Bitwise presenterer Bitcoin [BTC] Market ‘Myth-Buster’ statistisk rapport til SEC

annonse Phemex

Bitwise Asset Management er en av ETF-søkerne i USA, som primært har jobbet med due diligence i år. I mars ga den ut en rapport som fremhevet en dyster sannhet om kryptovalutamarkedene: det “falske rapporterte volumet på børser.” Det bar imidlertid en sølvfôr til det, da det ble avslørt at forbi den falske volumskyen eksisterer helt greit fritt marked ‘av kryptovalutaer.

Bitwise har sendt inn en annen rapportere til SEC (Securities Exchange Commission) som antyder at handelen på ‘utvalgte’ Cryptocurrency Exchange er liten, men effektiv nok til å bygge en ETF på den.

Les også: Decoding Bitwise Report – Wash Trading and the “Real 10” Volumes: Expert Opinion

Bitvis forskningGlobal tilstedeværelse av handel med kryptovaluta-børser (Forskning)

Ti bytter med ekte volum

I samsvar med den forrige rapporten påpekte den nye forskningen at det rapporterte volumet på bare ti børser ble publisert riktig. Alle de andre børsene rapporterte falske ‘ikke-økonomiske’ data for å få rangering på CoinMarketCap. Dette tiltrekker seg flere kunder, og ledelsen krever også store avgifter for notering. Likevel er ‘vaskehandel’ ikke-økonomisk; dvs. det påvirker ikke prisen på eiendelen. 

Arbitrage mellom kryptobytteArbitragehandel mellom ‘Ti’ børser nevnt i Bitwise Report

Videre kjører spotbørsene nevnt i rapporten også et nøye overvåket prismiljø der manipulering ikke er mulig på grunn av Bitcoins digitale natur som gir en mulighet for umiddelbar handling som bringer markedene til paritet igjen.

“Arbitrage på børser har forbedret seg betydelig” Det inkluderte også det faktum at “Fungibiliteten og transportabiliteten til bitcoin skaper et nesten perfekt miljø for arbitrage mellom forskjellige handelssteder.”

Bitcoin Futures Trading

Rapporten fremhevet også at Bitcoin Futures Trading-markedet er betydelig sammenlignet med det faktiske spothandelsvolumet på børser. Videre trekker futuresprisen i de mest anerkjente markedene sin indeks fra disse betrodde ti børsene nevnt ovenfor. Videre, i forhold til det faktiske spothandelsvolumet, er handelsvolumet til Bitcoin Futures rundt 30% av spotvolumet.


“CME Futures-prisen kommer fra børser som bidrar til Bitwise NAV-metodikken”

Bitvis rapportInstitusjonelle børser som henter pris fra spotbørser

Børsene inkluderer Bitstamp, Coinbase, itBit og Kraken. Videre gikk det for å etablere en global relevans av prisen på børser og regulerte markeder utenfor USA. Amun AG er et sveitsisk basert firma som har gitt ut fire kryptobaserte Exchange Traded Product på SIX Exchange.

… Hvert regulerte kryptoprodukt som har blitt lansert – enten det er i USA eller Europa – har trukket priser enten helt fra, eller i tilfelle XBT-leverandør, nesten utelukkende fra en delmengde av de 10 børsene som i denne presentasjonen er fremhevet som “ekte”.

Bitwise ETF-forslag

Funnene over statistiske modeller antyder at Bitcoin-markedet er sunnere og mer modent enn den vanlige oppfatningen. I tillegg til, ifølge SEC-retningslinjene, gjelder ikke et lite volum godkjenningen så lenge det er sikkert. De to forsikringene som SEC trenger for ETF-godkjenning er:

1) Unik motstand: At bitcoin-markedet er unikt motstandsdyktig mot markedsmanipulasjon og falske aktiviteter

2) Overvåkingsdeling: At børsnoteringen har inngått en overvåkingsdeling

avtale med et regulert marked av betydelig størrelse

Les også: SEC er ikke mot Crypto ETF – Bitwise Explains

I følge denne rapporten tilfredsstiller Bitcoin-markedene begge disse forholdene. Videre vil Bitwise ETF utlede sin pris fra ‘ti’ børsene selv.

“Vi trekker priser fra 10 kryptobørser som representerer stort sett alt handelsvolumet i spot bitcoin-markedet.”

Sist, men ikke minst, siterte rapporten også at i motsetning til hva mange tror, ​​ville ETF ikke ha så enorm innvirkning på markedet. Mens Bitwise erkjente det faktum at markedet kunne bli overveldet av lanseringen av en ETF, vil den snart bli absorbert av markedet.

“I løpet av året kan et spotmarked som handler $ 273 millioner dollar per dag, lett absorbere 3 milliarder dollar i totalt innstrøm … I dag har disse plattformene [ETF-handelsplattformer] detaljerte due diligence- og godkjenningsprosesser som jevner ut aktivaveksten.”

Tror du at Bitwise har bygget en sterk sak for ETF-godkjenning neste gang? Vennligst del dine synspunkter med oss. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map