Blackrock, verdens største ETF-selskap som utforsker kryptovalutaer, noe som kan skyte prisen i været

Det globale investeringskraftverket har all ammunisjon for å snu bord for kryptovalutaer og ta prisene skyover

Rapporter har dukket opp at Blackrock, det amerikanske globale investeringsforvaltningsselskapet som har over $ 6,3 billioner i eiendeler under forvaltning, har opprettet en fungerende gruppe for å undersøke kryptovaluta. Det sies at gruppen har blitt sammensatt fra forskjellige deler av virksomheten for å se på kryptovalutaer og deres grunnleggende infrastruktur, blockchain.

Blackrock har makten til å gjøre formuer

Den New York-baserte finansielle giganten har alle hovednervene til verdens globale investeringer: It’s the verdens største kapitalforvalter, overvåker ca $ 6 billioner i klientpenger. Det er et beløp som er større enn BNP i alle land på jorden bortsett fra USA og Kina, som tydeliggjør BlackRocks investeringsbeslutninger skaper krusninger som ruller gjennom alle større globale markeder.

BlackRock’s godt utformede produkter involverer ikke mye beslutningstaking fra investorene. Dette er nesten ikke-hjerne å tjene penger i. Det er den største leverandøren av passive børsnoterte fond, med $ 1,5 billioner investert i iShares-fondet, som er under Blackrock’s Management. Ikke bare det, BlackRocks institusjonelle aksje- og obligasjonsbeholdninger, hvorav de fleste forvaltes aktivt, er betydelig større enn ETF-portefølje.

Ikke bare produkter, men alle investeringsvalg som selskapets 135 investeringsteam tar om hvor de skal distribuere pengene, påvirker og påvirker utallige andre investorer.

Blackrock har vært vokal på Blockchain og cryptos siden i fjor

I februar 2018, BlackRocks globale sjef for investeringsstrategi Richard Turnill hadde sagt at investorer bare skulle vurdere kryptovalutaer som for eksempel bitcoin hvis de er forberedt på å miste alt, men BlackRock ser mye potensiale i det underliggende distribuert hovedboksteknologi – blockchain. For å sitere ham,

“Vi ser at kryptokurver potensielt blir mer brukt i fremtiden når markedene modnes. Likevel mener vi for øyeblikket at de bare bør vurderes av de som kan mage potensielt fullstendige tap, “

I fjor i oktober 2017, Richard Turnill, snakket med Business Insider, sa at kryptokurver har opplevd “spektakulære prisøkninger” de siste månedene, noe som førte ham til å konkludere:

“Jeg vil si at kryptokurver viser mange kjennetegn ved en boble akkurat nå.”

Den samme følelsen ble ekko av BlackRock-sjef Larry Fink som uttalte at Bitcoin er en indeks for hvitvasking for å sitere ham,

“Bitcoin viser deg bare hvor stor etterspørsel etter hvitvasking det er i verden,”

Mens topptjenestemennene i Blackrock har vært skeptiske til kryptokurver i deres bemerkninger, bør det bemerkes at det aldri var av deres radar da noen eller den andre snakket om det i media. Og nå med skiftende tider – opprettelse av nye produkter, forskrifter som utarbeides og andre institusjoner som viser interesse, kan BlackRock se på kryptovalutaer.


Les også: Bitcoin (BTC) rister bjørnene av mens DASH, EOS, & NEO dukker opp som vinnere

Blackrock-nyheter får kryptomiljøet begeistret

Rapporten om at Blackrock har utforsket kryptovalutaer, har fått kryptosamfunnet begeistret. Mange mennesker som bruker twitterhåndtaket, anbefaler at det er riktig tidspunkt kjøp bitcoins.

Blackrock, en av de største kapitalforvalterne i verden, har opprettet et team for å utforske hvordan de kan komme inn på kryptomarkedene.

Enkelt svar: Kjøp Bitcoin

– Pomp? (@APompliano) 16. juli 2018

Noen få til og med delte en mening om at hvis BlackRock, det største ETF-selskapet, blir involvert, er SEC vil ikke ha noen grunn til å motsette seg den kommende bitcoin ETF-avgjørelsen, som ble arkivert av CBOE.

Forskjellen mellom en fremtid & en ETF er at en ETF må ​​kjøpe den underliggende og ta likviditeten ut av markedet.

Når verdens største ETF-selskap ser på Crypto og SEC ikke har noen reell grunn til å blokkere neste ETF, kan det bli litt spennendehttps://t.co/eFAYwnGdyN

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 16. juli 2018

Enten BlackRock-investorer eller ikke, er utforskningsnyhetene også en stor nyhet for kryptosamfunnet, da new age-teknologien har kunnet fange interessen til denne enorme investeringsgiganten. Fremtiden ser definitivt veldig lys ut.

Vil Blackrock endre holdning til kryptovalutaer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector