Pokerstrategi

Stilling i Poker

Det første du trenger å forstå er begrepet posisjon. Posisjonen er din plassering ved pokerbordene i forhold til dealer-knappen. Den bestemmer hvilke typer hender du spiller og hvordan du vil fortsette forbi floppen. Her er et pokersittebord som definerer de fleste posisjonene ved bordet.

Pokerstrategi

Som du merker fra posisjonskartet for poker, er det tre primære posisjoner ved pokerbordet: tidlig posisjon, midtposisjon og sen posisjon. Tidlig posisjon består av blinds sb og bb og de første spillerne etter blinds, også kjent som “under the gun” eller UTG. Neste er midtposisjon, som er de tre spillerne igjen av big blind. De siste plassene ved bordet betraktes som sen posisjon. Den siste plasseringen ved bordet er knappen. La oss se raskt på posisjonene i poker og hvordan vi skal nærme oss dem.

Tidlig posisjon – Spillere med tidlig posisjon vil være de første spillerne som handler etter floppen og frem til oppgjør. Som sådan trenger disse spillerne sterkere hender for å komme i en pott.

Midtposisjon – Disse spillerne får se spillere i tidlige posisjoner handle først, men må fortsatt kjempe med eventuelle spillere som har sent posisjon igjen. Starthender trenger ikke å være like sterke i midtposisjon, men du kan ikke spille fullstendig søppel.

Sen posisjon – De beste stedene ved bordet når du får se det meste av bordet handle før deg. Her kan du åpne utvalg av hender du spiller.

Knapp – Den endelige plasseringen ved bordet. Spillerne som sitter på knappen får se alle andre spillere handle foran dem. Du kan åpne med det bredeste spekteret av hender fra sen posisjon.

Starthender

Nå som vi har dekket posisjonen, la oss snakke om starthender. Jo bedre starthånden, jo bedre er sjansene dine for å vinne. Noen hender kommer til å være spillbare fra hvilken som helst posisjon. Disse inkluderer store lommepar som ess, konger eller dronninger. Du kan også spille A-K og A-Q som passer fra alle posisjoner.

Hender som midtpar, esse med stor passform og passende ansiktskort er hender som kan spilles litt mer i midt eller sen posisjon. På alle andre hender må du vurdere stillingen din. Nedenfor er et diagram som bryter ned hender som ikke er par, og om du skal spille dem.

Bitcoin Poker starthender

Ideelt sett bør du bare spille med sterke hender i tidlig posisjon, gode hender i midtposisjon, og spille mer spekulative kort i sen posisjon. Posisjonsspillere som mestrer starthender i forhold til posisjon er mye mer vellykkede enn vanlige spillere.

Beste Bitcoin poker nettsteder

Topp rangert

#1

Ignition Poker

Ignition Poker-logoen 300% Match Bonus opp til $ 1000 300% Match Bonus opp til $ 1000


  • Flott spillutvalg

Les gjennomgang Leke nå

# 2

Bovada

Bovada-logo 100% bonus opp til $ 500 100% bonus opp til $ 500

  • Anerkjent spill

Les gjennomgang Leke nå

# 3

Black Chip Poker

Black Chip Poker-logo 200% bonus opp til $ 1000 200% bonus opp til $ 1000

  • Sjenerøse bonuser

Les gjennomgang Leke nå

# 4

BetOnline

BetOnline-logo 100% Crypto Bonus 100% Crypto Bonus

  • 4 kryptoer akseptert

Les gjennomgang Leke nå

# 5

America’s Cardroom

America's Cardroom-logo 35% Kryptobonus 35% Kryptobonus

  • Mange kryptoer akseptert

Les gjennomgang Leke nå

Aggressiv vs Passiv Spill

Den generelle tommelfingerregelen i poker er at aggressiv poker vinner poker. Det betyr imidlertid ikke at det ikke er en tid der du bør spille mer passivt. La oss se på begge spillestilene.

Passivt spill betraktes som mer konservativt eller spillestil. Passive spillere vil ofte ikke ta initiativet i de fleste hender med mindre de har en stor eierandel. De ringer vanligvis mye før floppen og kan ringe ned hendene på floppen og utover. De vil bare satse når de har det, noe som gjør dem veldig forutsigbare.

Aggressivt spill er mye mindre forutsigbart. Aggressive pokerspillere vil vanligvis heve potten når de kommer i hånden. De vil også satse hendene mer aggressivt på floppen og utover. Aggressive pokerspillere vil også bløffe mye og vil ta ned mange potter uten oppgjør.

Det er tider du vil bruke begge stilene. Generelt sett vil du ønske å spille mer av en aggressiv type poker for å bygge sjetonger og kontrollere pokerbordenes handling. Men hvis du har pokerspillere som spiller altfor aggressive eller spiller for mange hender, kan du spille mer passivt og felle dem når du tar opp store aksjer.

Lesespillere og bordbilde

Poker handler ikke bare om å spille kortene dine, men også om å spille motstanderne dine. Du kan få mye informasjon om hender basert på hvordan spillere handler, hvordan de satser, og noen ganger hvordan de er kledd. Når du setter deg ned til et pokerbord, er det første du trenger å gjøre å dimensere motstanderne dine. Tenk på deg selv som en pokerprofil. Du prøver å tyde hvilken type strategi en spiller bruker.

Du kan starte med å se på hvordan de er kledd. Kle seg de fine, eller er de slurvete? En pent kledd spiller kan være mer av en passiv eller konservativ spiller. De som kler seg dårlig, kan være mer på den aggressive siden. Brakte de en ryggsekk til bordet? Denne personen tilbringer mye tid ved pokerbordene og er sannsynligvis en ambisiøs proff. Mange små ting som ikke har noe med spillet å gjøre, kan hjelpe deg med å profilere spillerne dine.

Så er det selve spillet. Vær oppmerksom på hvordan spilleren satser, hvordan de håndterer kortene sine og hvor mye de snakker. Snakker de mer når de er foran i en hånd? Satser de mindre når de er bak og mer når de er foran? Du kan lage et bilde av en spillers strategi fra observasjon.

Når du vet dette, kan du jobbe med å etablere det som kalles bordbilde ved pokerbordet. Bildet ditt er det andre oppfatter som din spillestil. Hvis du ikke spiller mange hender og bare viser ned monstre, vil du bli ansett som en stram spiller. De som spiller flere hender per runde er løsere. Når du har etablert bildet ditt, kan du bruke dette til å prøve å påvirke spillet. Hvis du har spilt tett, kan du begynne å løpe noen flere bløffer. Du kan begynne å satse dine store hender enda mer aggressivt og få handling fra spillere som tror du er hyperaggressiv.

Turnering vs. Cash Game Strategi

Noen spillere utmerker seg ved å spille i pokerturneringer, mens andre utmerker seg ved å spille pokerspill. Det er fordi de har mestret den riktige Bitcoin-pokerstrategien for begge.

Pokerturneringer krever mer aggresjon og skift av strategier enn kontantspill. Formålet med turneringer er å skaffe seg alle sjetongene som spilles. Du kan vanligvis ikke gjøre om til en turnering, og til og med turneringer som tilbyr gjeninntreden blir frysepunkter på et eller annet tidspunkt. Dette krever ofte at spillerne tilpasser spillestilen i henhold til bordforholdene og turneringens stadium.

Spillere som regelmessig kan justere spillet deres vil utmerke seg mer i pokerturneringer. Passive spillere vil vanligvis ha vanskeligheter med å lage finalebordet fordi de ikke bygger nok sjetonger til å holde seg konkurransedyktige. Ofte må de være veldig heldige som gjør det dypt.

Kontantspill er litt forskjellige. I et kontantspill spiller du mot samme gruppe mennesker i lengre perioder. Målet ditt er å vinne så mye penger du kan til du enten bytter, slutter eller spillet går i stykker. Strategien din er basert på spillerne ved bordet, og du kan ofte diktere ditt bordbilde. Aggressive pokerspillere vil vanligvis vinne mer enn passive spillere, men en passiv strategi kan fungere i de rette situasjonene.

I kontantspill vil du se spillere komme i potter med flere spekulative hender enn i turneringer. Du vil også se dem tegne oftere., Selv om de ikke burde. Du kan alltid gjøre om til et kontantspill. Du kan ikke gjøre det i en turnering.

Bland sammen dine spill

Et viktig element i Bitcoin pokerstrategi er hvordan du satser. Det er et par tanker om hvordan du satser på pokerbordet. Den første er at du skal holde deg til en statisk spillstrategi og ikke avvike fra den. Denne strategien tilsier at du foretar de samme typer forhøyninger før floppen og gjør innsatser etter flopp basert på en angitt prosentandel av potten.

Denne strategien er solid hvis du ikke vil at spillerne skal gjette hva du eier. Hvis du satser på samme mengde som holder luft som du ville gjort med fullt hus, vil det holde motstanderne gjette. Imidlertid vil det bli for fristende for noen spillere å prøve å spille av på deg.

En alternativ strategi er å regelmessig blande sammen hvordan du satser på hendene. Hvis du for eksempel flopper et sett i den ene hånden, satser du på en fortsettelse på 25 prosent av potten. Andre ganger satser du på potstørrelse. Og nok en gang kan du sjekke hånden. Når du varierer innsatsene dine, holder det spillerne på å gjette hva du har, og det blir vanskeligere å tyde spillet ditt.

Forbedre din Bitcoin Poker-strategi

Poker er ikke et spill som kan mestres på bare noen få minutter eller til og med noen få dager. Det tar måneder, og til og med år med hardt arbeid, studier og å spille online poker for å bli dyktige i spillet. For de som akkurat har begynt, bekymre deg for å mestre spillbare pokerhender og andre grunnleggende og mellomliggende ferdigheter. Du kan gjøre dette ved å velge et fremste Bitcoin pokerrom for å begynne å øve på dine nye ferdigheter.

Når du velger fra dusinvis av Bitcoin online pokersider, kan du se etter nettsteder som tilbyr et bredt utvalg av pengespill og pokerturnering. Hvis du liker å spille pokerturneringer, kan du se etter nettsteder med sjenerøse garantier. Cash game spillere vil ha nettsteder med stabil cash game trafikk. På den måten har du en jevn strøm av nye spillere.

Sjekk deretter ut bonusene. Får du en mye større bonus for å sette inn med Bitcoin over en bankkonto? Er det online kampanjer som belønner deg for lojaliteten din? Tilbyr de et spillerbelønningsprogram? Nettsteder som tilbyr generøse kampanjer, har generelt bedre trafikk enn de som ikke gjør det.

Godtar pokersiden bare Bitcoin, eller godtar de også innskudd fra Altcoin? Noen nettsteder er tilknyttet Bitcoin-børser, hvor du kan kjøpe krypto for bruk på nettstedet. Til slutt, hvordan er deres støtte? Har de live chat-støtte, eller er support begrenset til bare e-post? Hvis du ikke kan få hjelp når du trenger det, hvorfor spille der?

Når du har opplevd å spille poker, bør du vurdere å ta skritt for å forbedre Bitcoin-pokerstrategien. Det inkluderer å registrere seg på et pokeropplæringssted eller til og med ansette en trener. Det er mange nettsteder som hjelper deg med å forbedre spillet ditt gratis eller mot et gebyr. Uansett hvilken vei du velger, fortsett å lære. Jo mer du lærer deg og tilpasser spillet ditt, jo lenger vil du vare i poker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector