Tron som “En av de mest lønnsomme myntene i fremtiden” mens han tilfører likviditet med serieoppføring

annonse Phemex

Tron-prisen blir grønn mens du går på en børsnotering og et nytt handelspar. I mellomtiden deler en TradingView pro-bruker sitt fradrag for Tron, en av de mest lønnsomme myntene i nær fremtid.

Tron [TRX] -prisen ser handling

Den siste uken har Tron gjort mye utvikling. Verdens 13. største kryptovaluta så mye action også når det gjelder pris. I skrivende stund har TRX sittet på $ 0,0200 med gevinster på over 1 prosent. Med en markedsverdi på 1,3 milliarder dollar administrerer den for tiden det daglige handelsvolumet på 105 millioner dollar.

tronTron 1-dagers diagram, Kilde: TradingView

Dagens prisområde for TRX har vært mellom $ 0,0197 og $ 0,200. Imidlertid er Tron over 93 prosent lavere enn historien når prisen gikk på $ 0,300.

Legge til likviditet med nye noteringer & sammenkoblinger

Bare to dager tilbake lanserte Bittrex offisielt fiat-handelsalternativet for TRX og andre mynter. Nå kan folk i USA kjøpe TRX direkte for USD.

En av de ledende utvekslingsplattformene med over 200 tilgjengelige kryptopar, tjenestene er kun tillatt i få stater. Videre er disse USD-markedene i Bittrex tilgjengelige for personlige og bedriftskontoer.

Bare i går kunngjorde Binance et nytt handelspar for Tron mot sin egen innfødte valuta, TRX / BNB.

Nok et nytt handelspar #TRX/#BNB ble lagt til @binance, lykkelig handel. #TRON $ TRX pic.twitter.com/vvBvUHJkxt

– Justin Sun (@justinsuntron) 19. september 2018

Binance fortsetter å støtte Tron, da det var den første som kunngjorde støtte for token swap etter mainnet og til og med nylig hadde en million TRX-konkurranser. Nå med TRX / BNB handelspar, kan brukerne ha lettere tid å handle på børsen med BNB som base.

Også BitBay som kontrollerer 70% av kryptohandelsmarkedet i Polen, oppførte Tron,

“TRON er et ambisiøst prosjekt. Vi er ikke i tvil om at protokollen er et av de største operativsystemene i verden basert på blockchain-nettverket. Vi er veldig stolte av å liste TRX på BitBay og presentere den for brukerne våre. Vi håper at konkurransen vår om tradere vil lede TRON enda mer oppmerksomhet. ”

På denne noteringen delte Justin Sun, grunnlegger og administrerende direktør for Tron:

“Noteringen av TRX på BitBay er en annen milepæl for oss, og representerer enda et viktig skritt fra Tron inn i det europeiske markedet. Vi tror at samarbeidet mellom de to partene vil gi brukerne flere innkjøpskanaler som er tryggere og mer praktiske. ”

BitBay kunngjorde også 400 000 TRX-konkurranser som går fra 20. september til 4. oktober.

?I dag har vi lagt til TRON (TRX) på BitBay!?

Nå kan du handle TRX til #BTC, #USD, #EUR, og #PLN?.

Det er ikke alt.? Vi har en 400 000 TRX-gave! ? Bli med på Topp 100 TRX Traders-konkurransen!?https://t.co/zI4kGLJxem @Cointelegraph @coindesk @CoinIdol @businessinsider @ForbesCrypto pic.twitter.com/jcDJMFc98X

– BitBay (@BitBay) 19. september 2018

KuCoin la også til mer likviditet for Tron gjennom TRX / USDT-par.

TRX / USDT er tilgjengelig på @kucoincom, lykkelig handel. #TRON #TRX $ TRX https://t.co/GOcpzZJXOM pic.twitter.com/7XQFuoIrz3

– Justin Sun (@justinsuntron) 20. september 2018

Les også: Tron [TRX] i aksjon med prisstabilitet, Exodus-støtte, myntforbrenning & Flere Juicy Deets

SEEDGerminator og 18 millioner milepæl for Tron-tipping

Tron Foundation kunngjorde lanseringen av SEEDGerminator av Sesamessed, som er et Crowdsourced venture capital-program. I følge Sun,

“SEEDGerminator er en akselerator som er designet for utviklere som tar sikte på å lage forskjellige produkter, inkludert: DApps, tokens og teknologi i #TRON-nettverket.”

Videre når Tron hver dag en ny milepæl for TRX-tipping som har nådd over 18 millioner.

?@GoSeedit Nå en ny milepæl med over 18 millioner tommer #TRON (#TRX) Tipset til dags dato. $ TRX https://t.co/U69x4yYnOL pic.twitter.com/AtTh8AzxbV

– Justin Sun (@justinsuntron) 17. september 2018

Det er mer, Tron lanserer et nytt utviklingsverktøy med den offisielle kunngjøringen,

“I dag lanserer vi TRONWEB, et front-end javascript API som kobler prosjektet ditt til #TRON blockchain, tilsvarende Ethereum Web3.js. ”

Nytt utviklingsverktøy tilgjengelig! Flere verktøy for å støtte opprettelse av dApps på #TRON nettverk i arbeid ? $ TRX https://t.co/irPmtySqRF

– Justin Sun (@justinsuntron) 19. september 2018

Den mest lønnsomme mynten?

Forsknings- og bloggplattformen for finansmarkedene, Trading View, gikk på Twitter og delte hvordan en av pro-brukerne ser på Tron som de mest lønnsomme myntene.

”Fordi de viktigste trendene vanligvis er korrelert, har vi sannsynligvis funnet en bunn her, og vi vil begynne å øke i samme takt som det vi så i desember. Dette betyr at Tron lett kan være en av de mest lønnsomme myntene det neste året, ”

delte brukeren i sitt fradrag.

I følge #tradingview pro bruker @Intuit_Trading og hans Elliott #bølge analyse @Tronfoundation $ TRX #TRON kan være en av de mest lønnsomme #cryptos i nærmeste fremtid. Sjekk resonnementet hans i dette #trading idé:https://t.co/pLKjCYymdL

– TradingView (@tradingview) 19. september 2018

Tron ser ut til å ha et godt tempo både i utviklings- og prisavdelingen.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me