Bitcoin Lottery Guide

Vil du bli rik utover dine villeste drømmer? Tenk deg at du aldri har penger bekymringer igjen og å kunne kjøpe det du vil når du vil. Dette er det strålende livet til en lotterivinner.

Du vil bli hardt presset for å finne en gambler som ikke noen gang har drømt om å vinne i lotteriet, langt mindre et Bitcoin-lotteri. Selv ingen spillere kjøper jevnlig lodd i håp om at det kan være dem som bokstavelig talt treffer jackpotten. Lotterier foregår over hele verden hele tiden, og gjør multimillionærer ut av mennesker som tør å drømme.

Beste Bitcoin-lotterisider 2021

Topp rangert

#1

Bovada

Bovada-logo 125% bonus opp til $ 3750 125% bonus opp til $ 3750

  • Anerkjent spill

Les anmeldelse Leke nå

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker-logo 200% bonus opp til $ 1000 200% bonus opp til $ 1000

  • Sjenerøse bonuser

Les anmeldelse Leke nå

# 3

BetOnline

BetOnline-logo 100% Crypto Bonus 100% Crypto Bonus

  • 4 kryptoer akseptert

Les anmeldelse Leke nå

Hva er et Bitcoin Lottery?

Det er en måte å vinne i lotteriet uten å måtte kjøpe en fysisk billett. Bitcoin-lottosider fortsetter å øke i popularitet og i størrelser takket være Bitcoin-kasinoer som legger dem til i sitt repertoar av spillprodukter.

Noen av jackpottene er latterlig massive. En vi kjenner til regelmessig har en 1000 BTC-jackpot, som er verdt i regionen $ 10.000.000! Tenk deg å vinne 10 millioner dollar for et par museklikk. Slutt å dagdrømme og la det skje fordi noen må vinne jackpotten, det kan like godt være deg!

Hvordan spiller du et Bitcoin-lotteri?

Enkelheten med lotterier er en av hovedårsakene til populariteten. Etter å ha kjøpt billetten din med Bitcoin eller Bitcoin Cash, er følgende trinn nesten identiske med ethvert tradisjonelt lotteri. Nesten alle lotterier går på samme måte ved at du gjør flere valg fra en gruppe med tall. For eksempel kan det hende du må velge seks tall fra 1-50. Lottooperatøren velger deretter tilfeldig seks tall fra samme 1-50, også kjent som trekningen, og du vinner av dine valgte tall samsvarer med de som er trukket.

Du må matche alle valgene dine for å vinne Bitcoin Jackpot. Oddsen er absolutt mot deg, men folk vinner jackpotten hele tiden, og disse jackpottene er intet mindre enn utrolige.


Det tilbys vanligvis premier for å matche mindre enn seks tall. Disse premiene reduseres åpenbart i verdi når antallet matchede tall reduseres.

Hvert lotteri, inkludert Bitcoin-lotterier, har sin egen utbetalingsstruktur og sine egne regler når det gjelder antall tall du trenger å velge, så sørg for at du sjekker det med småt før du kjøper din Bitcoin-lodd.

Hva menes med et rimelig BTC-lotterispill?

Alle med litt teknisk evne kan lage et lotteri, noe som gjør det ekstremt viktig å velge din Bitcoin-lotterileverandør med omhu. Rimelig lotteri gjør det mulig å verifisere hvert eneste resultat for å kontrollere at du ikke blir lurt. Noen Bitcoin-lotto-operatører bruker den samme blockchain-teknologien som brukes til å bryte Bitcoins for å tilfeldig velge de vinnende lotteritallene.

Rimelig sikrer at tallene som er valgt er så tilfeldige som mulig i matematisk forstand. Det sørger også for at de er praktisk talt umulige å tukle med, noe som betyr at hvert resultat er rettferdig og ingen jukser.

Se etter en leverandør som lover dette fordi det sikrer at spillet ditt er så nær 100% rettferdig som det kan være. Hvis din Bitcoin-lotterioperatør ikke har evnen til å være beviselig rettferdig, er det nest beste at de får resultatene uavhengig verifisert av en tredjepart..

Velg en online lotterileverandør via nettstedet vårt, så går du ikke langt galt.

Topp Bitcoin lotteri

Er Bitcoin-lotterier lovlige?

Det er litt av en omfattende uttalelse, men det er greit å spille Bitcoin-lotterier hvis du er i lovlig gamblingalder. Dette endres avhengig av hvor i verden du er. Noen steder tillater du å spille lotteri når du er 16 år, andre krever at du er 18 år gammel, mens noen amerikanske stater får deg til å vente til du er 21 år gammel. Sjekk alltid de lokale myndighetsreglene for gambling og reglene for Bitcoin-lotterisiden.

Det er verdt å delta i en Bitcoin-jackpot, lotteri eller kjøpe skrapelodd fra en operatør som både er lisensiert og regulert av et styrende organ. Det må følges strenge regler for rettferdighet og spillerbeskyttelse for at et selskap skal få lisens. Det gir deg også litt beskyttelse hvis noe går galt eller du har en tvist. Disse er ekstremt sjeldne, men det er godt å vite at et styrende organ har ryggen.

Vi annonserer bare Bitcoin-lotterioperatører som består strenge tester og nettsteder der vi gjerne deler med pengene våre eller Bitcoin i dette tilfellet. Imidlertid er det andre tradisjonelle lotterialternativer som passer dine behov bedre, og våre anbefalte nettsteder tilbyr også disse lottospillene.

Kan du spille et Bitcoin-lotteri gratis?

Selv om det er mulig å få tak i en gratis Bitcoin-lottobillett, er det ganske sjelden. Lotterioperatører driver ikke disse spillene av hjertets godhet, de er i ferd med å tjene penger. De må selge et stort antall billetter for å gjøre lotteriet verdt tiden sin fordi marginene er mye mindre enn andre pengespill.

Disse lave marginene er gode for deg fordi det betyr at mer penger går inn i premiepotten. De fleste Bitcoin-lotterioperatører tar et gebyr på rundt 1% av premiepotten, noe som er lite sammenlignet med andre Bitcoin-spillprodukter.

Noen ganger er det spesielle tilbud fra Bitcoin-lotterisider. I sjeldne tilfeller kan de kjøpe en få ett gratis tilbud, noe som gir deg to skudd på jackpotten for prisen av en. Oftere legger operatørene til penger i jackpotten eller gjør de mindre premiene verdt mer enn de vanligvis ville vært, noe som egentlig er gratis penger til de heldige spillere som har antallet matchet.

Forsikre deg om at du registrerer deg for et hvilket som helst nyhetsbrev som Bitcoin-lotterileverandøren sender, fordi disse ofte har begrensede tilbud for deg å dra nytte av.

Populære Lotto-spill over hele verden

  • Mega Millions
  • Powerball
  • SuperEnlatto
  • UK lotteri
  • Euro Millions
  • Eurojackpot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector