Bitcoin faller som vanlig før futures utløper, men 3 fasetter sier at BTC går opp

annonse Phemex

Bitcoin-prisen falt til $ 6,880-nivå etter normen for å synke før Bitcoin Futures utløper, som skyldes i morgen. Imidlertid signaliserer en rekke faktorer et løft i Bitcoin-prisen sammen med interessen og adopsjonen.

Prisfall i Bitcoin følger normen

Etter å ha hatt okser i flere dager, tok Bitcoin i dag endelig et lysbilde. Bare i går klatret BTC-prisen over $ 7000-nivået og tok hele kryptomarkedet i en stigende kurve. Fra og med dagen med $ 7,039 nådde prisen den høyeste på $ 7,060. I skrivende stund har verdens ledende kryptovaluta byttet hender til 6 880 dollar.

bitcoinKilde: Tradingview.com

Da Bitcoin tok en dråpe, ble kryptomarkedet rødt så vel som toppmyntene, nemlig. Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Cardano (ADA), IOTA (MIOTA) og andre er nede i området fra 2 til 6 prosent.  

Imidlertid er Bitcoin-prisbildet litt gitt på dette tidspunktet som CME Bitcoin Futures Kontrakter utløper i morgen, dvs. 31. august. Tidligere, rett før disse fremtidige kontraktene utløper enten fra CME eller Cboe, tar Bitcoin-prisen et treff og faller ned.

Selv om futureshandelen direkte ikke påvirker prisene ettersom handelen er kontant avregnet, tar prisstigningen en hit som store aktører for å få muligheten til å forkorte Bitcoin. På grunn av muligheten for “lang” eller “kort” tilgjengelig, gir det sannsynligheten for prismanipulering.

Men det er en rekke faktorer som driver Bitcoin fremover og forventes å ta det oppover.

Bitcoin reddit å se handling første gang siden des 2017

Reddit er et av de mest besøkte nettstedene i verden, og dens betydning i kryptomarkedet er ikke annerledes. Når det gjelder Bitcoin-relaterte emner, er subreddit r / Bitcoin det mest aktive forumet med i underkant av en million abonnenter.

I september 2010 har det blitt grunnlagt og siden da vokst i jevnt tempo. I fjor, i november, ble den ekstremt aktiv da Bitcoin nærmet seg toppen.

Nå har subreddit igjen begynt å se handlinger delt av BashCo på twitter:


Besøktrafikk til r / Bitcoin har gått ned hver måned siden desember 2017 … TIL NÅ. Bull markedet danner? https://t.co/QZ1qRA9cJL pic.twitter.com/OTrhy7kvig

– BashCo (@BashCo_) 29. august 2018

Også Alex Ohanian, Reddit-medstifter, forblir Bitcoin-positiv da han igjen deler sine bullish synspunkter,

“Som et verdibutikk er det noe reelt grep [med Bitcoin], og faktisk som vi ser i land som Tyrkia som har en betydelig økonomisk krise … Men akkurat nå er vi fortsatt i de tidligste stadiene. ”

Teknisk diagram & Genesis CEO: Bjørner går tom for damp, go bulls

Akkurat i går da Bitcoin nådde $ 7.000, noe som brøt over det 50-dagers glidende gjennomsnittet, postet det det lengste rallyet på en måned. Ifølge Bloomberg pekte Divergence Analysis Inc.s kjøps- og salgspressindikator også høyere.

Nylig administrerende direktør i Genesis Global Trading, Michael Moro sa at hvis Bitcoin opprettholder verdien rundt 7 150 dollar, kan prisene nå $ 10 000:

“Hvis [$ 7000] -nivået holder, si for neste uke, to uker, vil oksene være 100 prosent tilbake. De vil være mer komfortable enn det laveste for året er inne, og at vi er mer sannsynlig å se $ 10.000, i stedet for $ 5.000. “

Han mener bestemt at bjørner har gått tom for damp da han forklarer årsaken til det samme:

“Når nyheten kom om SEC-avvisningen og prisen faktisk holdt, så vi ikke 5, 10, 15 prosent utsalg som du har sett i tidligere avslag. Så jeg tror bjørnene har innsett at de har gått tom for damp. “

Når det gjelder Bitcoin-prisen som går lenger, sier han:

“Nøkkelenivået [for bitcoin] er $ 7 150, for å være mer nøyaktig, men hvis vi kan holde det neste uke, tror jeg at vi vil se en sentimentomgang i markedet.”

Les også: Anti-Dollar i full styrke, mens Bitcoin i økende grad får trekkraft over hele verden

Spesiell omtale: Hash-hastighet som allerede gir uttalelsen

I vår siste artikkel delte vi hvordan Bitcoin-hashfrekvensen berører høydepunktene som ifølge ekspert vil bringe nye topper. Videre viser det den langsiktige interessen for mennesker i Bitcoin.

Bitcoin har en lys fremtid, periode! så kjøp mens du har en sjanse

Faktum er at Bitcoin bare ikke er her for å bli, men kommer til å trives i fremtiden, til og med delt av den amerikanske sentralbanken i St. Louis i sine rapporter over tid.

I følge Coinbase siste studie, er tusenårene sikkert tiltrukket av Bitcoin ettersom amerikanske studenter er dobbelt så sannsynlige som landsgjennomsnittet til å eie en krypto. Omtrent 18% av studentene godtar å eie bitcoin eller andre kryptovalutaer.

Nedenfor presenterte tabell viser også den økende interessen til studenter og utdanningsinstitusjoner for Bitcoin og kryptovalutaer, noe som absolutt signaliserer en lys og stigende fremtid fremover.

bitcoin

Så mens prisene ser en korreksjon, vil du kanskje skaffe deg noen kryptoer som tilbys av Litecoin-grunnleggeren Charlie Lee, som delte at den beste tiden å kjøpe er når prisene er nede, da han spår at Bitcoin-prisen vil slå over $ 20k denne gang.

Bitcoin er sikkert i et løft, enten det er pris, bevissthet, interesse eller adopsjon, store ting kommer opp for det samlede kryptomarkedet.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector