Bitcoin Gambling Scam

Pålitelige Bitcoin-kasinoer

Topp rangert

#1

Bovada

Bovada-logo 125% bonus opp til $ 3750 125% bonus opp til $ 3750

  • Anerkjent spill

Les anmeldelse Leke nå

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker-logo 200% bonus opp til $ 1000 200% bonus opp til $ 1000

  • Sjenerøse bonuser

Les anmeldelse Leke nå

# 3

BetOnline

BetOnline-logo 100% Crypto Bonus 100% Crypto Bonus

  • 4 kryptoer akseptert

Les anmeldelse Leke nå

Introduksjon til Bitcoin-svindel

Er Bitcoin en svindel? Absolutt ikke. Imidlertid er det mange svindel som kjøres som retter seg mot Bitcoin-brukere. La oss starte med å se på noen av de vanligste Bitcoin-svindelene du vil kjøre over.

Bitcoin e-svindel

En av de eldste og fremdeles populære svindlene er e-post fra Bitcoin. Disse e-postmeldingene kommer i forskjellige varianter. Noen har veldig offisiell lyd og hevder at det har skjedd et datainnbrudd på et nettsted du bruker. Andre vil hevde at en Bitcoin-transaksjon du startet ikke gikk gjennom riktig, og at du må bekrefte din personlige informasjon.

Det er et par vanlige tråder til disse e-postmeldingene. Først vil disse e-postene prøve å få deg til å bekrefte Bitcoin-adressene dine, vanligvis ved å be deg om å bekrefte din private nøkkel. Andre kan be om at du sender et beløp av Bitcoin for å bekrefte adressen din.

Alt dette er svindel og håper at Bitcoin-brukeren ikke skjønner hvordan Bitcoin eller digitale valutaer fungerer. Gi aldri din private nøkkel under noen omstendigheter. Hvis du gjør dette, gir du opp kontrollen over Bitcoin-lommebøkene dine.

Spoofing svindel

En vanlig svindel du ser mot Bitcoin-utvekslingsbrukere, er falske svindel. Disse svindlene bruker vanligvis e-post for å sende deg et varsel om å logge på og bekrefte kontoinformasjonen din. Dette kan være på et Bitcoin-handelssted eller et annet nettsted du bruker for å gjennomføre BTC. E-posten kan til og med se ut som en legitim e-post fra et selskap.

Imidlertid, hvis du går til nettstedet ved hjelp av e-postkoblingen, vil det ta deg til et falskt nettsted som vil stjele brukerinformasjonen din. For eksempel kan en falsk e-post fra EToro lede deg til å gå til EToroSite.com eller EToro.biz i stedet for nettstedet for handelsplattformen.

Et par enkle måter å oppdage disse svindelene på er å sjekke både e-postadressen og lenken i e-posten. Hvis du dobbeltklikker adressen, vil den vanligvis vise avsenderens e-post. Det vil vanligvis være en rar e-post, forutsatt at svindleren til og med har prøvd å dekke sporet hans. Noen vil ganske enkelt bruke Gmail til å opprette falske kontoer. Koblingsadressen vil også se rart ut og tipse deg om at den ikke er legitim.

Bitcoin-investeringssvindel

En av de vanligste formene for Bitcoin-svindel der ute, er Bitcoin-investeringssvindel. Ofte hevder disse nettstedene at du kan tjene store penger ved å investere i nettstedet deres. De vil love urealistisk avkastning, for eksempel 100% fortjeneste på 30 dager.

Andre kan hevde at du deltar i en eller annen form for kryptovalutahandel, for eksempel aksjeopsjoner. Igjen vil de komme med urealistiske påstander om hvor mye du kan tjene.

Disse svindlene er i beste fall Ponzi-ordninger. De første få som kommer inn i svindelen kan tjene litt penger, men siden lukkes enten eller slutter å betale ut etter hvert. Alle pengene du har investert i nettstedet er nå tapt.

Utpressing og løsepenger

To av de mest aggressive svindlene du vil se er utpressingsforsøk og ransomware-angrep. For utpressingsforsøk vil noen kontakte deg og hevde å ha sensitiv informasjon om deg. Noen ganger kan de til og med ha en kopi av ditt nåværende eller tidligere passord. De instruerer deg om å sende Bitcoin til en adresse for å få dem til å slette informasjonen fra datamaskinen.

Den verste formen for Bitcoin-svindel er ransomware. Dette er et viruslignende program som effektivt låser ned datamaskinen din og krever at du betaler løsepenger i Bitcoin for å unngå å slette datamaskinen..

For utpressingsforsøk, bør du ignorere dem som det eneste personen kan ha er et gammelt passord. Hvis passordet fremdeles er aktivt på noen kontoer, kan du endre det og oppdatere passordbehandling. Ikke betal Bitcoin. For ransomware-angrep, vil de fleste moderne virusprogrammer fikse det. Det er best å ha et pålitelig AV-program allerede installert på datamaskinen din.

Bitcoin-svindel

Nå som vi har diskutert de typiske Bitcoin-svindelene du kjører på, la oss diskutere Bitcoin-svindel. Siden Bitcoin-gambling er veldig populært, er det de der ute som vil dra nytte av intetanende spillere. Her er noen av måtene å identifisere en Bitcoin-svindel på.

Spill av lav kvalitet

Når du ser på BTC-gamblingnettsteder, hvilken type programvare bruker den? Bruker nettstedet programvare fra fremste leverandører som Microgaming, eller bruker de proprietær programvare? Bruker de SoftSwiss-plattformen for nettstedet, eller er nettstedet ikke-merket?

Med svært få unntak er de fleste BTC-spillnettsteder som tilbyr spillprodukter med lavt kvalifisering, svindel. De kan se ut eller til og med operere legitimt en stund, men de vil vanligvis slutte å utbetale etter en stund. Enda verre, programvaren kan være rigget for å ta pengene dine.

Ikke rimelig

Alt legitimt Bitcoin-spill vil være Provably Fair gambling. Denne algoritmen hjelper deg med å forsikre spilleren om at all handling er rettferdig ved å la dem bekrefte innsatsen. Hvis nettstedet er nyere og ikke tilbyr noen form for Provably Fair gambling, er det sannsynligvis en svindel.

Vær oppmerksom på at fiat-nettsteder som tar Bitcoin, kanskje ikke tilbyr rimelig pengespill. Det er fordi de er fiat-nettsteder som tillater innskudd med Bitcoin i stedet for et ekte Bitcoin-spillsted.

Ingen lisensiering

Et stort rødt flagg å se opp for BTC-spillsider, eller et hvilket som helst spillside, er når nettstedet ikke er lisensiert. Legitime nettbaserte pengesider er lisensiert av en primær regulator, enten Alderney, Curacao, Isle of Man eller andre topp lisensieringsorganer.

Anonym registrering og lek

Vær veldig forsiktig med å spille på et hvilket som helst spilleside som ikke krever noen form for registreringsinformasjon for identitetsbekreftelse. Ofte viser disse nettstedene seg å være Bitcoin-svindelsider. Mens Bitcoin er kjent for å være en anonym valuta, gir anonymitet svindlere en måte å angripe på.

Selv om noen av dere kanskje ikke liker nettsteder som kjenner KYC-bekreftelsen (KYC) på spillerne sine, har disse nettstedene en tendens til å være mer legitime enn anonyme nettsteder..

Nærm deg alle spillnettsteder med forsiktighet

Til slutt er det best å bruke en overflod av forsiktighet når du spiller på BTC-spillsider. Mens det er mange legitime nettsteder der ute, er det også mange svindelsider. Som sådan må du nærme deg ethvert nettsted forsiktig og undersøke det før du spiller. Ta en titt på online omtaler, sosiale medier og kunderapporter for å se om det er noen store røde flagg eller problemer.

Deretter ser du etter noen av de røde flaggene som vi har dekket i denne artikkelen. Til slutt, bruk god dømmekraft og sunn fornuft. Hvis noe ser ut eller føles fishy om et spilleside, kan du prøve et annet nettsted. En unse forsiktighet nå kan spare deg for betydelig hodepine og mistet Bitcoin på veien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me