Avkonstruksjon av all myten og FUD rundt Bitcoin dobbeltbruk og inflasjon

annonse Phemex

Nei!! Bitcoin “DOUBLE-SPEND” skjedde aldri !! Bitcoin blockchain fungerer like normalt og nøyaktig hvordan det skal være !! Vel, for å ta en kjerne av dette, la oss ta en titt på hendelsene de siste dagene og de-konstruere dem sekvensielt. Bitcoin (BTC) -prisen har korrigert betydelig de siste tre / fire dagene mens du tar en dukkert rett under $ 30.000 nivåer noen timer tilbake. Imidlertid har BTC nå trukket seg tilbake og handler for tiden på $ 30.440 nivåer med en markedsverdi på $ 569 milliarder dollar.

Hva handler Bitcoin Double-Spend FUD om?

Som vi har rapportert, har det de siste dagene vært stor institusjonell BTC-akkumulering av gråtoner. På den annen side besluttet handelsmenn Bitcoin HOLDing med en samtidig økning i hvalkontiene. Hvis dette ikke er bullish tegn, har BTC-tilbudet på børsene falt til det laveste på mange år.

Men hvorfor faller Bitcoin-prisen kontinuerlig? Vel, det har vært en FUD som flyter rundt Bitcoin dobbeltbruk og inflasjon. Så da det skjedde, rapporterte Bitmex Research et Bitcoin “dobbeltforbruket forsøk” som drev all FUD i markedet. Vel, dette var nok til å skape vanvidd og føre til et salgsspill blant investorer.

Men populære personligheter fra kryptovalutaområdet: Bitcoin-evangelist Andreas Antonopoulos og CoinMetrics administrerende direktør Lucas Nazzi har kommet ut med en rettferdig og firkantet forklaring på det samme. La oss se på hva som faktisk skjedde.

  • 18. januar sendte en bruker en transaksjon med lave avgifter, og gruvearbeidere la den urørt siden de hadde mer lønnsomme muligheter for hånden. I et slikt tilfelle har kringkasteren to alternativer 1) vent på at gebyrene faller 2) øk avgiften ved å informere gruvearbeidere.
  • Nå i tilfelle en allerede kringkastet transaksjon, kan brukeren øke avgiften med en RBF-transaksjon (Erstatt etter avgift). RBF er bare en kopi av den opprinnelige transaksjonen, men med en høyere avgift og eksplisitt instruksjon om å behandle den nye transaksjonen.
  • Så når gruvearbeidere ikke svarte på den opprinnelige kringkastede transaksjonen, neste dag den 19., utstedte brukeren den første RBF, men bare med en mindre avgiftsøkning. Gruvearbeidere ignorerte det igjen, og transaksjonen ble sittende igjen. Så etter noen timer utstedte kringkasteren den andre RBF med nok høye avgifter.
  • Så den opprinnelige kringkasteren utstedte tre transaksjoner totalt: 1) 18. des 22:11 UTC (1 lør / b) 2) 19. des 21:22 UTC (9.4 lør / b) 3) 20. des 00:32 UTC (14.3 lør / b)
  • Som Lucas Nazzi forklarer: ”Rundt kl. 01:18 delte blockchain seg i to versjoner, noe som er en helt vanlig begivenhet; en grunnleggende del av hvordan Bitcoin fungerer. Når dette skjer (1+ ganger per måned), må gruvearbeidere samle seg om en enkelt versjon av hendelsene, som ofte tar rundt 1 blokk, eller 10 minutter ”.
  • Interessant, da brukeren utstedte den andre RBF (dvs. tredje transaksjon), falt gruvearbeidsavgiften og kjeden var allerede delt. Det som skjedde er at en gruvearbeider plukket den første transaksjonen med lavere avgift, og den andre gruvearbeideren valgte den tredje. Merk at RBF-er er valgfrie, og de gir gruvearbeidere til å velge transaksjonen du ønsker. I dette tilfellet så det ut som en Bitcoin “double-spend” aka bitcoin-inflasjon. Dette er imidlertid en veldig normal hendelse.
  • Kjeden ble delt for en enkelt blokk, noe som var normalt, men bare gruvearbeideren som aksepterte transaksjonen med lavere avgift endte med å vinne avtalen. Så selv om det var forskjellige versjoner av den samme transaksjonen, ble bare 1 til slutt akseptert. Nok en gang all æren til Lucas igjen for denne fantastiske forklaringen.

Som Andreas Antonopolous sier, har dette blitt nøyaktig forklart i Bitcoin-bibelen aka Satoshi-papiret.

Dette er beskrevet i Satoshi-papiret på side 8. Det er faktisk den eneste matematiske ligningen i papiret, og den beskriver den avtagende sannsynligheten for en re-org, som viser hvorfor "6 bekreftelser", selv om vilkårlig valgt er et godt grunnlag for å vurdere en transaksjon som er avsluttet

14 /

– Andreas M. Antonopoulos (@aantonop) 21. januar 2021

Interessant nok, hadde noen publikasjoner som feilrepresenterte hele arrangementet, prøvd å legge skylden på BitMex for å rapportere Bitcoin “dobbeltbruksforsøk”. BitMex har gitt en avklaring og oppsummert alle transaktoner.

Når det gjelder gårsdagens * mulige * Bitcoin dobbelutgift, som ble løst etter en blokk, har vi oppsummert transaksjonene i bildet nedenfor, slik at du selv kan bestemme hva som kan ha skjedd

Bildet er endret fra jobb av @ 0xB10C https://t.co/V56scTQw5Q pic.twitter.com/W2lPYGZxvb


– BitMEX Research (@BitMEXResearch) 21. januar 2021

Andreas Antonopoulos har kommet til BitMexs redning og smalt de som beskyldte plattformen for å rapportere historien. Han skriver:

“BitMEX rapporterte riktig et Bitcoin dobbeltbruk-forsøk med deres nyttige overvåkingsverktøy. Uansvarlige journalister tok det og la til feilinformasjon. Dette er ikke på BitMex, slutte å skyte den uskyldige budbringeren. ”

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map