Bitcoin faller mer til tross for EU Watchdogs Bullish Sentiments, vil den treffe $ 70 000 innen 2021?

annonse Phemex

Bitcoin sliter med bjørn ettersom prisene fortsetter å gå ned. I mellomtiden mener EU-kommisjonens VP til tross for den pågående turbulensen krypto eiendeler er kommet for å bli. Så hva er oddsen for at Bitcoin treffer den nye høyden?

Bitcoin & kryptomarkedet mister dampen

Bitcoin i dag så litt stabilitet etter 5 dager med ren tortur bare for å falle ned igjen. På en noe oppadgående kurve har Bitcoin sett på $ 6.400-marken. Imidlertid har Bitcoin i skrivende stund handlet til $ 6,280. Dagens BTC-prisklasse har vært $ 6 292 og $ 6 399 med en forskjell på rundt $ 100.

bitcoin

I mellomtiden, blant de 15 beste altcoins, er alle i rødt bortsett fra Stellar (XLM), Monero (XMR), IOTA (MIOTA) og Ethereum Classic (ETC).

Mynter med høyest tap for øyeblikket er Holo (HOT), KuCoin Shares (KCS), VeChain (VET) og NEM (XEM).

Mens de betydelige gevinstene er Emercoin (EMC), Waves, Dentacoin (DCN), Tezos (TZX) og TenX (PAY).

Så markedet er mer eller mindre med blandede følelser som vipper mot nedadgående fart. Det er fortsatt ukjent hvor nøyaktig prisen vil flytte herfra.

Les også: Bitcoin Fund Approved, kanadiere kan nå investere via pensjon & Skattefrie sparekontoer

Europeisk kommisjon VP: Krypto her for å bli

I mellomtiden fulgte EUs finansministre etter EUOs Economic and Financial Affairs Council (ECOFIN) møte i Wien, Østerrike for noen dager tilbake for å diskutere nye regler for kryptoindustrien..  

Valdis Dombrovskis, visepresident for EU-kommisjonen som fører tilsyn med finansiell stabilitet, finansielle tjenester og kapitalmarkedsunionen i EU, delte sine bullish synspunkter på krypto:

“Vi ser at krypto-eiendeler er kommet for å bli. Til tross for den siste turbulensen fortsetter dette markedet å vokse. Spesielt innledende mynttilbud eller ICO-er, ser vi at de har potensial til å dukke opp som en levedyktig form for alternativ finansiering. Allerede i fjor bidro ICO til å skaffe over 6 milliarder dollar i finansiering, og i år vil dette tallet bli betydelig større. ”

Tilsynelatende, ifølge ham, kommer utfordringene i form av hvordan vi skal kategorisere dem riktig og avgjøre om eksisterende EU-regler skal gjelde eller utvikle nye regler. Han kommenterte videre:

– Mange medlemsstater i dag støttet behovet for slik kartlegging, så vi forventer å avslutte denne vurderingen senere i år. Dette vil gi et solid grunnlag å bygge videre på og bestemme seg for ytterligere trinn i dette området. ”

Vil Bitcoin skyte i været?

For ikke lenge siden laget Satis-forskergruppen en dristig spådom for at Bitcoin-prisen skulle slå $ 32 000 i løpet av et år, $ 70 000 på 3 år og $ 96 000 i de neste 5 årene, og sa:

“For tiden holdes det store flertallet av den totale kryptoverdien i tradisjonelle verdimarkeder, med offshoreinnskudd som utgjør nesten 40% av totalen.”

Ifølge Forbes er analytikere delte når det gjelder Bitcoin som treffer disse dristige spådommene de neste årene.

Joe DiPasquale, administrerende direktør for kryptofond for hedgefond BitBull Capital sa:

“Bitcoins pris kan være hvor som helst på 5 år, fra $ 10.000 til $ 100.000. En nøyaktig prediksjon er vanskelig å gi fordi det er mange grunnleggende forhold som sannsynligvis vil endre seg fra nå til 2023. Digitale valutaer og eiendeler er fremtiden for transaksjoner og verdilagring, og Bitcoin leder denne revolusjonen. Men dette gjør det ikke enkelt å garantere en spesifikk prislapp fem år lenger nede. “

Mens Yazan Barghuthi, administrerende direktør i Jibrel Network, ikke er enig når han kommenterer:

“Jeg tror BTC har en overbevisende brukssak som en verdilager, spesielt i land som opplever hyperinflasjon (Iran, Tyrkia, Venezuela), men å anta at den vil fange en betydelig markedsandel fra private banker i markeder som USA, Sveits , Singapore, Tyskland, Nederland osv. I løpet av de neste 5 årene, er ekstremt optimistisk. ”

Men Eric Ervin, administrerende direktør i Blockforce Capital, mener “en verdivurdering på $ 100.000 per mynt for bitcoin er fullt mulig” som han videre nevner:

“Bitcoins nåværende markedsverdi på 112 milliarder dollar representerer bare 0,1% av hele den globale pengemengden, som for tiden er verdsatt til cirka 90,4 billioner dollar.”

I mellomtiden Oliver Isaacs, blockchain-investor, rådgiver & influencer uttalte:

“Hvis kryptokurver virkelig løser problemene med papir- og fiat-valutaer, som jeg tror, ​​vil vi se at 200 milliarder begynner å bevege seg opp til 200 billioner og at gapet nærmer seg (det er en gevinst på 100.000%).”

Det ser ut til at Bitcoin-okser er ekstremt positive i det minste for fremtidsutsiktene.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me