Binance’s Fiat-to-Crypto Exchange i Uganda starter parring av ugandisk shilling med BTC og ETH

annonse Phemex

15. oktober ville være en dag husket i historien om kryptovalutaer i Uganda og Afrika da Binance kunngjorde lanseringen av sin fiat-til-kryptovaluta-utveksling i Uganda. Børsen vil være den første som gir BTC- og ETH-par lokal valuta, den ugandiske shilling.

Flere kryptovalutapar med ugandisk shilling skal legges til i løpet av de kommende månedene

Binance Uganda er den første fiat-kryptobørs som ble lansert av Binance, den største kryptovalutabørs etter handelsvolum. Bygget på toppen av teknologi utviklet av Binance, er Binance Uganda i stand til å behandle 1,4 millioner transaksjoner per sekund og vil ha 24/7 live kundesupport.

Børsen vil i utgangspunktet støtte handel med Ugandan Shillings (UGX) med Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), med flere handelspar som skal legges til. Brukere er unntatt fra handelsgebyrer i løpet av den første måneden.

“Vi er ekstremt stolte over å offisielt lansere vår første fiat-kryptobørs i Uganda,” sa Wei Zhou, finansdirektør i Binance. “Vi har forberedt oss flittig på denne utvekslingen med våre lokale partnere siden teamet vårt først besøkte Uganda i april 2018. Dette er bare første skritt i arbeidet vårt med å bruke blockchain-teknologi for å støtte bærekraftig økonomisk utvikling i Afrika, og vi ser frem til å bringe flere innovasjoner i regionen. ”

Binance er verdens største digitale valutautveksling, med et døgnvolum på omtrent 1,97 milliarder dollar BTC alene, ifølge data fra Coinmarketcap. Selskapet har avslørt planer om å åpne fiat-kompatible børser i Liechtenstein, Malta og Singapore. Inntil nå var børsen bare optimalisert for krypto-til-krypto-handler.

I Uganda fortsetter adopsjon og utvikling av kryptovaluta og blockchain å se vekst. Landet på 44 millioner mennesker er hjemsted for forskjellige blockchain-konferanser, foreninger og samfunn, med støtte på kabinettnivå.

Binance-teamet har også tappet den populære meldingsplattformen til Telegram, for å tilby en chatgruppe der nye brukere kan stille spørsmål angående registreringer og andre kunderelaterte problemer..

Investorer i Afrika har heiet Binances overgang til Uganda. Michael Kimani, en ledende kenyansk kryptoproponent, sa “Dette er gode nyheter!” som han twitret,

Dette er gode nyheter!

Vil utløse et løp over afrikanske land om å sette opp et gunstig miljø for kryptovalutahandel mot afrikanske valutaer


muhimu for grensehandel, intra-afrikansk handel, online betalinger, pengeoverføringer, handel, investering spekulasjoner https://t.co/mjV48DwoH8

– Michael Kimani (@pesa_africa) 15. oktober 2018

Blockchain Africa fremhevet også at dette trekket fra Binance faktisk skaper sysselsettingsmuligheter i Uganda. Dette er tweeten,

Flott å se verdens største #cryptocurrency Utveksling, @Binance skape sårt tiltrengte sysselsettingsmuligheter for #Uganda’S ungdom i #blockchain! #BlockchainInAfrica #Afrika https://t.co/FcQqCaVo7k pic.twitter.com/mtWWB1Ai7b

– Blockchain Africa (@BlockchainZA) 21. august 2018

Uganda, som nasjon, har hatt et blandet syn på kryptokurver. Ugandas president Yoweri Museveni har snakket positivt om blockchain-teknologi – men ikke kryptovalutaer. Han fortalte Africa Blockchain-konferansen organisert av Blockchain Association of Uganda i Kampala i mai om behovet “for å lete etter en ny teknologi som gjør det mulig for ting å bevege seg raskere og nye systemer som følger med.”

Hans sentralbanksjef Emmanuel Tumusiime-Mutebile hadde tilsynelatende snakket motsatt i en tidligere tale til samme konferanse. Mutebile beskyldte blockchain-teknologi for å mangle nødvendig støtte for å opprettholde en valuta. Men ugandere, for det meste profesjonelle, har lagt spesiell pris på virtuelle penger, spesielt bitcoin.

Nå forventes Binances tilstedeværelse i den østafrikanske nasjonen å øke økonomisk inkludering i et land der bare 33 prosent av innbyggerne bruker registrerte finansielle kontoer. Men dette er et sted der bitcoin ser ut til å blomstre uhindret. Noen butikker og restauranter i Kampala – Ugandas hovedstad – godtar nå bitcoin som betalingsmiddel.  

Vil dette trekket av Binance åpne dører for kryptohandel i Afrika? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector