Beste kryptovalutautveksling og anmeldelser

En kryptovaluta-utveksling er et sted å kjøpe, selge og handle krypto. Noen børser tilbyr også derivatprodukter slik at brukerne kan handle opsjoner og futures.

Problemet for folk som bare kommer inn i krypto er at det ikke er så lett å bestemme hvilke tradingplattformer for kryptovaluta som er gode og hvilke som bør unngås.

Det er dusinvis av digitale valutaplattformer, men hvilken er den beste?

I stedet for å svare direkte på dette spørsmålet, gir vi deg alle verktøyene du trenger for å finne ut av det selv. Dette er spesielt nyttig ettersom ikke alle har tilgang til de samme sentrene.

Europeere og asiater har en tendens til å ha god tilgang til kryptovaluta-utveksling mens amerikanere er utestengt fra mange plattformer. Derfor kan det ta litt tid å finne ut det beste stedet å handle. Når det er sagt, la oss komme i gang.

Det første vi ser på er alle de forskjellige typene kryptovalutautvekslinger.

Hvordan velge den beste børsen

Det er mange faktorer som går inn i å velge den beste kryptovalutautvekslingen. Før du registrerer deg for din første utveksling, er det noen ting du bør vurdere.

Handel på spotbørs

Når folk tenker på en kryptovalutautveksling, er det de vanligvis tenker på, en spot exchange. Dette er et sted der handelsmenn kan bytte ut en eiendel for en annen. For eksempel kan du handle Bitcoin for Ethereum.

Hver spotbørs har forskjellige kryptovalutahandelspar, slik at børsen du registrerer deg for, kan avhenge av hvilke kryptovalutaer du kan handle der. Hvis du for eksempel bare vil handle Ethereum / Litecoin, kan du registrere deg for nesten hvilken som helst børs, ettersom de alle har tilgang til disse myntene.

Men hvis du vil handle en mer eksotisk mynt, som Nano eller Monero, må du finne en av kryptovaluta-børsene som har dette handelsparet..

Handel på en derivatbørs

En derivatbørs tilbyr handelsopsjoner som futureskontrakter eller opsjoner. Dette er vanligvis finansielle produkter for mer avanserte kryptovalutahandlere. Men hvis du allerede er kjent med disse produktene fra tradisjonelle finansmarkeder, kan det være fornuftig å handle dem på en utvekslingsplattform for kryptovaluta.

I noen tilfeller vil en spotbørs også tilby derivater, slik at du kan gjøre all handel på ett sted. Imidlertid er den mest populære derivatbørsen med mest handelsvolum vanligvis frittstående plattformer. Det vil si at de ikke tilbyr annet enn derivater.

En ting som er verdt å nevne, mange derivatkryptobørser tilbyr marginhandel og i noen tilfeller ekstrem høy marginhandel, så høyt som 50x eller 100x. Det er ikke anbefalt å bruke utnyttelse så høyt, da det er ekstremt enkelt å tape penger, og det er mer lik gambling enn å faktisk handle. Likevel tilbyr visse kryptoutvekslingsplattformer denne typen innflytelse hvis det er noe du er interessert i.

Depot mot ikke-depot utveksling

Den største forskjellen mellom handel med krypto og handel med tradisjonelle finansmarkeder er at med krypto kan du ta vare på dine egne midler. Når som helst kan du trekke kryptoen din fra en sentral til en lommebok du kontrollerer. For sikkerhets skyld anbefaler vi deg å gjøre det! Men mer om det senere.

Forskjellen mellom en utvekslingsplattform for forvaring og ikke-forvaring er enkel. En depotplattform lagrer kryptovalutaen din mens en ikke-depotutveksling ikke gjør det.

For eksempel, med en ikke-depotutveksling, legger du inn handelen du vil, sender plattformen kryptoen, og de sender deg de utvekslede myntene umiddelbart. Ingen kryptovaluta lagres på plattformen, slik at det ikke kan være noen sjanse for at den blir tapt eller stjålet.

Ikke-depotbørser fungerer best for mindre handler eller for handel når du ikke vil registrere deg på en kryptovaluta-utvekslingsside. Imidlertid pleier ikke gebyrer for handel å være høyere, og de tilbyr mindre funksjonalitet enn en vanlig kryptobørs

Bestemme volum på en børs

Å finne ut handelsvolumet på en børs er ingen liten oppgave. Mange av de mindre anerkjente kryptobørsene engasjerer seg vaskehandel og det kan være vanskelig å vite hva deres faktiske handelsvolum er.

For eksempel aksepterer pressen handelsvolumene rapportert av CoinMarketCap som sannhet, selv om disse er vilt oppblåst. Fra og med publiseringen viser CMC for eksempel 24-timers handelsvolumene for Bitcoin som 37 milliarder dollar, som er omtrent 25 ganger høyere enn hva mer anerkjente nettsteder hevder volumet er.

For å avgjøre om en børs faktisk har høy likviditet, er det bedre å bruke nettsteder som Messari eller BitcoinTradeVolume. Disse rapporterer nøyaktige handelsnummer ved ikke å inkludere data fra børser som er kjent for å drive med vaskehandel.

Hva du skal passe på når du registrerer deg for en digital valutaveksling

Det er alltid en god idé å undersøke omdømmet til en handelsplattform før du registrerer deg for å handle der. Noen av de beste kryptovaluta-børsene har utmerket rykte og tar sikkerhet på alvor. Andre myntbørser er bare ute etter noe fortjeneste, og de gjør ikke mye for å holde Bitcoin-handelsmenn trygge.

I forskningen din kan du prøve å finne ut om børsen du vurderer å registrere deg for har et godt brukergrensesnitt, om de har et kundesupport og om de faktisk svarer på henvendelser sendt til kundesupportsenteret.

Vurder også hvor lenge en digital valutaveksling har eksistert. Jo lenger de har vært i rommet, jo mer sannsynlig er det at de har et godt produkt og tar sikkerhet på alvor.

Kjøpe Crypto på en børs

Siden kryptomarkedet nådde det laveste i desember 2018, har det vært en fornyet interesse for kjøp av kryptovalutaer. Mange folk ønsker å vite hvordan du kjøper Bitcoin, og også hvordan du kjøper altcoins ved hjelp av en rekke forskjellige betalingsmåter.

I denne delen forklarer vi hvordan du finner de beste kryptovaluta-børsene du kan kjøpe krypto på, og hvordan du kommer i gang med investeringen din. Som med alt annet i krypto er det mange alternativer å velge mellom.

Bankinnskudd og bankoverføringer

Den billigste måten å kjøpe Bitcoin eller annen krypto er vanligvis med en bankkonto. Det vil si ved å koble en bankkonto med en kryptovaluta-utveksling og deretter sette inn penger på den børsen. Denne metoden har ofte de laveste avgiftene.

Mange av de beste kryptovaluta-børsene, børsene med det beste rykte, vil tilby muligheten til å bruke bankkontoen din. Du bør imidlertid undersøke en børs før du sender bankinformasjonen din for å sikre at den er trygg.

Ulempen med å kjøpe med en bankkonto er at det kan ta dager å finansiere kontoen. I det veldig ustabile kryptomarkedet kan det bety at du ender med å betale mye mer for en mynt enn prisen da du startet bankoverføringen. Det er derfor du kanskje vil vurdere å forhåndsfinansiere en konto før du er klar til å kjøpe Bitcoin, slik at når du vil kjøpe pengene allerede er der.

Bankoverføring er et annet alternativ, men noen børser krever høye gebyrer for bankoverføring. Bankoverføring kan også medføre gebyrer fra banken din, så dette er vanligvis ikke den beste måten å sende penger til kryptovaluta-børser.

Bruke et kredittkort

Et kredittkort er en annen måte å kjøpe krypto på. Dessverre har de fleste større børser sluttet å godta et kredittkort som en gyldig betalingsmåte. Noen børser og lommebøker godtar fremdeles kredittkort, så det er fortsatt mulig å bruke dem.

For kredittkortkjøp er den beste måten å kjøpe krypto faktisk gjennom en kryptovaluta-lommebok som gir mulighet for et kredittkort som betalingsmåte. Det er mange lommebøker som har denne funksjonen, og de er den beste måten å bruke kredittkort til å kjøpe krypto.

Noen kryptokursutvekslinger lar deg også bruke kredittkort, så du bør sjekke om børsene du er registrert på tilbyr dette alternativet.

En ting som er verdt å merke seg er at bruk av kort for å kjøpe krypto ofte medfører mange gebyrer. Faktisk er det sannsynligvis metoden med de høyeste gebyrene ut av noen av betalingsmåtene vi diskuterer i denne artikkelen. Derfor er et bedre alternativ å bruke debetkort.

Bruke et debetkort

De fleste større kryptovaluta-børser tillater handelsmenn å bruke debetkort som betalingsmåte. Å bruke et debetkort medfører høyere avgifter enn å bruke et bankinnskudd, men også lavere avgifter enn å bruke et kredittkort.

En fordel med å bruke et debetkort på Bitcoin-børser er at kryptoen vanligvis er tilgjengelig med et debetkjøp umiddelbart, du trenger ikke å vente på at betalingen skal fjerne den måten du gjør med et bankinnskudd. Ved å bruke belastning er det vanligvis mulig å ha krypto i lommeboken på bare noen få minutter.

Litt forskning bør fortelle deg de beste kryptovaluta-børsene som godtar debetkort i ditt land. Det er også viktig å snakke med banken din om å bruke et debetkort på en kryptovaluta-utveksling. Noen banker vil ikke at kundene deres skal ha noe å gjøre med kryptovaluta-utveksling, og i ekstreme tilfeller kan en bank faktisk kansellere en konto for noen som kjøper Bitcoin..

Bestemme avgifter på en børs

Hver kryptokursutveksling har forskjellige avgifter. Noen tar høye handelsavgifter og lave uttaksgebyrer. Andre børser har gode krypto-til-kryptokurser, men tar mye for uttak. Og de beste kryptovaluta-børsene har alt: en god plan for handelsavgift og lave uttaksgebyrer.

Avhengig av hvor ofte du skal trekke deg og hvor mye du skal handle, vil den beste handelsplattformen være annerledes for alle. Sørg for å se opp for skjulte avgifter, da spesielt ikke-forvaringsutveksling pleier å ha skjulte kostnader.

Sikkerhet

Sikkerhet er utrolig viktig i kryptovalutaindustrien. Milliarder dollar verdt kryptovaluta er allerede stjålet, og det triste faktum er at mer vil bli stjålet i fremtiden.

I krypto er du ansvarlig for å holde pengene dine trygge, og til og med en av de beste børsene kan bli hacket. Derfor er dette avsnittet spesielt viktig å være oppmerksom på.

Ikke dine nøkler, ikke din krypto

Ikke nøklene, ikke kryptoen din et kjent ordtak i kryptovalutaøkosystemet. I det vesentlige betyr det at hvis du lar kryptoen din være på en børs eller på en lommebok som ikke gir deg en privat nøkkel, så styrer du egentlig ikke kryptoen din. Når som helst kan plattformen du har lagret Bitcoin eller Ethereum på, ta kontroll over myntene dine.

Dette var nylig et stort problem med den kanadiske børsen Quadriga hvor grunnleggeren døde og senere var det ingen andre som fikk tilgang til midlene som var lagret på børsen. Resultatet var at alle Quadrigas handelsmenn og investorer endte opp med å tape millioner av dollar.

Hacks er også et stort problem i blockchain-området, og til og med de ledende kryptovaluta-børsene kan bli påvirket. Faktisk er hacking av kryptobørs en heltidsvirksomhet for noen, og Nord-Korea har et dedikert team av kryptohackere.

Så hva kan du gjøre for å beskytte deg selv? Følgende er noen måter å holde myntene dine trygge på.

Tofaktorautentisering

Det aller viktigste som enhver næringsdrivende eller investor kan gjøre for å beskytte seg selv mens de bruker en kryptovalutautveksling, er å aktivere tofaktorautentisering.

Tofaktorautentisering betyr at for å logge inn må en bruker sende inn passord og annen form for bekreftelse. Det kan være et midlertidig passord sendt til en mobiltelefon eller e-postadresse. Det kan også være et engangspassord generert av Google-autentisering.

Det er enighet om at Google-autentisering er den beste måten å beskytte kontoen din på, da den har en stor fordel: en kode kan bare genereres fra en enkelt telefon. For eksempel kan en e-postadresse bli hacket og koden fanget opp. SIM-bytte er også vanlig. Googles autentisering er imidlertid koblet til en enkelt telefon, så den eneste måten en tyv kan få koden på, er å stjele mobiltelefonen din.

Noen børser har til og med trefaktorautentisering. For eksempel et passord, et engangspassord fra Google og et passord sendt til e-posten din. Jo mer sikkerhet jo bedre. Selv om det er vanskelig å logge på kontoen din, er det mye bedre enn å stjele midler.

Hvorfor du bør bruke en maskinvarepung

Selv om tofaktorautentisering er viktig, er den beste måten å beskytte deg på å ikke ha myntene dine på børs. Den sikreste måten å lagre myntene dine på er å bruke en maskinvarepungebok som en Ledger eller Trezor.

En maskinvare lommebok er flott fordi den eneste måten penger kan sendes fra den er ved å trykke på en fysisk knapp på enheten. På grunn av denne funksjonen er det mulig å koble en maskinvarelommebok til verdens mest infiserte datamaskin, og så lenge du ikke trykker på en knapp på enheten for å godkjenne transaksjonen, kan ikke krypten stjeles.

En ting som er verdt å merke seg med hensyn til maskinvarepunger er at ikke alle maskinvarepungbøker støtter de samme myntene. Før du kjøper en maskinvarelommebok, bør du kontrollere at den støtter valutaene du planlegger å handle.

Hva er Tether og hvorfor handler det på så mange Bitcoin-børser?

Tether er en av de eldste stablecoins og er den klart mest flytende (høyeste handelsvolumet) av alle stablecoins. Hvis en børs bare skal handle en enkelt stablecoin, er det vanligvis Tether, spesielt et Tether / Bitcoin-par.

Det er verdt å snakke om Tether fordi det er en svært kontroversiell mynt. Mens Tether skal støttes 1: 1 av fysiske dollar på en bankkonto, er den uheldige sannheten at dette ikke er tilfelle, Tether er bare ca 70% støttet av dollar. I det minste er det det folk tror … Det er veldig vanskelig å skille fakta fra fiksjon med Tether.

Er det trygt å bruke? Sannsynligvis for de fleste handler er Tether trygt å bruke. Det Tether ikke er trygt for er imidlertid å lagre midler. Tether kunne når som helst "implodere" og folk med en haug med Tether kan finne ut at myntene deres plutselig er verdiløse.

Hvordan en ordrebok fungerer

En ordrebok er en måte å se hvor mange kjøps- og salgsordrer det er på et bestemt prisnivå. En ordrebok fungerer fordi kryptohandlere setter begrensningsordrer som går på boken.

For eksempel kan en næringsdrivende opprette en begrensningsordre som bestemmer at de vil kjøpe en eter til $ 300. Hvis prisen når det nivået, vil 1 Ether automatisk bli kjøpt til den prisen. Det samme fungerer omvendt for salg.

En dyp ordrebok er en der det er mange kjøpsordrer. Vanligvis har de beste børsene dype ordrebøker. En dyp ordrebok betyr kanskje ikke så mye for den gjennomsnittlige detaljhandleren, men det er viktig for storskalahandlere og investorer som ønsker å fjerne store ordrer uten å flytte prisen..

Overholdelse av forskrifter

Selv om kryptovalutaøkosystemet tradisjonelt har vært mindre regulert enn tradisjonelle markeder, endrer det seg raskt. Børser med kryptovaluta kommer under økt press for å overholde regelverk, selv de som ikke gir mye mening.

Et av de vanligste regelverkene du ser når du ser på en liste over kryptovaluta-utvekslinger, er alle landene som ikke har borgere som borger. Dessverre inkluderer dette forbudet mot kryptovalutahandlere ofte amerikanere.

Mange amerikanere har imidlertid funnet ut at de kan bruke en VPN for å omgå geo-ban ved å overbevise kryptovalutautvekslingen om at de kommer fra et annet land..

Problemet med dette er at hvis sentralen oppdager at du bruker en VPN for å få tilgang til sentralen fra Amerika, kan de slette kontoen din og beholde kryptoen din. Det er en stor risiko å ta, og det er mye bedre å følge regelverket.

FAQ

Hvorfor er det så få børser tilgjengelig i staten NY?

Det kan være spesielt vanskelig å komme i gang for amerikanske handelsmenn fra New York. Det er fordi staten New York har et spesielt regulatorisk krav kalt a BitLicense og kryptobørser kan ikke operere i staten uten den.

Dessverre er søknadsprosessen for en BitLicense lang, komplisert og kostbar. Det er grunnen til at noen kryptovalutaplattformer bestemmer seg for ikke engang å søke, og dermed betjener de ikke New York-kunder.

Den gode nyheten er imidlertid at New York er klar over problemet og endringene har blitt foreslått som vil gjøre det lettere for utvekslinger å komme i gang i New York.

Kan jeg handle futures?

Ja, visse spotbørser tilbyr også futures. Som allerede nevnt er det imidlertid viktig å forstå alle risikoen ved å handle futures, spesielt risikoen ved å bruke margin.

Også futures handler har ofte andre handelsavgifter enn vanlige spot handler. For eksempel er det vanlig at markedstakeren betaler et gebyr mens market maker får rabatt. Det vil si at market maker faktisk mottar en liten bonus for handel.

Til slutt er det viktig å forstå forskjellen mellom evigvarende swap-futures, som ikke har noen utløpsdato, og vanlige futures-produkter som har en utløpsdato. Mens de fleste børser har evigvarende futures, tilbyr noen også tradisjonelle futuresprodukter.

Hvorfor er høy likviditet viktig?

Høy likviditet er viktig fordi det betyr at du kan utføre handelen til den prisen du vil uten å bekymre deg for glidning. Slippage skjer når ordreboken ikke er dyp nok slik at handelen din ikke går gjennom til den prisen du vil ha.

Alt på samme måte har høy likviditetsutveksling en tendens til å være mer pålitelig. Market makers (hvaler) gir mye likviditet, og de handler vanligvis bare på de sikreste børsene.

Hva er forskjellen mellom et markedskjøp og en begrensningsordre?

Mens det er mange forskjellige ordretyper, er kjøp og begrensninger på markedet langt den vanligste. De er også den eneste typen ordrer som de fleste kryptovalutahandlere trenger å vite om.

En begrensningsordre er når du sender inn en ordre om å kjøpe eller selge Bitcoin, eller annen valuta, til en bestemt pris. Bestillingen vil bare gå gjennom hvis Bitcoin treffer den prisen og fordelen er at du vet nøyaktig hvilken pris du får for handelen din. Det er ingen overraskelser.

Et markedskjøp eller -salg betyr imidlertid at Bitcoin-plattformen vil sende inn ordren og fjerne den til enhver pris. I et ekstremt eksempel kan du markedsføre Bitcoin til $ 10.000, men med raskt fallende priser kan du ende opp med å selge halvparten av ordren eller mer til $ 9.900.

Dette vil neppe skje for de fleste detaljhandelsbitcoins, da små markedsordrer vanligvis tømmes nesten umiddelbart. Jo mer volum du handler, desto mer sannsynlig er det at en markedsordre vil tømmes til en annen pris enn når du sender den.

Hva er et utvekslingsbasert token?

Mange børser har sitt eget utvekslingsbaserte token. Det vil si et token som kan brukes på plattformen for en rekke formål. Den vanligste bruken av et børsbasert token er en reduksjon i handelsavgiftene. For eksempel kan noen som har 1000 av Exchange Y-token få 25% rabatt på alle handelsavgifter.

Selvfølgelig fører det også til mye spekulasjoner. Hvis handelsmenn tror at en bestemt børs vil bli mer populær i fremtiden, kan de kjøpe opp børstetoken slik at de kan selge det for fortjeneste senere når etterspørselen er høy.

Noen utvekslingsbaserte tokens brukes også til å støtte IEO-er (Innledende byttetilbud). En IEO ligner på en ICO bortsett fra at den skjer på en utvekslingsplattform. På grunn av dette er forventningen at IEOer har høyere kvalitet enn ICO, da sentralen viser alle prosjekter og ikke tillater svindel.

Til slutt kan noen utvekslingsbaserte tokens også brukes som betalingsmåter utenfor sentralen. Det avhenger imidlertid av hvor populært utvekslingen er, og hvor mye de kan fremme token.

Kan jeg kjøpe Bitcoin lokalt?

I noen tilfeller er det mulig å kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer lokalt. Selv om noen populære lokale kryptovaluta-børser har stengt den siste tiden, dukker det alltid opp nye. De har kanskje ikke det beste brukergrensesnittet, men de har en tendens til å fungere bra.

Det er viktig å ta riktige sikkerhetsforanstaltninger når du kjøper Bitcoin eller annen kryptovaluta lokalt. Undersøk børsen og kjøp bare fra en pålitelig selger. Sørg også for å forstå hva gebyrene vil være før du forplikter deg til et kjøp.

Hva er forskjellen mellom en sentralisert og desentralisert sentral?

En sentralisert sentral er en "regelmessig" børs som kontrolleres av et enkelt selskap eller en organisasjon. Alle de mest populære kryptovaluta-børsene er sentraliserte, og de har mest handelsvolum, ikke bare i Bitcoin, men for alle kryptovalutaer.

En desentralisert børs er en som kjører på en blockchain og mangler en sentralisert, kontrollerende myndighet eller organisasjon. Kryptovaluta-utvekslingen håndhever reglene sine via en smart kontrakt.

Dessverre er desentraliserte børser fortsatt i begynnelsen, og til og med den beste plattformen kan ikke tilby alle funksjonene til en god sentralisert sentral. Desentraliserte børser har også en tendens til ikke å ha veldig mange handelspar.

Fordelen med en desentralisert kryptokursutveksling er at de aldri lagrer brukerfond slik at hackere ikke kan stjele noe. Desentraliserte børser har også en tendens til å ha lavere avgifter enn sentraliserte børser. Hvis du finner en desentralisert kryptokursutveksling med lave avgifter og gode handelspar, kan det være verdt å sjekke ut.

Har de fleste børser god kundesupport?

Noen børser er kjent for å ha utmerket kundesupport, mens andre børser nesten ikke har kundesupport. Før du registrerer deg for en Bitcoin-utveksling, er det en veldig god idé å sjekke kundevurderinger om børsens kundesupport.

Når du er i tvil, er en god tommelfingerregel at amerikanske baserte børser har en bedre kundesupport enn asiatisk baserte børser.

Hvor volatilt er markedet for kryptovalutaer?

Kryptovalutamarkedet er virkelig et ustabilt sted. Det er ikke uvanlig å se prissvingninger på en uke som, prosentvis, ville være ansett som høyt for et helt år i aksjemarkedet! Det er veldig viktig å huske på det når du begynner å handle på en kryptovaluta-utveksling.

Selv om det vil være mange unntak, er Bitcoin som en tommelfingerregel den minst ustabile av alle kryptovalutaene. Det er den eldste og sikreste kryptovalutaen, og resultatet er at det er en mindre risikofylt eiendel å investere i.

Mange mennesker føler at handel med altcoins på en børs kan tilby overlegen avkastning, sammenlignet med Bitcoin. Det er imidlertid viktig å merke seg at mange altcoins allerede har mislyktes eller vil mislykkes i fremtiden, og den store avkastningen forbundet med å investere i dem er et resultat av risikoen..

Er det OK å bruke en mobilapp for handel?

For det meste er det greit å bruke en børs mobilapp til å kjøpe og handle kryptovalutaer. Mange apper har et veldig bra brukergrensesnitt, og de kan faktisk gjøre det lettere å handle i motsetning til å bruke plattformnettstedet.

Et konsekvent problem er imidlertid med nye mobilapper. Mange ganger når en sentral utgir en mobilapp for første gang, kan den være buggy og ikke den beste opplevelsen. Derfor er det lurt å vente noen måneder etter at en app kommer ut før du begynner å bruke den.

Vanligvis har mobilapper de samme avgiftene og uttaksgebyrene som Bitcoin-børsen.

Må jeg gjennom en KYC-bekreftelse?

Det avhenger av hvilken børs du handler på. Noen kryptovaluta-børser har et obligatorisk KYC-program, mens andre børser ikke har KYC i det hele tatt.

De fleste børser faller imidlertid et sted i midten. De vil tillate handelsmenn å handle og ta ut veldig små mengder krypto uten KYC. Større uttak vil kreve at den næringsdrivende verifiserer identiteten sin via KYC.

Selv om det kan være fristende å kun handle på en børs uten KYC, er det viktig å huske at ikke-KYC-børser har en tendens til å være mindre pålitelige. Bitcoin-børser uten KYC har ofte dårligere kundestøtte og kan til og med belaste høyere handelsavgifter.

På tide å begynne å handle

Nå som vi har dekket omtrent alt det er å vite om å handle kryptovalutaer på en børs, er du klar til å begynne å handle! Med mange Bitcoin-børser å velge mellom er det viktig å velge den rette. Forhåpentligvis vil denne guiden vise seg å være nyttig når du gjør det.

Fremfor alt er det viktigste å huske å holde Bitcoin og andre kryptovalutaer trygge. Selv den sikreste plattformen kan bli hacket, og det er derfor det er tilrådelig å flytte kryptovalutaene dine regelmessig fra en børs til en maskinvarebok.

Mens du gjør så mange, påløper det noen uttaksgebyrer, det er en liten pris å betale for å sikre at Bitcoin ikke blir stjålet. Annet enn det er det bare å sjekke omdømmet til børsen du skal handle på. Reddit har et av de beste kryptosamfunnene på nettet, det samme gjør Bitcoin.

Nå som du vet hvordan du finner de beste handelsplattformene for kryptovaluta, ønsker vi deg lykke til med handelen din!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me