Alt du trenger å vite om Bakkt Bitcoin Futures

Etter et års ventetid, Bakkt, bitcoin futures exchange og digital assets platform fra Interkontinentalt utveksling (ICE), skaperen av New York Stock Exchange (NYSE), er klar til lansering denne måneden. Lanseringen, planlagt 23. september, forventes å gi betydelige institusjonelle investeringer i kryptorommet. Her er hva vi vet om Bakkt’s Bitcoin Futures så langt 

Hva er Bitcoin Futures?

I en futureskontrakt er kjøp eller salg av en underliggende eiendel til en forhåndsbestemt pris på en fremtidig dato spesifisert. De transaksjoner som er inngått, er forpliktet til å oppfylle sin del av kontrakten, det vil si å kjøpe eller selge den aktuelle eiendelen ved utløpet av kontrakten. Med futureskontrakter spekulerer investorer prisbevegelsen til den aktuelle eiendelen og sikrer risikoen. 

Investorer kan enten velge å gå etter lange posisjoner der de blir enige om å “kjøpe” eiendelen til en spesifisert pris i fremtiden når kontrakten utløper, eller de kan velge en kort posisjon, der de “selger” eiendelen til en forutbestemt pris ved utløpet av kontrakten.

Bitcoin futures fungerer også som futureskontraktene til tradisjonelle eiendeler. Investorer kan spekulere i prisen på Bitcoin og tjene på det uten å eie det. 

Når det gjelder Bakks bitcoin-futures, blir futureskontraktene fysisk avgjort. Bakkt tilbyr fysisk levering av eiendeler for futureskontrakter, men Bitcoin forblir i deres varetektstjeneste, Bakkt lager i stedet for i investorens eie i en lommebok. 

Bakkt Bitcoin (USD) Daily Futures Contract

Dette er en fysisk avgjort daglig futureskontrakt for bitcoin som holdes i Bakkt Warehouse med handelsnavnet Produktnavn “Bakkt BTC (USD) Daily Future”Og Navn på handelsskjermnav“ICUS”. Varekoden er BTC og kontraktsstørrelsen er 1 BTC. Minimumssett for prissvingninger er $ 2,50 per bitcoin eller kontrakt, og blokkeringshandler kan utføres til $ 0,01. Det er ingen daglig prisgrense for disse kontraktene.

Kontraktene er tilgjengelige for handel på hver børsdag der forretningsbanker generelt er åpne for virksomhet i New York. Noteringssyklusen har opptil 70 påfølgende Kvalifiserte kontraktsdatoer. Det endelige oppgjøret vil være i form av fysisk levering på Bakkt-lageret.

Den siste siste handelsdagen for en futureskontrakt er kl. 18.00 Østlig rådende tid på kontraktsdatoen, mens den siste / eneste leveringsdagen er den andre børsdag etter kontraktsdatoen.

Bytte for relaterte posisjoner (EFRPs) EFRP-transaksjoner og blokkeringshandler er tillatt og Block Trade Minimum er på 10 partier. Bytte- og clearinggebyrene er satt til $ 1,00 per side for skjermhandler og $ 1,60 for blokk-, kryssordre- og EFRP-handler. Det daglige handelsvinduet er fra 16:58 til 17:00 EPT. Posisjonsgrensen er 100.000 lodd i en hvilken som helst kontraktsdato og alle kontraktsdatoer til sammen.

Bakkt Bitcoin (USD) månedlig futureskontrakt

Dette er en fysisk avgjort månedlig futureskontrakt for bitcoin som holdes i Bakkt Warehouse med handelsnavnet Produktnavn “Bakkt BTC (USD) Monthly Future” og Navn på skjermnav “ICUS”. Varekoden er BTM og kontraktsstørrelsen er 1 BTC. Minimumssett for prissvingninger er $ 2,50 per bitcoin eller kontrakt, og blokkeringshandler kan utføres til $ 0,01. Det er ingen daglig prisgrense for disse kontraktene.

Noteringssyklusen er på opptil 12 påfølgende kontraktsmåneder. Det endelige oppgjøret vil være i form av fysisk levering på Bakkt-lageret.


Den siste handelsdagen for futureskontrakten er den andre virkedagen før leveringsdagen for kontraktsmåneden, og den siste / eneste leveringsdagen er den tredje fredagen i kontraktsmåneden.. 

Bytte for relaterte posisjoner (EFRPs) EFRP-transaksjoner og blokkeringshandler er tillatt og Block Trade Minimum er satt til 10 partier. Bytte- og clearinggebyrene er satt til $ 1,25 per side for skjermhandler og $ 1,85 for blokk-, kryssordre- og EFRP-handler. Det daglige handelsvinduet er fra 16:58 til 17:00 EPT. Posisjonsgrensen er 100.000 partier i en hvilken som helst kontraktsmåned og alle måneder til sammen.

Margdetaljer for BTC og BTM

Når det gjelder direkte margin, er det opprinnelige kravet til sikring for både BTC og BTM satt til $ 3900, mens det spekulative opprinnelige kravet for begge typer futureskontrakter er på $ 4290.

Prisene på tillegg mellom månedene er også kunngjort. For både BTC og BTM er sikringsrenten $ 400 til $ 1000. Den spekulative prisen er $ 440 til $ 1100. 

Mer informasjon om Bakkt daglige futureskontrakter og månedlige futures kontrakter ventes. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector