· Tor-nettlesermikser / Clearnet-mikser

Brukere som ønsker å ta BTC av clearnet for mer privatliv, kan bruke det nettleserbaserte nettstedet Tor. Dette gir et ekstra lag med anonymitet, ettersom søkemotorer, nettlesere og Internett-leverandører enkelt kan spores tilbake. Du kan få tilgang til Tor-nettstedet her: http://anonymixtnq67qer.onion og speilstedet på https://anonymix.net/.

· Opprinnelsesbeviset

Plattformen tilbyr et opprinnelsesbevis for hver blanding som bekrefter myntene du mottok, kom fra Anonymix.

Konklusjon

Når vi avslutter prosjektgjennomgangen av Anonymix, er det mest vedvarende spørsmålet som brukerne stiller – “Bruker Anonymix bitcoin-mikser ulovlig?” Vel, det direkte svaret på dette er nei, bruk av Anonymix er helt lovlig. Imidlertid, hvis tokens er fra en ulovlig kilde, kan du ha en innkjørsel med myndighetene.

Vi anbefaler at du bare bruker mynteblanderen kun for juridiske og personvernmessige formål.

Du kan lære mer fra http://anonymixtnq67qer.onion eller  https://anonymix.net/.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me