Bitcoin-derivatvolumet har vokst 10 til 18 ganger større enn Bitcoin Spot-volum

annonse Phemex

Da Bitcoin sliter med å krysse $ 8000, er handel med derivater på en eksplosjon. Mengden derivater som handles globalt, overstiger Bitcoin spotvolum med 10 til 18 ganger, sier en Bloomberg rapportere

Derivater av kryptomarkedet fortsetter å blomstre

I tredje kvartal av 2019 mistet kryptomarkedet nesten $ 100 B i markedsverdi og noterte en kraftig reduksjon på 42% i det totale handelsvolumet. Bitcoin mistet 24% av volumet i tredje kvartal, og til og med topp -5 mynter registrerte store tap med Litecoin som kastet 54% av verdien, fra $ 123 til $ 56.

Kilde- CoinGecko Q3-rapport

Bitcoin-prisen klarte å overflate rundt $ 10.000 til slutten av september. Det ble fulgt av en kraftig nedtur i Bitcoins pris 24. september. Ved pressetid handles Bitcoin til 7495 dollar.

Kilde- CoinGecko Q3-rapport

Det er registrert en bølge i handel med kryptoderivater. Mens det høye nivået av volatilitet i digitale eiendeler kan være risikabelt, kommer høy risiko med høye belønninger. CoinFLEX-sjef Mark Lamb spådde at derivatmarkedet vil være 20 ganger størrelsen på det underliggende spot-BTC-markedet innen utgangen av 2020.

“Flere og flere hedgefond og stadig flere finanseksperter innser at det er en mulighet i dette rommet. Det betyr at mer volum går gjennom derivatbørsen, og mer likviditet kommer inn i det generelle økosystemet. Så det er en interessant tilbakemeldingsløkke. ”

sier Phillip Gillespie, administrerende direktør for B2C2 Japan, en leverandør av kryptovaluta i Tokyo.

Ledende stafettpinne for derivathandel Binance og BitMEX står høyt og tilbyr futureskontrakter for Bitcoin og andre kryptoaktiver med en innflytelse på mer enn 100 ganger. Deretter har det vært en viktig faktor i å fange opp handelsmenn etter Bitcoins tilbakegang siden slutten av 2017. Videre er den tynne likviditeten også en årsak til tapet av interesse da kjøp og hold Bitcoin-hval kontrollerer mer enn 33% av den totale Bitcoin. Tradere har vært på utkikk etter nye måter å tjene på, da Bitcoins volatilitet har falt til mindre enn 2%. 

“Det er her pengene skal tjene i krypto. Det er det største kasinoet noensinne. “

sa Sid Shekhar, medstifter av London-baserte tracker TokenAnalyst.


“Når man handler med gearing, trenger ikke handelsmenn å binde opp så mye kapital som du ville handle spot. “Dette gjør handel med futures billigere. Dette er grunnen til at futureshandel i tradisjonelle markeder er høyere enn spothandel. ”

sa Zhao Changpeng, administrerende direktør i Binance. 

En titt på volumet av futures

Binance Futures 15. oktober registrerte et volum på $ 700 M. Videre registrerte Binance Futures sin 100K BTC samme dag.  

Kilde- Skew Markets

Unødvendig å si klarte Binance Futures å klatre på 3. høyeste plassering. Videre klarte den i løpet av 5 dager å hevde det andre stedet når det gjelder 24-timers volum. 

Kilde- Twitter

Bakkt, som ble spioneringen som et flopshow, spilte også opp en All-Time High (ATH) på sin første månedsdag i går. Det oppnådde 363 BTC på sine Bitcoin Monthly Futures. 

Kilde- Bakkt Bot

Også institusjonell interesse for CME BTC-futures lange posisjoner har økt med 450% i oktober. Videre utgjør den ledende børsen OKEX 33,7% av markedsandelen for kryptoderivater med en daglig derivathandel på $ 3,0 milliarder. Andy Cheung, børsens sjef for virksomhet i Hong Kong, avslørte at dobbelt så mange mennesker har handlet derivater enn faktiske mynter i år

Kilde- Skew Markets

Huobi var et nært sekund med en markedsandel på 31,6% og 2,83 milliarder. BitMEX evige BTC-futures registrerte et volum på $ 41,7 Bln. Interessant nok så BTC futures-produkter fra Huobi og OKEx et sunt handelsvolum på henholdsvis $ 23,3 Mrd og $ 17,4 Mrd.

BitMEX har den største andelen av Crypto-derivater

Crypto futures begynte å få grep og gikk høyt i 2018. Det var da BitMEX US Commodity Futures Trading Commission var banebrytende for evigvarende Bitcoin futures, noe som var lettere for individuelle investorer å forstå enn andre derivater.

“BitMEX er trolig i sentrum av hele økosystemet akkurat nå,”

Sa Shekhar. 

Han sa videre at BitMEX har den største andelen av kryptoderivater i verden og anslås å tjene minst $ 700 000 i avgifter fra derivater som handler om dagen..

Vil kryptoderivater fortsette å ha samme oppmerksomhet og volum i 2020? Gi oss beskjed om hva synes du i kommentarene nedenfor!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector