Bitcoin slår avtale med fotball, eToro og Quantocoin som fremmer Cryptos globale eksponering

annonse Phemex

Bitcoin finner en måte å koble seg til den globale sporten, det kan være veldig positivt, ettersom kryptoer vil få global oppmerksomhet. Dette ser ut til å skje ettersom 7 engelske premiership-klubber har inngått et samarbeid med eToro for å spore bruk av kryptokurver under overføring av spillere.

Fotball er uten tvil en av de mest settte og fulgte sportene over hele verden. Viften som strømmer for klubbenivåfotball er umatchelig, spesielt den engelske Premier League og den italienske serien.

eToro bringer bitcoin til fotball

eToro, som er en global plattform for kryptovalutaer, har lansert partnerskap med syv Premier League-klubber for å spore bruk av kryptovalutaer under spillertilbud og overføringer. De syv klubber som har signert for partnerskap er Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion F.C., Cardiff City F.C., Crystal Palace F.C., Leicester City F.C., Newcastle United F.C. og Southampton F.C.

Disse partnerskapene vil markere det første trinnet i å bringe muligheten som bitcoin og kryptokurver gir til en global sport som fotball. eToro mener at krypto, og teknologien, som understøtter den, blockchain, kan forbedre fotballen og sportens verden.

For eToro også, å være partner i disse syv Premier League-klubbene, vil hjelpe den med å få global eksponering gjennom et omfattende utvalg av markedsføringsmuligheter, inkludert LED-spillbordsdager, spillertilgang, billetter og digitale rettigheter.

Iqbal V. Gandham, administrerende direktør i UK i eToro sa:

Dagens kunngjøring er det første lille trinnet på en lang vei mot fotball som fullt ut omfatter blockchain-teknologi. Utdanning vil være nøkkelen slik at bransjer kan forstå potensialet, og det å få global eksponering gjennom disse Premier League-klubbene er en flott mulighet til å øke bevisstheten.

“Blockchain gir gjennomsiktighet, noe som betyr at den kan forbedre opplevelsen for alle som elsker det” vakre spillet “.”  

Et par uttalelser fra klubbene også,

Fran Jones, leder for partnerskap, Tottenham Hotspur F.C. sa:

“Hos Tottenham Hotspur er vi forpliktet til teknologi og innovasjon, og som sådan er vi glade for å ønske eToro velkommen som partner i en kategori som utvikler seg i rask takt.”


Paul Barber, administrerende direktør, Brighton & Hove Albion F.C. sa:

“I Brighton er vi stolte av å være i forkant med å bringe ny teknologi og nye ideer til fotballen. Vi er glade for å ønske eToro velkommen som en partner som kan hjelpe oss med å forstå det virkelige potensialet som tilbys av blockchain. “

Barry Webber, kommersiell direktør, Crystal Palace F.C. sa:

“Blockchain-teknologien gir spennende nye muligheter til alle områder av næringslivet, og vi er glade for å ønske eToro velkommen som en partner, slik at vi kan utforske potensialet i fotball.”

Jonathan Gregory, kommersiell direktør, Leicester City F.C. sa:

“Vi er glade for å ønske eToro velkommen til klubben som offisiell partner. Det er spennende å jobbe med en så innovativ bransjeleder. I likhet med Leicester City er eToro et ambisiøst merke med en betydelig global rekkevidde, og vi ser frem til å samarbeide gjennom hele sesongen. ”

David Thomas, kommersiell direktør, Southampton FC sa:

“Vi er veldig glade for å ønske eToro velkommen som en klubbpartner. Vi ser frem til å samarbeide med dem og lære mer om potensialet som kryptovaluta og blockchain-teknologi kan ha i fotball. “

Les også: eToro for å starte Crypto Exchange for å konkurrere med store plattformer

Italiensk Serie League følger også med å bruke kryptovalutaer

Ifølge en rapport publisert av Sky Sports ble Rimini Football Club som spiller i Serie C solgt til Heritage Sports Holdings, et selskap fra De forente arabiske emirater som arbeider med investeringer i sportens verden, i kryptovalutaer. For første gang i Italia vil betalingen gjøres med en kryptovaluta takket være Quantocoin-partnerskapet.

Bekreftelsen kom direkte fra presidenten i Rimini, Giorgio Grassi, som under en pressekonferanse uttalte:

“Forhandlingene med denne gruppen har pågått i et par måneder […]. Heritage Sports Holdings vil med sin partner Quantocoin prøve å bringe teamet og byen nye ideer og synergier fra sportslig, merkevarebilde og teknologisk synspunkt. Heritage Sports Holdings deltakelse er nyskapende med tanke på kryptobetalingssystemet (QTCt) og bruken av blockchain-teknologi, som Heritage Sports Holdings allerede er i forkant i andre land. […] Dette oppkjøpet vil komme inn i fotballens historie og bringe en veldig viktig resonans til byen Rimini. De siste ukene har Heritage Sports Holdings vist stor interesse for Rimini-merket og for vår innovative tilnærming til fotball. De nye medlemmene satte pris på gjennomsiktigheten til Rimini F.C. (den samme gjennomsiktigheten som vi for øyeblikket praktiserer ved å fortelle deg om denne utviklingen), dens økonomiske bærekraft, dens territorialitet, dens forpliktelse til solidaritetsverdenen og også den kritiske massen som vår verden uttrykker med alle dets tilknyttede selskaper. “.

Blockchain har makten til å endre forretningsdynamikken til fotball. Det er en vinn-vinn-situasjon for begge. Og det overfører ikke bare vinduer og salg av stavene, men i fremtiden kan blockchain og kryptokurver omfatte adressering av spørsmål om billettsalg, problemer med gjennomsiktighet og garanti for ekthet for varer.

Vil andre idretter også følge eksemplet som Club Football-lagene gir? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector