Bitcoin ETF i ‘Vent og se’ -modus når SEC mottar kritikk mot den

annonse Phemex

Mens kryptosamfunnet venter spent på ETF-godkjenning, har mange ortodokse handels- og handelsfondhandlere uttrykt sin misnøye med ETF.

13. februar 2019 inviterte Securities Exchange Commission (SEC) kommentarer fra handelsmennene til forslaget. Mens noen handelsmenn bekreftet sin tro på den digitale eiendelen, var flertallet fortsatt bekymret for nytteverdien og ‘egenverdien’.

Dina, en amerikansk statsborger, uttrykte i intensjonsavtalen at: ”Det er ustabilt, manipulert av de færreste og har ingen reell brukstilfelle. Jeg kan se mange mennesker blir skadet både økonomisk og på andre måter ved at du godtar dette forslaget. Det er etter min ydmyke mening at dette forslaget avvises. ”

Bitcoins debatt om egenverdi

Bitcoin er et peer-to-peer-betalingssystem som bygger på distribuert konsensusmekanisme basert på Blockchain. Videre er verdien av ‘token’ knyttet til det antagelig knyttet til nettverket og dets evne til å lagre verdi.

I en rekke argumenter mot sin ‘egenverdi’, bemerket Sam Ahn fra Hana Trading USA Inc. at siden Bitcoin-hashverdi bare er verdifull når den implementeres på Blockchain, holder ikke hash-verdien i seg selv noen verdi. Ettersom Bitcoin-verdien holdes av en kombinasjon av ‘hash-verdi’ på et bestemt nettverk, er det ikke en finansiell eiendel.

Gulls pris kan ikke rettferdiggjøre glansen i fremtiden, likevel vil den fortsette å eksistere på samme måte. Bitcoin ‘offentlig hovedbok’ er også uforanderlig. Imidlertid er det viktig å overføre verdivalidering fra gruvearbeidere.

I følge noen handelsmenn som alene ikke definerer den indre verdien, og nettverkskapasiteten kan endres over tid, og som ikke bør endre de karakteristiske egenskapene til den aktuelle eiendelen..

Sarah kastet et offentlig brev til SEC, “Jeg ønsker at komiteen ikke godkjenner den foreslåtte ETP. Det har ingen verdi som et finansielt produkt, enn si som en valuta. ”

Manipulasjon

Volatilitetsdebatten på Bitcoin har avtatt med tiden. Imidlertid omgir skyene av manipulasjon og FUD (frykt, usikkerhet og tvil) det evig. Hovedårsaken til tilknytning til Bitcoin er for tiden basert på avkastningen og ikke dens transaksjonsmuligheter.

Optimismen og troen rundt suksessen motarbeides også av pessimisme og argumenter mot vedtakelsen i den virkelige verden.


Avinash Shenoy siterte tilfellene av tydelig manipulering i Bitcoin-priser på grunn av sin ikke-regulatoriske struktur og utsatt for manipulasjon på grunn av relativt lav markedsverdi.

Blant mange manipulasjonsteknikker som brukes på Bitcoins, inkluderer en av dem:

Pumpe og dump ordninger organisert gjennom meldingsapper som Telegram er

allestedsnærværende og gjør den globale manipulasjonen av kryptovalutaer ved hjelp av begge

koordinert bruk av Bots og hastigheten som nyheter sprer seg på sosiale medier

mulig.

Positive intensjonsbrev 

Mens kritikk var temaet for brevene, var det også positive intensjonsavtaler til fordel for ETF-godkjenning.

Et slikt brev bemerket at:

“Når det gjelder argumentet til SEC som ennå ikke har godkjent en ETF på grunn av manipulasjon og som hovedsakelig setter pris på beskyttelsen av investorer, er det motstridende, fordi uten et investeringsfond er investoren utsatt for å kjøpe bitcoins i deregulerte børser og miste sine investeringer (bitcoins), VanEck tilbyr allerede forsikring for å dekke mulige tap, og som sådan vil investoren vise interesse for å investere i et ETF-fond. ”

Det store spørsmålet: Bitcoin ETF når?

ETF-godkjenningen ser ut til å sitte fast evig. En nyhet angående følelsene rundt ETF blir utgitt hver dag. Imidlertid venter en endelig beslutning fra SEC for alltid.

SEC vil helt sikkert gjennomgå disse brevene og ta dem i betraktning i sin beslutning. Videre garanterer den økende populariteten og den institusjonelle støtten til Bitcoin også noen handlinger fra regulatoren for den største økonomien i verden.

‘Vent og se’ -tilnærmingen fra SEC på ETF-godkjenning kan også utvides til å ‘sikre’ kryptovaluta.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector