Kryptovaskeri: Vask Bitcoin-transaksjonene dine

Din blandingsløsning for knirkende rene bitcoins

Vask Bitcoin-transaksjonene dine – Bitcoin Laundry

Hvis du leser dette, er det en sjanse for at du vet at Bitcoin ikke tilbyr total anonymitet. En motivert person kan spore transaksjonene dine tilbake til deg. Hvis du bor i et land der Bitcoin er ulovlig, betyr det at myndighetene kan komme etter deg. Bitcoin Laundry tilbyr kryptobrukere muligheten til å anonymisere transaksjonene sine ved å blande adressene med de andre investorene. Prosessen er rask og gir deg en forsikring om at ingen kan spore betalingene dine. Høres det ut som noe du vil prøve? Vent litt! Lær mer om Bitcoin Klesvask nedenfor; avgifter, system og kundestøtte, og ta deretter en informert beslutning. 

Bitcoin Klesvask: En oversikt 

I personvernets ånd, Bitcoin Klesvask sier ikke mye om ledelsen eller plasseringen. Det er vanlig med kryptovirksomheter, spesielt de som tilbyr sensitive tjenester som anonymisering av transaksjoner. Når det er sagt, er det ikke umulig å snakke med noen på Bitcoin Laundry. Hvis du har spørsmål, kan du sjekke deres F.A.Q-side eller sende en e-post via deres supportside. Hvis du vil gå rett til miksetjenesten, her er prosessen. 

 1. Besøk bitcoin-laundry.com 
 2. Klikk på ‘Rengjør Bitcoins nå’ 
 3. Begynn å blande ved å skrive inn Bitcoin-adressen din 
 4. Spesifiser hvor raskt du vil at myntene dine skal blandes 
 5. Rengjør Bitcoins 

bitcoin vaskeri

Avgifter 

Bitcoin Klesvask tilbyr noen av de beste avgiftene i bransjen: 0,0002 BTC for hver betaling. Det betyr at det ikke betyr noe hvor mange kryptoer du ønsker å bli renset. Avgiftene til Bitcoin Laundry er standard 0,0002 (rundt $ 2). Til sammenligning er den gjennomsnittlige avgiften for å blande krypto 1% av myntene dine. Så hvis du vil blande $ 100.000 i verdi av BTC, kan du forvente å tape $ 1000. Ikke med Bitcoin Klesvask, skjønt. 

Sikkerhet 

Som de fleste vil du anonymisere BTC-transaksjonene dine uten å legge igjen spor. Bitcoin Laundry gjør det mulig på flere måter. For det første trenger du ikke opprette en konto. Som nevnt er alt du trenger å besøke selskapets nettside og oppgi mottakerens adresse. Bitcoin Laundry vil gi deg en unik adresse for å sende myntene dine. Hvis du spesifiserte at myntene dine skal rengjøres innen tre timer, tar det så lang tid. For ekstra sikkerhet, råder selskapet folk til å besøke nettstedet sitt gjennom Onion-søkemotoren. Det fungerer best med Tor-nettleseren, så sørg for at du har den. Hvis du bruker en mobilenhet, kan du bruke Orfox-nettleser og Orbot til å hjelpe deg med å starte Tor. 

Betalingsgrenser 

Vi har allerede påpekt at avgiften til Bitcoin Laundry er liten nok til å ha råd til alle. Men det er visse begrensninger for hvor mange mynter du kan blande om gangen: 

 • Minimumsgrense — 0,0015 BTC 
 • Maksimumsgrense – 230 BTC 

Med disse begrensningene i bakhodet er minimum USD-ekvivalent ved pressetid $ 12. Maksimumsbeløpet er $ 1,965 millioner, et tall som er stort nok til å tilfredsstille mange high rollers. Dessuten kan du også dele myntene dine slik at Bitcoin Laundry sender dem til 2-5 adresser i stedet for en. For å krydre ting kan du spesifisere den nøyaktige prosentandelen av pengene du vil bli sendt til hver av adressene. 

Forsink blanding for å øke anonymiteten 


Teoretisk sett kan Bitcoin Laundry blande adressen din med to adresser til eller ti tusen av dem. Men hvilket alternativ tror du gir mer anonymitet? Svaret er å blande myntene dine med så mange andre som mulig. Derfor har Bitcoin Laundry et forsinkelsesalternativ og forskjellige tidsrammer. Spesielt forsinkelsesalternativet sørger for at adressen din blandes med tusenvis av adresser. På den måten er sjansen for at noen identifiserer transaksjonen din nesten ubetydelig. Selvfølgelig, hvis du trenger å betale raskt, kan du hoppe over forsinkelsesalternativet og sende kryptoen din umiddelbart. Bitcoin Laundry vil fremdeles rense myntene dine nok til å holde transaksjonen anonym. 

Slett logger for mer anonymitet 

Bitcoin Laundry kan tillate deg å rense BTC uten å opprette en konto, men det er ikke den eneste form for sikkerhet de fleste ønsker. Holder selskapet logger? Hva gjør det med dem? Bitcoin Laundry er en sentralisert virksomhet, så det handler mye om hvordan den håndterer folks logger. Heldigvis lar selskapet deg slette loggene dine umiddelbart etter at du har gjort en transaksjon. På den måten eliminerer du alle bevis på at du bruker tjenesten deres. Hvis du glemmer å slette loggene, oppbevarer selskapet dem i syv dager. Årsaken er å ha poster de kan henvise til når de gir kundesupport. Uten disse loggene er det ingen måte du kan bevise at du har handlet med dem, og de vil ikke kunne hjelpe deg. Etter syv dager sletter imidlertid loggene. Som sådan kan du være trygg på at selskapet ikke oppbevarer handelsdata fra noen uhyggelig grunn i det hele tatt. 

Support Team er klar til å hjelpe 24/7 

Som nevnt er det to måter å finne hjelp på Bitcoin Laundry. Du kan besøke FAQ. side og håper du får en løsning på problemet ditt. Alternativet er å sende en e-post. Selskapet har et rykte om å svare på e-post raskt, vanligvis innen 48 timer. Vurder å sende e-post for å få hjelp med en gang du opplever et problem. Hvis det er relatert til transaksjonen din, er det en sjanse for at du får hjelp før det er for sent. Online vurderinger viser at Bitcoin Laundry prøver å hjelpe brukerne. Så hvis det er noe selskapet kan gjøre, kan du være trygg på at de vil hjelpe deg. 

Vær trygg 

Fordi målet ditt er å anonymisere BTC-transaksjonene dine, må du sørge for at du følger sikre transaksjoner gjennom hele betalingsprosessen. Bitcoin Laundry tilbyr disse forslagene: 

 • Bruk en Bitcoin Mixer konsekvent. På den måten vil du alltid være trygg på at ingen kan spore adressene dine.
 • Send de rensede myntene dine til en ny adresse – en du aldri har brukt før.
 • Bruk Tor-nettleseren til å legge til et ekstra sikkerhetslag
 • Kjøp krypto anonymt, det være seg gjennom en kontant transaksjon eller i en minibank. Med andre ord, ikke bruk en metode som tvinger deg til å avsløre personlig og økonomisk informasjon.
 • Bruk en Trusted Mixing-tjeneste

Konklusjon 

Bitcoin Laundry er en revolusjonerende løsning som hjelper kryptobrukere med å anonymisere sine transaksjoner. Det gjør det ved å blande adressene med de andre handelsmennene. På den måten er sjansen for at adressen din er knyttet til deg nær null. Det tilbyr ekstremt lave avgifter og lar deg velge hvor fort du vil at kryptoen din skal rengjøres.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector