BlackRock bekrefter investering i Bitcoin Futures, hva betyr det for BTC-pris?

annonse Phemex

I løpet av den siste uken har kryptosamfunnet vært vanvittig over Blackrock, et $ 7 billioner fond, som skisserer det potensielle overgangen til Bitcoin futures trading. Blackrock, som signaliseres som et tippepunkt for institusjonelle investorer som slutter seg til vognen, kan godt skyve Bitcoin forbi $ 42.000 høyder som ble satt tidlig i februar 2020..

I sin arkivering til SEC, Blackrock, verdens største investeringsselskap, uttalte at det kan investere i Bitcoin-futures i noen av fondene. Innleveringen sier at selskapet bare vil investere i kontantavviklet futures på CTFC-regulerte børser, i stedet for å foreta direkte kjøp på Bitcoin. Blackrock er en pacesetter i finansverdenen, og kryptosamfunnet har ventet spent på at de skulle begynne å investere i Bitcoin. 

“De eneste bitcoin-futuresene som fondene kan investere i, er kontantavviklede bitcoin-futures som handles på råvarebørser registrert i CFTC,” bekrefter innleveringen til SEC.

Arkiveringen nevnte videre to mulige fond som kan ta opp Bitcoin-investeringer – BlackRock Global Allocation Fund og BlackRock Funds V.

Så hva betyr Blackrocks inntreden i krypto for Bitcoins pris og det samlede kryptomarkedet? 

Hvorfor Blackrock’s futures kunne øke BTC-prisen

Hvis det lykkes, representerer Blackrocks siste arkivering en omstilling i selskapets investeringsstilling på Bitcoin. Selskapet har tidligere avskjediget Bitcoin gitt de høye volatilitets- og reguleringsutfordringene, men det ser ut til at selskapet snur et nytt blad. Blackrock bygger for tiden juridiske og operasjonelle stiftelser for å handle Bitcoin.

Bitcoin futures etterspørsel øker

Arkiveringen signaliserer en ny daggry for Bitcoin-samfunnet, ettersom nye institusjonelle og detaljistinvestorer blir med i samfunnet gjennom Blackrock. Kan en økning i etterspørselen etter Bitcoin-produkter fra Blackrock-kunder være årsaken til at det største investeringsfondet byttet sine avvikende kommentarer til Bitcoin?

Lanseringen av Bitcoin-futures på Blackrock-fond viser at kundene er mer mottakelige for Bitcoin til tross for volatiliteten ettersom verden omfavner BTC som en globalt investerbar aktivaklasse. Dette kan øke prisene for adopsjon av kunder på Bitcoin – spesielt institusjonelle og akkrediterte investorer. 

“Når industrien modnes, begynner tradisjonelle institusjoner å legge merke til potensialet i Bitcoin og krypto som helhet. Vi ønsker velkommen til alle nye deltakere når vi legger veien mot vanlig adopsjon. Blackrocks initiativ er bare ett av mange flere som kommer, ”sa Jack Tao, administrerende direktør i Phemex.

Erstatter gull?


Blackrock’s oppføring i Bitcoin baner vei for eiendelen til å endelig erstatte gull som den ledende verdibutikken over hele verden. Etter å ha konkurrert voldsomt de siste årene om tittelen “safe haven king”, kan Bitcoins tillegg til Blackrock sine eiendeler se investorer foretrekke den digitale eiendelen fremfor den skinnende steinen. 

I november, en måned før SEC-arkivering, Blackrock’s CIO, snakket Rick Rieder til CNBC og hevdet at den digitale eiendelen har potensial til å erstatte gull i fremtiden. Han sa, 

“Tror jeg det er en holdbar mekanisme, tror jeg det vil ta gullets plass i stor grad? Ja, det gjør jeg, fordi det er så mye mer funksjonelt enn å føre en gullstang rundt. “

Når etterspørselen etter Bitcoin-futuresprodukter øker, og tilbudet om at Bitcoin som erstatning for gull også øker, forventes det at volumene over kryptobørsene vil øke i takt med at investeringen i detaljhandel følger institusjonelle investeringer. 

Bitcoin Bull Market Rise to New Market ledere

Kryptobørs vil uten tvil være de største mottakerne av Blackrocks beslutning om å kjøpe BTC-futures. Når detaljkunder strømmer inn og FOMO til Bitcoin-futures, er det avgjørende å velge den beste børsen for å utføre handler. 

Blackrock er imidlertid det siste, men ikke det eneste selskapet som kommer inn på krypto. Microstrategy har akkumulert Bitcoin til en verdi av over 1,5 milliarder dollar siden oktober, og flere selskaper som øker eksponeringen mot Bitcoin gjennom gråtoner, har forårsaket en total omveltning i kryptomarkedet – dessuten kryptoderivatmarkedet. 

Phemex, en av de raskeste kryptobørs- og futuresplattformene, har dukket opp som en av de beste stigende krypto-futures trading-børsene ved å tilby de raskeste og billigste måtene for detaljhandel å handle futures og spot Bitcoin-priser. Med et tilbud på opptil 100X utnyttelse av futures, kan klienter på børsen forsterke deres potensielle fortjeneste gjennom sine marginerte produkter. Børsen tilbyr også en brukervennlig plattform for handel med spotkontrakter. 

I tillegg vokser DeFi-rommet massivt ettersom nye blockchain-baserte produkter tar sikte på å minimere de ineffektive prosessene i den tradisjonelle økonomiske verdenen. Phemex tilbyr sin ‘Earn Crypto’ kapitalforvaltning som tillater brukere opptil 10% APY gjennom “Fixed and Flexible Saving” -alternativer. Fleksible kontoer tillater øyeblikkelig uttak og innskudd når som helst.

Den Singapore-hovedkvarteret tilbyr myntoppgjorte og kontantoppgjorte futures, i likhet med Blackrock-arkivering, på en høyytelsesplattform med over 300.000 transaksjoner gjennomført hvert sekund og en 1 millisekunds handelsutførelse. 

Avskjed

Blackrocks inntreden i kryptoarenaen puster en ny bølge av frisk luft inn i markedet, og kanskje starter den største institusjonelle investeringen i krypto. Når nye brukere kommer inn i feltet, vil det være viktig å finne effektive kryptobørs som Phemex for å gjøre reisen sin trading crypto futures sømløs og hyggelig. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector