Bitmix.Biz gjennomgang: Et effektivt verktøy for å anonymisere Bitcoin-betalinger

Bitcoin kan være en trygg og rask måte å gjøre transaksjoner på, men det garanterer ikke fullstendig anonymitet. En svært motivert hacker kan enkelt spore postene dine. 

Men takket være BitMix, en plattform som anonymiserer kryptobetalinger, kan du sende krypto stressfri og vite at alle betalingene dine er helt trygge. Det er et effektivt verktøy som fungerer ved å kombinere hver transaksjon med en rekke andre transaksjoner. Vanligvis tar blandingsprosessen bare et par minutter.

De endelige myntene som en bruker mottar tilbake er helt nye og ikke sporbare. BitMix.biz er en pålitelig bitcoin-mikser som vil hjelpe deg med å gi Bitcoin-transaksjonene den sikkerheten og anonymiteten du leter etter. 

Hvorfor trenger du BitMix.Biz?

For noen år siden fikk bitcoin enorm popularitet på grunn av den anerkjente anonymiteten, en faktor som tiltrukket en rekke brukere. Imidlertid ble hypen avkjølt da brukere lærte innsiden av bitcoin og hvordan transaksjoner utføres. Enkelt sagt er Bitcoin-anonymitet bare en myte. Hvem som helst kan komme inn i den offentlig tilgjengelige hovedboken og spore opp eventuelle transaksjoner de ønsker. 

BitMix.Biz gir mynten din den fullstendige anonymiteten du leter etter. For det første, når du har satt inn Bitcoins på plattformen, fungerer BitMix.Biz ved å knuse transaksjonen i små deler som deretter overføres i forskjellige retninger. Deretter vil plattformen returnere myntene i samme beløp som innskudd, men som helt nye mynter som ikke kan spores. Her er noen verdifulle spesifikasjoner som BitMix.Biz har for deg.

  • Fullstendig anonymitet
  • Støtte for flere kryptovalutaer
  • En flerspråklig plattform
  • Øyeblikkelig overføring
  • Evne til å angi tilpasset avgift
  • Garantibrev
  • Støtte for randomisert alternativ

Fullstendig anonymitet 

Essensen av å bruke en Bitcoin-mikser er å få privatliv og anonymitet for mynten din som sperrer pengene dine fra hackere og andre former for overvåking som kan utsette mynten din for uautoriserte personer. Plattformen ber ikke om noen personlige opplysninger som brukerens adresser og navn mens de utfører transaksjoner.

Interessant, BitMix.Biz opprettholder ingen poster eller loggbøker for brukerne som betyr at plattformen ikke har sporbare besøkendes detaljer. I tillegg lagrer Bitcoin-tumleren alle transaksjonsdetaljer i maksimalt 72 timer eller umiddelbart etter brukerens forespørsel.

Kryptovaluta støttes

Hvis du spør rundt, vet mange kryptoholdere at miksetjenester bare er begrenset til Bitcoins. Vel, BitMix.Biz har inkludert flere andre kryptoer som Dash og Litecoin. I følge kilder på innsiden er det planer om å inkludere flere mynter som vil sikre at hver kryptoholder blir innkvartert.

Flerspråklig plattform

BitMix er tilgjengelig fra nesten alle deler av verden. I tillegg til verdensomspennende tilgjengelighet, støtter plattformen også flere store språk som engelsk, tysk, kinesisk, nederlandsk, koreansk, portugisisk, russisk, indonesisk, polsk og hindi. 

Øyeblikkelig overføring

For at en brukers digitale eiendeler skal overføres til deres respektive adresser, er en hurtig bekreftelsesmelding de eneste detaljene man må sende inn, og myntene deres blir overført til adressen umiddelbart. Merk at BitMix har lett blandede mynter i reserven. 

Så når du klikker bekreftelsesmeldingen, vil du motta myntene dine umiddelbart, i full mengde og selvfølgelig med fullstendig anonymitet.

Garantibrev

BitMix jobber med å gjøre kryptotransaksjoner helt anonyme og mye sikre. Tatt i betraktning at alle innehavere av digitale eiendeler ikke kan være teknisk kunnskapsrike, hvordan ville de vite at transaksjonene deres virkelig tar riktig retning?

Vel, BitMix har allerede funnet ut en løsning. Når du sender myntene dine til plattformen, vil du umiddelbart motta en adresse eller rett og slett et sted der Bitcoins vil bli sendt. Bekreftelsen er signert digitalt av plattformens server som et ekthetsmerke.

Setter tilpasset avgift

Har du noen gang lurt på hvordan angripere kommer forbi den komplekse sikkerheten som er konfigurert av lommebokholdere og stjeler digitale eiendeler? Vel, kanskje du må ta hensyn til det. Ved å bruke den offentlige bokboken som opprettholder alle kryptovaluta-transaksjoner, kan angripere bruke analysatorer for å vite balansen til en kryptoeier. 

Du kan satse på at når noen har en slik type informasjon, er det bare et spørsmål om tid å stjele fra deg. Men takket være BitMix.Biz, kan du angi tilpasset avgift som vanligvis varierer mellom 0,4% og 4%. Dette gjør transaksjonen ganske vanskelig å spore.

Plattformen støtter randomisert alternativ

Det randomiserte alternativet er bare et ekstra sikkerhetslag som plattformen har integrert for å sikre at tilgang til brukernes transaksjoner er fullstendig sikker. Funksjonaliteten lar brukerne motta 2 eller flere transaksjoner for hver utgangsadresse.

Denne funksjonen gjør det vanskelig for alle som prøver å analysere blockchain å spore en slik transaksjon. For at denne funksjonaliteten skal fungere, må du oppnå minimale utbetalinger til adressen din som angitt nedenfor;

  • Bitcoin – 0.1BTC
  • Dash- 1.0 DASH
  • Litecoin- 1.0 LTC

Kode for å låse tidligere mynter.

Plattformen tar sikkerhet og transaksjonsanonymitet med så alvor at de har initialisert en kode som kundene får etter hver komplette transaksjon. Denne koden sikrer at BitMix ikke vil tildele samme mengde mynter i de påfølgende transaksjonene. Dette sikrer at enhver angriper som prøver å analysere blockchain aldri vil lykkes med å spore målet for slike transaksjoner.

Hvordan gagner BitMix partnerprogram deg?

BitMix har en spennende partnerprogram som er utelukkende designet for å belønne sine lojale kunder. Hvordan høres det ut å bli betalt for hver fullførte transaksjon gjort av alle de inviterte brukerne? 

Alt du trenger å gjøre er å dele henvisningskoblingen din til alle forbindelsene dine, enten på sosiale nettverksplattformer eller kolleger. For hver BTC-blanding som de handler via plattformen, får du betalt. Tenk deg nå hvor mye du kan tjene hvis 100 av forbindelsene dine handler via plattformen. Du må prøve det, programmet er en skikkelig fangst.

Konklusjon

Selv om den opprinnelige grunnen til at kryptokurver ble opprettet, var å omgå de monetære hindringene som ble pålagt av regjeringen eller sentralbankene, må du ha lagt merke til at dette har vist seg å være en vanskeligere oppgave enn det man trodde.. 

Imidlertid, med Bitcoin-tjenestene som tilbys av plattformer som BitMix, er det mulig å oppnå det opprinnelige formålet med bitcoin som er basert på total anonymitet og sikkerhet. Slike tjenester vil oppmuntre den globale økonomien til å øke opp raskere enn noen fiat-valuta muligens kan oppnå på flere tiår. Hvis du vil vite mer, kan du henvise Vanlige spørsmål

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me