Bitcoins voksende modenhet og redusert volatilitet holder gaten positiv til et bull run

I løpet av de siste 24 til 48 timene har Bitcoin ligget i området $ 6.400 til $ 6.750, noe som viser god konsoliderende støtte på rundt USD 6500. I løpet av den siste uken har mynten vært ganske rundt USD 6500 og har ikke brutt støtten betydelig selv når altcoins bie flyktig rundt den. Denne plutselige nedgangen i volatilitet, gatesentimenter og tekniske indikatorer gir tydelige tegn på markedets modenhet og får en til å tro at en bull run kan være i nærheten.

Bitcoin holder seg sterk til tross for tilbakeslag

Kryptovalutaer har generelt sett handlet lavere det meste av året på grunn av faktorer som økt regulatorisk kontroll, en økning i regjeringens nedbrudd, og frykter at den vanlige adopsjonen av digitale valutaer kan ta lenger tid enn noen hadde forventet. Men hvis man i løpet av de siste to månedene observerer den ledende kryptovalutaen, har Bitcoin holdt seg ganske stabilt til tross for en hardtslående negativ nyhetsstrøm. Siden begynnelsen av august har Bitcoin holdt seg stabilt i området $ 6,300 til $ 6,800, og har sjelden brutt ut av motstandsnivået på $ 6800 og støtten på USD 6300.

Bare i forrige måned avviste SEC forespørsler om å liste ni kryptovaluta-fond, med henvisning til fortsatt bekymring for manipulering, blant annet selv om de førte dem til ny vurdering. Allerede i forrige uke har US Securities and Exchange Commission (SEC) igjen utsatt en beslutning om søknaden om et Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) fra VanEck og SolidX. Bortsett fra denne forrige uken, hadde den lisensierte japanske kryptokursutvekslingen Zaif rapportert om et annet kryptovaluta-tyveri til en verdi av $ 60 Mn. Børsen ble hacket mellom 17.00 og 19.00 den 14. september. Tre typer digitale mynter – Bitcoin, Bitcoin Cash og Monaco i – ble stjålet fra Zaifs ‘hot lommebøker (til enhver tid koblet til nettverkene), ifølge Nikkei.

Dette var den typen nyheter bitcoin ville nese seg drastisk til, men denne gangen har mynten vært stabil til tross for tilbakeslag som definitivt viser tegn på stabilitet og modenhet. Økningen i stabiliteten til Bitcoin har også gjort det mulig for markedet å bli mindre følsom for sprøytenarkoman og spesifikke hendelser.

Også, lese: Bitcoin treg til $ 6,510, men en vill sving er på vei

Også eksperter mener at Bitcoin snur stabilt og er i horisonten til et stort møte

Mange forskere, analytikere og investorer på gaten mener at Bitcoin-markedene har modnet og kan være bakken der kryptovalutaen kan se prisvekst. I forrige uke kom forskere ved Chainalysis ut med en rapport om at Bitcoin-markedet har modnet de siste ni månedene. Til tross for en kraftig nedgang i Bitcoin-prisen, holdt flertallet av investorene på investeringene sine, og minimerte endringer i posisjonene sine selv i en periode med usikkerhet og ekstrem volatilitet..

Det var også noen få personligheter som støttet dette. ShapeShift-sjef Erik Voorhees dukket opp på CNBC og uttalte at bjørnemarkedet til Bitcoin og andre store kryptovaluta gradvis nærmer seg slutten.

“Jeg forventer ikke at det [bjørnemarkedet] vil ta slutt snart, selv om jeg tror at kollapsen har avtatt betraktelig. Vanligvis i disse boblene, etter at du har gått gjennom flere måneder med en nedadgående trend, henger du ut i et område en stund […] Men jeg tror vi er ferdige med et flertall av kollapsen. ”

Milliardærinvestoren Mike Novogratz uttalte at markedet har begynt å demonstrere tegn på selgernes tretthet, ettersom bjørner har begynt å bli ubehagelige med å selge kryptovalutaer i et så lavt prisklasse. Novogratz la vekt på at kryptovalutamarkedet har nådd bunnen basert på ulike tekniske indikatorer.

“Jeg tror vi la inn en lav i går. Retusjerte høydepunktene i slutten av fjoråret og akselerasjonspunktet som førte til den massive rallyen / boblen. Markeder liker å gå tilbake til breakout. Vi trakk hele boblen tilbake. ”

Med bitcoin som ikke viser noen større reaksjon på positiv eller negativ nyhetsstrøm, og konsolidering rundt USD 6500-soner, får de fleste analytikere og eksperter dette til å være bunnen for Bitcoin, og et møte kan være rett rundt hjørnet.

Vil spådommene om Bitcoin Bull løpe i oppfyllelse? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector