Binance CEO & Crypto Community Lash Out Against The Block’s FUD-Creating Article on Binance

annonse Phemex

21. november publiserte The Block en artikkel og hevdet at Binances Shanghai stengte kontoret i Shanghai etter et politirazzia. Forlaget avslørte ikke kilden i artikkelen. Binance-sjef, Changpeng Zhao, alias CZ, avviste imidlertid nyheten som et forsøk på å skape FUD. Mange andre kryptopersonligheter og brukere kalte også FUD og kritiserte The Block for feilrapportering. 

The Block’s Claims

Blokkens artikkel sier at Binances Shanghai-kontor ble raidet av politiet, der Binance-ledere og nesten 100 ansatte jobbet. The Block nådde Binance for en kommentar, men en talsperson for Binance fortalte dem at selskapet ikke har “et fast kontor i Shanghai”..

“Vi har ikke enheter i Kina, de fleste av oss jobber eksternt i Kina,” sa talspersonen.

Imidlertid så artikkelen ut til å se på legitimiteten til Binance-talspersonens svar spørrende. Det sto –

Binances nektelse av at det bare eksisterer et kinesisk kontor kommer til tross for at The Block har sett fotografier av kontoret som en del av samtaler med Binance-representanter om stedet det er snakk om.

Artikkelen fortsatte videre med å snakke om Binances uklare planer om et kontor i Beijing. Artikkelen sier at Binance planla å åpne et kontor i Beijing “i tillegg til Shanghai-lokasjonen”. Men planene for det nye kontoret er tilsynelatende skrotet i henhold til artikkelen.

CZ kritiserer The Block’s Alleged Misreporting

Artikkelen har synlig opprørt ikke bare Binance-sjefen, men også kryptosamfunnet, og de har kritisert forlaget for å publisere falsk informasjon.

Rett etter at artikkelen ble publisert, tok CZ til Twitter og postet at det ikke var noen razzia fra politiet, og artikkelen skapte ganske enkelt FUD.

Ingen politi, ingen razzia, ikke noe kontor. Håper du ikke betalte for å lese den FUD-blokken. pic.twitter.com/W2msvY2hSA

– CZ Binance (@cz_binance) 22. november 2019


Retweeting av et innlegg av kryptoinfluencer Dovey Wan, sa CZ også at et par børser som fremdeles opererte ut av Kina betalte nyhetsbutikker og Key Opinion Leaders (KOLs) for å spre FUD rundt Binance. Utvekslingene nevnt i Wans tweet var KuCoin, Ok, Gate og Huobi.

Interessant, jeg vet faktisk at to av disse fire børsene som faktisk har kontorer i Kina, betaler nyhetsbutikker og KOLs for å spre FUD om Binance. Og ikke tenke gjennom om Kina skal legge ned noen kontorer, ville det være dem selv. https://t.co/4pjlljyNR5

– CZ Binance (@cz_binance) 22. november 2019

Han delte også et skjermbilde av en samtale han hadde for noen dager siden, der han fortalte noen at han kjenner til utvekslinger i Kina som har 7+ og 12+ team laget for å skrive negativt innhold om Binance.

pic.twitter.com/oU6Pcry63k

– CZ Binance (@cz_binance) 22. november 2019

Han selv postet en melding for kryptoprenuere at når de samlet inn midler til prosjektet sitt, skulle de bevilge noe til å bekjempe FUD.

Crypto Community Supporting Binance

Mange kryptopersonligheter og brukere kom også sammen for å støtte Binance. Crypto-advokat Brad Laurie stilte spørsmålstegn ved lyden av The Blocks kilder –

Forvirret av Celia Wans tittel i @Blokken__ artikkel:

"Binances kontor i Shanghai ble lagt ned etter politirazzia, sier kilder"

Hvorfor? fordi lydjournalistikk MÅ være SIKKER på KILDEN & å si at “kilder sier” er merkelig.

+ det koster $ 18 / måned bare for å lese det!@NuggetsNewsAU svarer pic.twitter.com/QFecXP1kNy

– Brad Laurie (@Brad_Laurie) 21. november 2019

Crypto-influencer Tommy Mustache sa at The Block ikke er å stole på og sammenlignet den med Craig Wright som hevdet å være Satoshi Nakamoto.

Dette kryptonyhetsutløpet The Block skal ikke stole på. De er like pålitelige som Craig Wright som hevder å være Satoshi.

Å lage historier og deretter hevde at de har "kilder" for å bekrefte det. CZ hadde nettopp uttalt at Binance ikke har et kontor i Shanghai.@Blokken__ https://t.co/BDyYext38V

– Tommy Mustache (@MustacheTommy) 22. november 2019

Fra å kalle artikkelen click agn til å sammenligne The Block med en tabloid, kom flere medlemmer av kryptosamfunnet også for å vise sin støtte til Binance.

Kilde: Twitter

Gjorde markedet krasj på grunn av Binance FUD?

Kontor eller ikke noe kontor, kryptomarkedet krasjer sammen med fødselen av Binance FUD. Bitcoin har krasjet over 10% til $ 7000-nivå, og Ethereum er nede med 14% til $ 145. Resten av de 10 beste myntene har også hatt betydelige tap. Det er sannsynlig at kryptoinnehaverne har begynt å selge panikk. Kryptoanalytiker Ran NeuNer postet på Twitter angående stupet i kryptomarkedet, og hans tweet fikk en rekke forskjellige svar fra samfunnet.

Tilgi min uvitenhet, men hvorfor påvirker et politirazzia på Binances kontor i Shanghai (hvis det faktisk skjedde) faktisk prisen på Bitcoin?

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 22. november 2019

Ifølge en Twitter-bruker er hele situasjonen et “spill” som hvalen spiller.

Kilde: Twitter

En annen bruker føler at krasjet kan tilskrives usikkerhet forårsaket av hendelsen blant mennesker.

Kilde: Twitter

Nå gjenstår det å se når FUD blir fjernet og kryptomarkedet begynner å gjenopprette.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector