Bitcoin-opsjonskontrakter vil tiltrekke seg enorm etterspørsel fra asiatiske kryptohandlere – CME Global Head

annonse Phemex

Tim McCourt, CME Groups globale leder for aksjeprodukter og alternative investeringer mener at den kommende lanseringen av Bitcoin-opsjonskontrakter trolig vil bli en favoritt blant asiatiske kryptogruvearbeidere og handelsmenn. 

Handlere for store fordeler

CME Group kunngjorde lanseringen av sitt nye kryptoderivatprodukt 20. september. Oppdateringen nevnte at opsjoner på Bitcoin Futures vil tilby Bitcoin-handelsmenn en god mulighet til å spare på marginer gjennom marginavvik.

Videre vil CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR) bli beregnet på grunnlag av det daglige handelsvolumet til store Bitcoin-børser og handelsplattformer.. 

Alternativene vil ytterligere hjelpe handelsmenn med å redusere mulige risikoer for motparts mislighold med en sentral clearing. Videre vil dette utvide valgene for handelsmenn og hjelpe dem med å håndtere risiko og bygge strategier, da det vil støtte fleksibel handel.

Bratt økning i Bitcoin Futures Trading

McCourt forventer at opsjonene vil fungere like bra som Bitcoin Futures, som ble lansert for nesten to år siden. Interessant, halvparten av handelsvolumet for Bitcoin-futures består av handelsmenn i det asiatiske og europeiske subkontinentet. 

Han ga videre innsikt i den nylige økningen i handel med Bitcoin Futures. Den 13. mai ble det handlet med futureskontrakter til en verdi av 1,3 milliarder dollar (170 000 Bitcoin). Deretter, med avsetningen for “opsjoner” på futures, kan handelsmenn enkelt styre prisrisikoen til Bitcoin mens de får riktig eksponering.. 

“Mens futures gir deg en en-for-en eksponering, hvor bevegelsen av den underliggende bitcoin oversetter direkte til en spesifikk dollarverdi per kontrakt, gir et alternativ deg varierende streikeprisnivåer og kan gi deg enten beskyttelse mot nedsiden eller eksponering på oppsiden til en brøkdel av den underliggende [aktiva] prisen, ” 

sa McCourt.

Per en nylig kvitring av CME, til tross for nedgangen i Bitcoin-prisene, forble kundens interesse for CME Bitcoin-futures sterk i 3. kvartal med daglig OI på over 4,6 tusen kontrakter, en økning på 61% mot 3. kvartal 2018.

Kilde- Twitter


Hva er en Options Futures Contract? 

En opsjonskontrakt tillater en investor å kjøpe eller selge en eiendel til en spesifikk innløsningspris. Investoren kan kjøpe den på eller før utløpsdatoen. Dette setter investoren i en fordelaktig posisjon ettersom han / hun kan dra nytte av prissvingninger uten å faktisk eie en futuresposisjon. Den fremtidige kontrakten pålegger imidlertid investorene å kjøpe / selge eiendelen til den avtalte prisen til et spesifisert fremtidig tidspunkt. 

CME har ingen planer om å tilby fysiske avtaler

Han sa videre at Bitcoin-opsjoner vil gjøre det mulig for krypto-gruvearbeidere å sikre presise kostnader for produksjonen. Gruvearbeidere som opererer i Kina bruker allerede Bitcoin-futureskontrakter for å sikre. McCourt snakket også om lanseringen av Bakkt og sa at CME-konsernet ikke har noen planer om å tilby lignende fysisk oppgjorte kontrakter. Videre sa han at det nåværende fokuset er å sikre myndighetsgodkjenninger og fullføre forberedelsene til lanseringen av de nye opsjonskontraktene.

Imidlertid syntes Jeff Dorman, investeringssjef og medstifter av Arca, et amerikansk krypto-hedgefond, å være uenig i den tidligere påstanden. Han sa at effektive tradingstrategier for kryptovaluta ville komme fra flere instrumenter – utover Bitcoin. 

“Det er bare så mye du kan gjøre med bare bitcoin alene, [da] det er bare så mange arenaer et fond trenger for å handle bitcoin og bitcoin-relaterte verdipapirer,”

sa Dorman.

Han la videre til at CME-gruppen i fremtiden vil møte hard konkurranse. 

CME lanserer to økonomisk avviklede Shanghai Gold Futures

Per den kunngjøring, Shanghai Gold Futures vil være et produkttilbud basert på den regionale referanseprisen for gull fra Shanghai Gold Exchange (SGE). Lanseringen er planlagt 14. oktober.

Kilde- Twitter

Kontraktene vil være denominert av amerikanske dollar og kinesiske Renminbi. Futures vil bli lansert av en av CME-Commodity Exchange Inc (COMEX). COMEXs Shanghai Gold futures vil gi tilgang til arbitrage med 100 oz. Det vil også fange fordelene ved marginforskyvning mellom COMEX 100 oz. Gold Futures (GC) og andre CME Group-produkter. Futures vil bruke Shanghai Gold Benchmark PM-pris (15:00 China Standard Time) for det endelige oppgjøret.

Vil CMEs “Options” ha samme innvirkning som Bitcoin futures? Gi oss beskjed om hva du synes i kommentarene nedenfor!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector