Bitcoin-prisforutsigelser Fortsett å bli sprøere: Å treffe bunnen til utover månen

annonse Phemex

Prisspådommer for Bitcoin har blitt en norm i dag, spesielt siden Bitcoin nådde sin heltidshøyde (ATH) i desember 2017 på $ 19.500. Fra Bitcoin som treffer bunnen for å stige eksponentielt, har vi alle hørt alt.

Så la oss sjekke de siste Bitcoin-prisforutsigelsene fra bisarrt bearish til sinnsykt bullish.

The Naysayers: Ekstremt baisse

Når Bitcoin-prisen begynner å bevege seg nedover, kommer anti-Bitcoiners ut og begynner å skråle og forutsi at den skal treffe null eller komme til å glemme.

Dr. Doom riper Bitcoin fra hverandre

Nouriel Roubini, den berømte “Dr Doom” -økonomen, er et slikt navn som alltid har vært i opposisjon av Bitcoin og forventer at denne “boblen” skulle sprekke. Sist Bitcoin tok et stup til $ 6 000, spådde Roubini at det ville slå null og kalte det den “største boblen i menneskets historie”.  

Men som vi vet, går Bitcoin fremdeles sterkt og venter på neste okserally.

Denne gangen gikk han med,

“Kanskje Bitcoin ikke er svindel, men det er ikke skalerbart. Så det er hyggelig, det er der, men det har ingen fremtid. ”

Han la videre til:

“Bitcoin kommer til å være der. Det vil være verdt nær null, men det kommer til å være der. “

Vanguard-økonom spår null


Et annet navn er Joe Davis, sjeføkonom for 5,1 billioner kapitalforvalter Vanguard, som er begeistret for blockchain, men ikke i det hele tatt om kryptovalutaer. Snakker om bitcoin, delte han tilbake i mai,

“Jeg ser en anstendig sannsynlighet for at prisen går til null.”

I motsetning til aksjer, mener han at cryptos ‘investeringssak er svak, og at den heller ikke er basert på økonomisk grunnleggende. Ifølge ham er alt spekulasjon.

Si aye: De bullish

Fremvoksende markeder vil ta Bitcoin eksplosivt høyere

Tom Lee fra Fundstrat har alltid vært ekstremt bullish på Bitcoin og bekreftet nylig sin $ 20.000-spådom innen utgangen av dette året.

Men denne gangen delte han et annet potensielt bullish scenario da han forklarer sammenhengen mellom de nye markedsføringene og bitcoinmarkedet. Ifølge Lee kommer en tidevannsendring som vil føre til et kommende møte.

“Begge toppet egentlig i begynnelsen av året, og begge har hatt en nedadgående trend. Inntil fremvoksende markeder begynner å snu, tror jeg på noen måter at korrelasjonen vil holde og fortelle oss at den slags risikoen for mentalitet er at kjøperne ikke kjøper bitcoin.

Når det er problemer i de fremvoksende markedene, unngår investorer risikoen som betyr ingen bitcoin for dem. Men så snart risikoappetitten kommer tilbake og Fed stopper renteøkningspolitikken, kan “Bitcoin avslutte året eksplosivt høyere.”

Et nytt nummer, raskere adopsjon

Den siste Bitcoin-prisforutsigelsen er av medstifteren av BTCC-børsen, Bobby Lee, som sier:

“Når #Bitcoin passerer prisnivået på USD 60 000 i de kommende årene, vil det nå en total sirkulasjonsverdi på 1 billion dollar. Det vil være en enorm #milepæl for $ BTC, og det vil føre til mer prisstabilitet, høyere global likviditet og enda raskere adopsjon over hele verden. “

Videre ga han forklaringen på sin spådom:

#BitcoinMining industrien er på bare 12 millioner dollar / dag, sammenlignet med 335 millioner dollar per dag for #Gull graving industri.

jeg forutsier #hashpower vil fortsette å vokse for #Bitcoin med daglige $ tall øker.

Når den globale daglige produksjonen når $ 54 millioner på 2+ år, vil det gi $ BTC en pris på $ 60.000.

– Bobby Lee (@bobbyclee) 26. august 2018

Noen andre bemerkelsesverdige omtaler er:

Tidligere i år sa Winklevoss-tvillinger at Bitcoin er undervurdert og har “en potensiell forståelse på 30 til 40 ganger.”

Max Keizer, en tidlig Bitcoin adopter, hans kortsiktige prisforutsigelse er $ 28.000, mens langsiktig går langt utover $ 100.000.

Dette mønsteret vil gjenta helt til Bitcoin $ 100.000 og utover … pic.twitter.com/o9Wj4reBtv

– Max Keizer (@maxkeiser) 2. juni 2017

Begge sider av Bitcoin

Enten $ 2k eller $ 60k

Nylig delte Panos Mourdoukoutas, professor og styreleder for Institutt for økonomi ved LIU Post i New York, på Forbes to prognoser for Bitcoin-prisen i 2020. Halveringsåret vil være på rundt 55 930 dollar basert på Hayes-modellen eller 2 300 dollar pr. Wheatley-modell.

$ 3 000 dollar før månen

En annen interessant spådom har blitt delt av Anthony Pompliano, som forventer at Bitcoin vil slå nye høyder, men ikke før 2023. Videre analyserer han, før den går til månen, vil den treffe en ny bunn i år som sannsynligvis vil være $ 3000.

Jeg har revidert Bitcoin-utsikten etter å ha brukt mer tid på å grave gjennom data enn jeg vil innrømme. Jeg er fortsatt veldig bullish, men det kan ta lengre tid enn forventet: https://t.co/TYEuoBaChh pic.twitter.com/yjF0VRt5Ey

– Pomp? (@APompliano) 24. august 2018

Crypto er kjent for å være uforutsigbar og svært volatil, så det er noen som gjetter hvilken prisforutsigelse som sannsynligvis vil realisere. For nå kan vi bare vente og håpe på ladetyrene!

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map