5 grunner til at Crypto Market er på randen til en Altcoin-sesong

annonse Phemex

Kryptomarkedet ser ut til å være på randen til å revidere domenet til en alt-sesong. Ikke bare DeFi, men også andre altcoins har vært i en bullish trend de siste par ukene, mens Bitcoin i utgangspunktet har holdt seg. Frakoblingen mellom oksemarkedene i mid-cap altcoins og Bitcoin-prisen danner et sterkt tilfelle av altcoin run.

Den gjennomsnittlige gevinsten av topp 20 kryptovalutaer etter markedsverdi er over 6%, mens Bitcoin handler i $ 100-området rundt $ 9265. Videre ser det ut til at handelsmenn favoriserer mid-cap altcoins fremfor kryptoer som Ethereum [ETH], XRP, Bitcoin Cash [BCH] og Litecoin [LTC].

Wow det er virkelig en $ ALT szn

– Koroush AK (@KoroushAK) 8. juli 2020

DOGE Coin Mania og sosiale medier

Sammen med DeFi-manien er en bemerkelsesverdig forekomst av TikTok-manien til Dogecoin. Brukere på den sosiale medieplattformen begynner tilsynelatende en trend med å kjøpe 25 dollar verdt DOGE og bli rike etter hvert som trenden fanger og den når $ 1.

Dogecoin [DOGE] ble faktisk utviklet som et sarkastisk forsøk på å markere pumpe- og dump-ordningen med kryptovalutaer. WhalePanda, tidlig Bitcoin-investor og analytiker notater,

Jackson skapte Dogecoin som en vits. Han hatet det faktum at folk faktisk kjøpte, solgte, investerte og tapte penger med det. Han er ganske mye imot fritt marked og kapitalisme.

Lunar crush, et analysefirma som fokuserer på sosiale medier twitret,

det var 11 356 $ doge sosial innlegg nevner i dag kommer fra 9730 sosiale bidragsytere. Det er en heltidshøyde.

Ifølge deres analyse hadde Chainlink [LINK], Cardano [ADA], Dogecoin [DOGE], VeChain [VET] og ICX den beste poengsummen som kombinerer pris og ytelse på sosiale medier.

Andel av Bitcoin Dominans

Omfanget av Bitcoin [BTC] dominans utvides til handelsvolum og veldig forskjellig i markedsverdi.

bitcoin dominansprosent kryptomarkedBitcoin dominansprosent over kryptomarkeder (TradingView)

Bitcoins dominans har falt under 50- og 200-dagers EMA (eksponentielt glidende gjennomsnitt) og har brutt under støtten fra oppadgående trend i Bitcoin-dominans.

Likevel må handelsmenn være forsiktige med fortsettelsen av flyttingen. Det rektangulære området representerer fraktalanalysen av et lignende utbrudd tidlig i 2019. Markedet så en ganske rask tilbakegang til Bitcoin da gevinstene ble forsterket på altcoins tidlig i 2019. Fremtredende handelsmann og analytiker, Cantering Clark (alias), twitret,

Gitt at vi ser at crypto har sin egen versjon av sektorrotasjon med DeFi, Midcaps, og nå individuelle latterlige ting som $ DOGE, det ville være vanskelig å forestille seg #Bitcoin ikke drar nytte av mer positive priser fremover til spillet til musikalske stoler er over.

2017 Vibes?

ICO-boblen i 2017 ble bygget på baksiden nyskapende og potensielt lukrativ holdning til blockchain-teknologi som forvandlet FinTech og ulike bransjer via desentralisert krypto. Den nåværende økningen i altcoins virker ikke som et resirkulert altcoin-løp, men den nye kapitaltilførselen via DeFi. Denne nye hovedstaden vil gjerne rotere eller se etter muligheter også i andre prosjekter. Markedsverdien av DeFi-tokens har økt eksponentielt til 7,4 milliarder dollar de siste ukene.

Likevel er dette bare den første fasen av oppgangen, og for å replikere den forrige høysesongen må den fortsette en stund. Mati Greenspan, finansanalytiker og grunnlegger av Quantum Economics som håper på en fortsettelse bemerket om alt-sesongen er her,

Nei. En sesong innebærer at den varer en stund. Dette er mer som Alt-Wednesday med et håp om å bli Alt-July.

Stigning i Stablecoin Supply

Markedsverdien av stablecoins har gjort nye høyder hver dag; for tiden på 11,2 milliarder dollar. Tidligere har tilstrømningen av penger til stallmynt fungert som en forløper for kryptomarkeder.

usdt stablecoin volumKumulativt stabilt myntvolum (Kilde)

Videre er omfanget av økningen i USD-stablecoin-verdsettelsen mer enn det dobbelte av økningen tidlig i 2019. Dette i tillegg til redusert volatilitet i Bitcoin-prisen, minner igjen om 2019.

Total markedsverdi av Altcoins

Sist men ikke minst har markedsverdien av altcoins brutt over den langsiktige bearish trendlinjen på en ukentlig skala.

total2 markedsverdiTotal markedsverdi av Altcoins (TradingView)

Tradere vil se frem til en lukking og konsolidering over trendlinjen for videreføring av altcoin-løp.

Hva ifølge deg er sannsynligheten for en alt-sesong i det nåværende markedet? Vennligst del dine synspunkter med oss.  

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me