BitGrail Saga kommer til finalen: Italienske myndigheter griper midler, tilbakebetaling av ofre i sikte

annonse Phemex

BitGrail, den hackede italienske bitcoin-børsen, som mistet cirka 170 millioner dollar i verdi av kryptovalutaen NANO, har møtt beslagleggelse av sin Bitcoin Holding av italienske myndigheter etter pålegget vedtatt av Court of Florence. Det samme ble bekreftet av BitGrails grunnlegger Francesco Firano twitret.

Se non l’aveste capito, io non ho più accesso ai fondi depositati su bitgrail.

Sono stati sequestrati a seguito delle azioni legali promosse da Espen Enger.

È inutile che fortsetter en contattarmi, ormai io non posso fare più niente.

Dovrete aspettare il tribunale.

– Francesco The Bomber (@bomberfrancy) 16. juni 2018

BitGrails Hack-spor og rettsforhandlinger

Tidligere i år i februar 2018 kunngjorde den italienske basisen at på grunn av avvik i lommebokvedlikeholdskoden, ble NANO (den tidligere kjente “RaiBlocks” -kryptovalutaen) over $ 170 millioner stjålet fra brukerens kontoer. En rekke søksmål, brukerklager og opprør, og ventende kriminelle etterforskninger fulgte like etter. Til slutt i april sa Nano Foundation at det har bestemt seg for å gi hjelp til brukeren som ble offer for hacket ved å sponse et juridisk fond.

Målet med dette fondet var å sikre at brukere som ikke har råd til en juridisk kamp, ​​får sjansen til å delta i rettssaker mot den italienske børsen. Espen Enger, sammen med det italienske advokatfirmaet Bonelli Erede, ble utnevnt til representant for konsortiet med 1400 ofre som søkte hjelp fra Nano’s Legal Fund. Til slutt 5. juni 2018 beordret domstolen i Firenze beslag av alle BTC i Bitgrail-lommebøkene som nå ble bekreftet av Francesco Firano..

Francesco avslørte anfallene mens de kranglet med forskjellige brukere på Twitter som mente at utvekslingens passivitet forårsaket dem skaden. Francesco ga også skylden for søksmålene som førte til utveksling til konkurs. Han mente at hvis folk ville ha støttet ham enn å anke søksmål mot ham, ville han ha vært bedre i stand til å hjelpe dem.


Avrei potuto langt prelevare se ci fosse stato buon senso e appoggio da parte di tutti.

Con tanti utenti che invece chiedono il fallimento via tribunale e avvocati, non è una strada percorribile.

L’errore è stato fatto da chi vi ha convinto che fare causa è la scelta giusta

– Francesco The Bomber (@bomberfrancy) 16. juni 2018

Du kan ikke irritere oss / folk for å være forbanna. Noen av oss hadde litt viktige penger tillit til deg, noen hadde mye.

Du burde ha satt Nano på pause så snart du la merke til det.

Da burde du aldri ha stoppet uttak av bitcoin osv. – Denne delen var din feil..

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. juni 2018

Kanskje og kanskje til og med Xrb-problemet var devs feil..

Det jeg sier er at det var god tid for deg å eksplisitt fortelle folk å trekke ut eller fjerne uttaksfrysingen for andre valutaer, og det gjorde du ikke. At deler på deg og nå folk har mistet mer enn bare XRB.

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. juni 2018

Jeg sier ikke at brukerne handlet riktig, og saksøkingen var heller ikke bra..

Jeg sier er det et øyeblikk da du burde ha sagt “se, politiet er involvert, ikke sikker på utfallet, ta ut alle tilgjengelige midler hvis du er usikker” i stedet frøs du alt og fjernet valget.

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. juni 2018

Les også: Vil $ 170 millioner BitGrail Hack markere slutten på Nano?

Hva som ligger foran BitGrail-ofre: Refusjon eller lang ventetid

BitGrail har stanset all handelsaktivitet siden beslag av eierandelen, og alle lenker på hjemmesiden deres lenker direkte tilbake til kunngjøringen som bekrefter myndighetsengasjement. I et lite innlegg som ble sirkulert på deres offisielle nyhetsnettverk, bekreftet BitGrail fondets beslag av italienske myndigheter, og oppdaterte samfunnet og brukere som varslet dem om at nettstedet er under “vedlikehold” med en ukjent sluttdato, uavgjort “pre-konkursbehandling.”

Selv om uttalelser om BitGrail-konkursinnleveringer ikke er offisielle eller bekreftet foreløpig, virker det som om skjebnen er forseglet.

Nyhetene om beslag har opprørt mange når rettshåndhevelse blir involvert i denne typen saker, men prosessen med gjenoppretting er treg, og noen ganger kan det ta flere måneder eller til og med år for gjenoppretting og refusjon. Mens samfunnet er misfornøyd, har Francesco i sin ovennevnte tweet unngått ansvaret ved å si at “Jeg kan ikke gjøre noe”

Selv om det er tidkrevende, er det fremdeles håp for mange om at involvering av autoritet kan hjelpe dem med å få pengene tilbake og håpe at dette stemmer.

Vil det juridiske kurset gi hjelp til å gå seg vill i NANO, eller fiat-ekvivalens, tilbake i krypterlommene til ofrene? Gi oss beskjed om ditt syn på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector