Bitwise Index, som sporer 10 kryptovalutaer, blir med på linjen for Crypto ETF

annonse Phemex

Bitwise Asset Management, som er et krypto kapitalforvaltningsselskap basert i San Francisco, har sluttet seg til køen ved SECs dørstokk for godkjenning av en kryptobasert ETF. Dette vil være den 15. applikasjonen for en krypto / bitcoin-applikasjon som venter på SECs nikk etter en rekke avslag og forsinkelser som søkeren har sett fra SEC.

Bitwise kapitalforvaltningsapplikasjon ser ut til å være en løsning

Den nye ETF vil bli kalt Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund og en registreringserklæring om aksjene i Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund ETF er arkivert til US Securities and Exchange Commission (SEC), men har ennå ikke blitt erklært effektiv. ETF tar sikte på å spore avkastningen til Bitwises HOLD 10-indeks, en markedsvektet indeks av de 10 største kryptovalutaene, balansert hver måned. For tiden består indeksen av BTC (58,7%), ETH (17,7%), XRP (7,7%), BCH (6,1%), XLM (3,4%), LTC (2,3%), ZEC (1,1%), XMR ( 1,0%), ETC (0,9%).

Indeksen bruker 5-årig utvannet markedsverdi i stedet for en rett markedsverdi, flere kriterier, inkludert handelsvolum og konsentrasjonshistorikk, sammensatte priser, sirkulerende forsyning, flere datakilder, månedlig ombalansering og spesifikke retningslinjer for sjeldne hendelser som harde gafler for å beskytte. integriteten til kurven.

En ETF eller det børshandlede fondet er en omsettelig verdipapir som sporer en gruppe eiendeler og handles som aksjer på en børs. Mens andre 14 søknader til SEC har blitt arkivert for rene vanilje Bitcoin-bare ETF, ifølge CNBC, er Bitwise det eneste firmaet som søker om en ETF som vil spore flere digitale eiendeler.

Bitwises globale forskningssjef Matt Hougan ble sitert og kommenterte den kunngjøringen at,

“Våre undersøkelser viser at en indeks-sporingskurv med flere kryptovalutaer oppfører seg annerledes enn en enkelt mynt. Som sådan tror vi at begge typer eksponering må sees på av investorer når de vurderer det voksende kryptovalutaområdet. Vårt syn er at dette nye området har mange likheter med introduksjonen av handels-ETFer for 10 til 15 år siden. ”

Kommentarene hans fortsatte å si det

“På den tiden så vi lanseringen av ETF-er med en vare som sporer gull, sølv, råolje og andre varer, samt ETF-er som sporer diversifiserte råvareindekskurver. Vi ser mange likheter her. ”

Les også: Bitcoin ETF-entusiasme eksploderer, Bulls har allerede tatt ansvaret

Bitvis erfaring med å administrere kryptoer gjør det til en sterk friere for ETF-godkjenning

Å ha sin egen kryptoindeks gir Bitwise fordelen når det gjelder noen bekymringer som SEC har reist til prising av ETF og kryptorisikoreduksjon som Bitvis ville allerede gjort det samme for indeksinvesteringene og fondet.


Bitwise Asset Management opererer via sine to datterselskaper Bitwise Index Services, LLC er en og Bitwise Investment Advisors, LLC. Bitwise Index Services utvikler kryptovalutaindekser og forsker innen kryptovalutainvestering mens Bitwise Investment Advisors, LLC sponser amerikanske og ikke-amerikanske private fond som investerer i kryptovalutaer.  

Bitwise har et sterkt ledelsesteam som kombinerer sin moderne programvarekompetanse med flere tiår med kapitalforvaltningserfaring – fra selskaper som Facebook, Wealthfront, BlackRock, NYLife Investments, IndexIQ, US Commodity Funds, Goldman Sachs, JPMorgan og ETF.com

Bitwise Asset Management ble grunnlagt i 2017 og er en kapitalforvalter. Bitwise lanserte det første kryptovalutaindeksfondet, Bitwise HOLD 10 Private Index Fund, 22. november 2017. støttes av ledende institusjonelle og individuelle investorer, inkludert,

Khosla Ventures, General Catalyst, Blockchain Capital, Naval Ravikant, Alison Davis, David Sacks, Elad Gil, Adam Nash, Adam Ludwin, Suna Said og Avichal Garg.

Firmaet er en partner for enkeltpersoner, økonomiske rådgivere, familiekontorer, investeringsforvaltere og institusjoner i navigering av kryptovaluta.

Ettersom køen for Bitcoin / Crypto ETF øker og kryptomarkedet modnes, er det ikke en veldig behagelig posisjon for SEC å unngå problemet ytterligere ved å forsinke det eller kan avvise det. Derfor tror mange analytikere at SEC kan endre holdning denne gangen.

Er Bitwise en bedre kandidat sammenlignet med andre for å få en SEC-lisens for en krypto-ETF? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector