Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Prisanalyse 16. juli til 22. juli

annonse Phemex

  • Bulls tar Bitcoin trygt over USD 7 000,
  • India avviker dato for høring av kryptovaluta
  • USA vitner om “Fremtiden for penger”

Til slutt, denne uken, steg oksene, og denne økningen gir ikke bjørnen muligheten til å reagere eller vise tegn på deres eksistens. Etter en 2 måneders konstant kamp holdt Bitcoin rekkevidde bundet med en nedadgående stemning, steg Bitcoin endelig over tusen USD og flyttet til sikkerhet over USD 7300.

Dette var ikke bare fremveksten av Bitcoin, men det tok også de andre kryptovalutaene og følelsen med seg. I mellomtiden, i India, apex rettsmøte på RBI-rundskriv for INR-støtte til kryptoindustrien ble avviket fra 11. september da Securities and Exchange Board of India (SEBI,) markedsregulatoren i landet, ikke var klar med sitt svar som apex-domstolen følte var avgjørende for reguleringshøringen.

I USA gikk høringen av “The Future of Money: Digital Currency” i gang denne uken da mange detaljer og økonomi rundt det ble diskutert. Denne nyheten var viktig da dette tok kryptovalutaer nå ble diskutert i politiske korridorer i USA.

Andre store nyheter som traff kryptogaten denne uken, var at Stellar Lumens ble godkjent av islamske lærde som sharia-kompatibel, og Coinbase søkte om å starte sin egen Politiske Handlingskomité (PAC) for å finansiere valg i USA..        

Kilde: Coin360.io åpnet 22. juli 2018 klokka 10:55 IST

Bitcoin [BTC]

Bitcoin så en solid økning denne uken som gikk over USD 7000, og fjernet all frykt som skjedde i forrige uke for et brudd på USD 6000. Stasjonert godt over USD 7000, og konsolidering rundt USD 7200-7300 nivåer kan danne en solid base for Bitcoin å skalere seg lenger opp. Prisene nådde høydepunktet på USD 7 466,86 og det laveste punktet på USD 6,357,01 i løpet av uken.

Oksene må fortsette å lades fremover for å ta prisen lenger opp, ettersom eventuelle negative nyheter kan skape en nedadgående spiral igjen. Også på futuresfronten rapporterte CME Group nær 100% vekst i kvartalsvolum som viser popularitet i bitcoin futures.

Børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC over forskjellige par denne uken var Binance (5,47%), OKEx (3,86%) og Bitfinex (2,49%).  

Charlie Lee oppfordret nylig brukere til å kjøpe minst en Bitcoin før de handlet i annen kryptovaluta. Han twitret,

“Det vil maksimalt eksistere 21 Mn Bitcoins. Det er ikke engang nok BTC til å gå rundt for at hver millionær kan eie en. Så før du kjøper noen annen mynt (inkludert LTC), kan du prøve å eie minst 1 BTC først. Når du har 1 BTC, kjøp alle shitcoins du vil ha! ”

Tom Lee fortsatte sin positive holdning og bekreftet sin spådom på USD 25000 på Bloomberg.

Les også: Bitcoin (BTC) Mini Bull Run Over, ekspert sier at det verste kan komme

Ethereum [ETH]

Ethereum replikerte også den samme følelsen som Bitcoin viste, men klarte ikke å gi den samme styrken som fikk over 6% denne uken sammenlignet med en over 15% gevinst fra Bitcoin. Eterprisene, på toppen, var denne uken på USD 513,43 og var på et lavt nivå på USD 443,69, og var ganske mye i området. Børsene som var mer aktive, i volumer, med ETH over forskjellige par denne uken var CoinEx (5,61%), OKEx (5,01%) og ZB.COM (3,61%).

Noen nyheter denne uken rundt Ethereum var at ledere og operatører av store kryptovirksomheter, som er verdsatt til mange milliarder dollar, har vært optimistiske overfor Ethereum enn bitcoin, den mest dominerende kryptovalutaen i det globale markedet.

Denne uken, på CNBCs Fast Money, sa Circle medstifter og administrerende direktør Jeremy Allaire at ETH kan være katalysatoren for neste kryptovaluta-rally, på grunn av den “enorme” mengden utvikleraktivitet på Ethereum blockchain.

Også Brian Armstrong, administrerende direktør i Coinbase, har vært jevnt positiv overfor ETH siden slutten av 2017. Han hadde også offentliggjort at han personlig eier mer eter, den opprinnelige kryptovalutaen til Ethereum, enn bitcoin.

Ripple [XRP]

XRP flyttet også BTC og ETH-vei med en nærmere 3% økning denne uken. Men hva var viktigere at XRP krysset nivåene på USD 0,5 som regnes som nøkkelen for mynten. XRP-prisene, på toppen, var på USD 0.519560 og var på et lavt nivå på USD 0.43648. Børsene som var mer aktive, i volumer, med XRP på tvers av forskjellige par denne uken var Bitbank (16,83%), HitBTC (9,54%) og Binance (9,64%).

Ripple denne uken samlet nyheter om ikke å være en kryptovaluta i sann forstand. Anatoly Castella, administrerende direktør, Elpis Investment, verdens første AI-drevne investeringsfond for digitale eiendeler, fortalte reportere at han mener at XRP ikke er en ‘ekte’ kryptokurrency ‘, som ikke passer med den’ reneste tolkningen ‘av ordet. Grunnleggeren av et annet stort digitalt aktivafond, Arianna Simpson fra Autonomous Partners, takket hans følelse:

“Jeg har mange bekymringer om sentraliseringsnivået der, og jeg har regulatoriske bekymringer hvis det de har utstedt er en sikkerhet”.  

De andre movers og shakers

De andre myntene som kom til toppen og bunnen denne uken i henhold til Coin Market Cap (tilgjengelig 22. juli kl. 23.30 IST) var

Flyttere

  • Proxeus – viser en økning på 177,61%
  • ToaCoin – viser en økning på 157,12%
  • Elite- viser en økning på 151,26%

Shakers

  • Sumokoin- Viser et fall på 69,28.%
  • RealChain- Viser et fall på 61,31%
  • Super Bitcoin – viser et fall på 50%

Hva tror du vil være følelsen av kryptomarkedene neste uke? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me