Bitcoin Early Investor Jeffrey Wernick sier People Misunderstood Bitcoin, Calls it People’s Money

I et nylig intervju med Business Insider føler Jeffery Wernick at folk fortsatt frykter bitcoin ettersom de har misforstått det fordi det ofte blir forklart som en betalingsmekanisme i stedet for som en butikk av verdi.

Jeffrey Wernick, som er en uavhengig investor, er kjent for å gjøre en veldig tidlig investering i selskaper og eiendeler som har en veldig sterk og lys fremtid. Hans mangfoldige private portefølje som inkluderer tidlige eierandeler i Uber og Airbnb, der bare oppstart. Også han hadde tappet Bitcoin og hadde gjort en investering allerede i 2009, året den ble opprettet.

Jeffery Wernick føles investorer ignorerer filosofien bak Bitcoin

I følge Jeffery Wernick virker konseptet Bitcoin og kryptokurrency for mange mennesker veldig abstrakt, og det er det vanskeligste disse menneskene å forstå, og i den grad de tar feil. Han føler at det ikke er deres feil helt, men det er fordi ikke mange mennesker forklarer det riktig, ettersom de fleste forklarer det som en betalingsmekanisme, ikke som en butikk av verdi, og hvorfor det kan være en god butikk av verdi. Dette er grunnen til at han føler at folk ikke forstår filosofien bak, fordi menneskene i virksomheten ikke var der i 2009 og 2010, de brydde seg ikke om filosofien. For å sitere ham fra intervjuet

“Folk som har begynt seg på det, snakker nå mer om blockchain enn bitcoin, fordi de bare leter etter en alternativ modell for å tjene penger, og de bryr seg ikke om – de er agnostiske i forhold til det første filosofiske rammeverket som fikk folk til å adoptere til å begynne med, og holdt den i live fra 2009 til 2013 eller ’14, da plutselig adopsjonen begynte å vokse. ”

Hans synspunkter på Bitcoin-prisen var også verdt å merke seg. I intervjuet nevnte han at “Hvis du kjøper krypto, er alt du må lene deg tilbake og tenke på – ikke tenk på hvordan det kommer til å bli priset i dag eller i morgen.

I følge ham må investoren være forberedt på å miste alt han investerer i og vente til kanskje de neste 5 årene, da han tror at hvis bitcoin lever om fem år, vil den være betydelig høyere enn det er dagen du kjøper den. Mens han liker å investere, er han helt imot å handle bitcoin.

Ifølge Jeffrey Wernick bitcoin er en “Folks penger”. Han ser på kryptovaluta som den eneste måten å motsette seg et finansielt system som han mener er ansvarlig for den voksende ulikheten i formue i Amerika. Han siteres,

“Så vi har en valuta som ikke kan forfalskes, at vi kjenner slags regler for hvordan den blir opprettet, og vi vet at det er en vanskelig budsjettbegrensning i hvor mange som skal utstedes. Og distribusjonen gjennom systemet bestemmes ikke av noen autoritet, ”

Les også: Institusjonelle penger for å øke Bitcoin-markedet, men ikke for snart

Desentralisering ser på investeringsstrategien for Jeffery

Jeffrey Wernick sitter i rådgivningsstyrene til DataWallet og Qtum. Han startet sin karriere i Salomon Brothers og National Bank of Detroit. Jeffrey Wernick grunnla, deretter solgte, risikostyringsfirmaet AVI Portfolio Services Company, Inc. før han fokuserte på sin private investeringsportefølje. Tilbringer så mye tid i investeringsbransjen, han har en teft for å plukke investeringer tidlig og tjene store penger på det.

Men hvis vi trekker en rød tråd mellom hans store investeringer som inkluderer AirBnb, Uber og Bitcoin, er det et felles tema – desentralisering, ingenting eies av en sentral myndighet eller et selskap. Uber eier ikke kjøretøyene til sjåfører, Airbnb eier ikke boliger, leiligheter eller leiligheter, og ingen enheter kan eie Bitcoin-nettverket.

En annen rød tråd som kan trekkes er at de ble sterkt kritisert i sine tidlige stadier ettersom enkeltpersoner trodde de ville mislykkes. Imidlertid syntes investoren ikke å ha gått med oddsen og gikk videre med de tre investeringene i desentraliserte / semi-desentraliserte systemer som kontinuerlig vokser raskt.   


Hans synspunkter kan måles fra denne uttalelsen der han åpenhjertig sa: “Jeg støtter ikke sentralbank, til å begynne med, men hvis vi skal ha sentralbank, vil jeg heller ha det ansvarlig overfor samfunnet enn et fullstendig ikke-ansvarlig, du vet, drevet av teknokrater. For folk som støtter begrenset regjering, er det liksom rart å ha en sentralbank som ikke er ansvarlig overfor noen eller noe. “

Jeffrey Wernick har vært i stand til å utnytte sitt syn på sentralisering og har gjort investeringer som har gjort det til en levedyktig investeringsstrategi som han mener stoler på og forstår.

Er desentralisert butikk med verdi som bitcoin fremtidens valuta? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector