Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Prisanalyse for uken 2. juli til 8. juli

annonse Phemex

Den første uken av juli brakte noen greener tilbake til skjermen for store kryptovalutaer. Mye av nyheter de har flyttet skjermen opp og ned. Tar inn kontoen RBI sirkulær og datelinje, store kryptokursutvekslinger i India har stoppet deres INR / krypto utvekslingsfunksjon og omvendt handelsfasiliteter.

For å fortsette sin virksomhet har de fleste ty til krypto-til-kryptohandel og P2P-nettverk. Fra andre nyheter i Asia tar Sør-Korea skritt som bringer det nærmere aksept av kryptovaluta.  

I USA, Coinbase har gått et skritt nærmere for å bli en fullstendig regulert meglerforhandler av US Securities and Exchange Commission (SEC) ved å anskaffe 3 firmaer sammen med deres megler-forhandlerlisens, en alternativ handelssystemlisens og en registrert investeringsrådgiverlisens.

I Afrika har det kenyanske parlamentet gitt en to ukers frist til sin finansminister for å avgjøre skjebnen til kryptokurver i landet..

Tradisjonelle finans- og teknologibedrifter begynner å bygge en vei til blockchain og Cryptocurrency. Sveits Utveksling, Seks, lanserer kryptobørs mens Facebook omstøtter personalet til å bygge sin blockchain. Og et overraskende besøk fra Charles Hoskinson, administrerende direktør i Input-Output Hong Kong [IOHK], og skaperen av Cardano til Googles kontor i London kom også med nyheter denne uken.

Kilde: Coin360.io åpnet 8. juli 2018 kl 9.06 IST

Bitcoin [BTC]

Bitcoin, var tilbake i det grønne igjen etter en tøff forrige uke. Marketcap av Bitcoin flyttet nær USD 117 milliarder. Prisene traff høydepunktet på USD 6 863,99 og det laveste punktet på USD 6,305,70 i løpet av uken. Det neste logiske trinnet for okser for å bli aktive ser ut til å være USD 7000, selv om det føles mye motstand på USD 6800-6840.

bitcoin prisanalyseKilde: https://in.tradingview.com/symbols/BTCUSD/

Hvis dampen fortsetter, bør BTC sikkert kryss USD 7000 denne uken. Børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC over forskjellige par denne uken var ZB.com (10,87%), Binance (4,46%) og OKEx (3,38%).

Da bjørnene hamret i første halvdel av uken, kom oksen tilbake bankende på slutten med uken som endte med en gevinst på 5,65%. Markeringskapitaliseringen var på 106 milliarder dollar. Prisene nådde høydepunktet på USD 6465,51 og det laveste punktet på USD 5835,78 i løpet av uken, og viste en klar krangel rundt motstandsnivået på USD 6000.


Børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC på tvers av forskjellige par denne uken var Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) og ZB.com (4,38%). Et interessant faktum med hensyn til volumhåndtering av børsen, det mest handlede paret ser ut til å være BTC / USDT et interessant par, når det gjelder den mest ustabile kryptoen parret med den stabile myntbindingen.

Noen få stemmer som ble notert snakket om Bitcoin. Tyler Winklevoss sammenlignet Bitcoin til Digital Gold. Ron Paul, et tidligere medlem av den amerikanske kongressen og en fremtredende rådgiver for Mises Institute, ble sitert og sa Bitcoin, gullstøttet valuta kan eksistere sammen i Free Society. Allianz viktigste økonomiske rådgiver, Mohamed El-Erian, sa at Bitcoin ville være i et kjøpsterritorium hvis det ville falle USD 5000.

Ethereum [ETH]

Ethereum, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, har også klart å sprette av støtten på samme måte som Bitcoin og andre kryptoer. Det hadde vært i veldig grunt rødt, men etter å ha sett mange grønne topper etter hvert som uken endte.

Som vi rapporterer ETH var like under 0,96% etter å ha sett noen høyder som var for på grunn av kult å bli lagt merke til. Eterprisene, på toppen, var denne uken kl USD 461,21 og var i laveste grad av USD 419,68 viser igjen et bredt spekter som oksene og bjørnene kjempet mot.

Ethereum-prisanalyseKilde: https://in.tradingview.com/symbols/ETHUSD/ Børsene som var mer aktive, i volumer, med ETH over forskjellige par denne uken var CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) og Finance (3,69%) ). ETH / USDT-par genererer maksimale volumer

Noen nyheter denne uken rundt “Ethereum were A crypto hedge fund”, Austin-lokalisert, kalt Multicoin Capital og støttet av Chris Dixon, Andreessen Horowitz’s var veldig positiv til Ethereums fremtid og tanket ned på Ripple og Litecoin.

Sør-Afrikas sentralbank, har konkludert med en flerbankprosjekt for å teste bank-til-bank betalingsoverføringer ved hjelp av den Ethereum-baserte plattformen, Quorum under “Project Khokha.” Også basketlag Sacramento Kings har bestemt meg for å bryte Ethereum til Fund Tech Education Education Stipend.

Ripple [XRP]

XRP fulgte også trenden med at andre mynter bryter den synkende trendlinjen. Det støttet fremdriften, selv om det også så salgstrykk på høyere nivåer da bjørner begynte å angripe og lukket uken i rødt med et fall på 3,47%. XRP-pris, på toppen, denne uken var kl USD 0,491110 og var i laveste grad av USD 0,427302.

Ripple Price analyseKilde: https://in.tradingview.com/symbols/XRPUSD/

Børsene som var mer aktive, i volumer, med XRP på tvers av forskjellige par denne uken var CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) og Bithumb (8,88%). XRP / USDT-par genererte maksimale volumer etterfulgt av XRP-par med japansk JPY og koreansk KRW.

XRP samlet nyheter som inkluderte SBI Holdings Styreleder som sier Ripple (XRP) er neste globale standard for kryptovaluta og penger. Ripple fant også en ny partner i det indiske banksystemet i form av Kotak Mahindra Bank som vil tillate Kotak å dra nytte av xCurrent for å muliggjøre raskere og mer effektive pengeoverføringer.

Les også: BTC, ETH, XRP Prisanalyse for uken 25. juni til 1. juli – en blandet uke med gode langsiktige positive

De andre movers og shakers

De andre myntene som kom til toppen og bunnen denne uken ifølge Coin Market Cap (tilgjengelig 1. juli kl. 23.30 IST) var

Flyttere

  • SelfKey- viser en økning på 396,03%
  • SalPay- viser en økning på 170,11%
  • Whalecoin – viser en økning på 132,34%

Shakers

  • Peepcoin- Viser et fall på 92,95%
  • Zippie – viser et fall på 45,59%
  • Token Desk – viser et fall på 45,57%

Hva tror du vil være følelsen av kryptomarkedene neste uke? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector