Børs som støtter segwit2x gaffel og hva du kan forvente for B2X mynter

annonse Phemex

Så endelig er Bitcoin Segwit 2x her. Gaffelen som var planlagt i midten av november ble avlyst midt i avvisningen fra forskjellige internasjonale samfunn. Den gang var gaffelen planlagt til bitcoinblokk 494 784 som skulle utvinnes på en dato rundt 16. november 2017. Da ble Segwit 2x sett på som et angrep fra store selskaper og gruvearbeidere for å ta kontroll over Bitcoin. Men alt som er forbi, og det er bekreftet at Bitcoin segwit 2x vil finne sted 28. desember 2017 i en blokk på 501451.

Den oppdaterte veikartet for prosjektet innebærer 28. desember som den angitte datoen for gaffelen, og i sin nylige kunngjøring bekreftet Terlouw denne utviklingen:

“Teamet vårt vil gjennomføre Bitcoin hard gaffel, som var planlagt i midten av november,”

Den siste boom i antall bitcoin gafler

Dette året har vært et år med gafler for bitcoin, og vi har sett fire vellykkede gafler til nå, nemlig Bitcoin Cash i august, Bitcoin Gold i november, og Bitcoin Diamond og Super Bitcoin i desember. Alle disse valutaene tilbyr sine egne forbedringer av de debatterte problemene i eksisterende Bitcoin. De fleste av disse løsningene handler om skalerbarhet, personvern og gruvesentralisering.  

Og for ikke å nevne at denne listen ikke inkluderer de ryktene uoppdagede kommende gafler til Bitcoin. Noen av disse inkluderer Bitcoin God (Jesus selv er her!), Bitcoin Silver, Bitcoin Uranium, Bitcoin Cash Plus og Lightning Bitcoin.

En av de nylig omtalte gaflene på juledag er en Blockchain Angel Investor som debuterte sin egen ‘versjon’ av Bitcoin, Bitcoin Gud (GOD), og andre gafler kommer til å bli med i ligaen med gaffelte Bitcoin-mynter.

Listen over børser som støtter Segwit 2x

Del 2 av SegWit2x har ikke hatt mye publisitet ennå, og store børser mangler noen offentlig uttalelse rundt det. Men nettstedet til B2X har vist navn på noen børser som er overbevisende om dem er HitBTC og Yobit.

Antall børser som støtter Segwit 2x er fremdeles ikke klart, da de fleste av de store børsene som Bitmex fremdeles skal gi noen oppdatert offisiell uttalelse. I skrivende stund nettstedet til segwit 2x kl http://b2x-segwit.io støtter 8 sentraler og lommebøker, disse er:

  1. https://hitbtc.com/
  2. https://yobit.net/en/
  3. https://exrates.me/
  4. https://zumminer.com/
  5. https://localtrade.pro/
  6. https://needlecoin.org/
  7. https://www.wmtransfer.com/
  8. https://freewallet.org/

Når vi snakker om eksisterende SegWit2x-futures, siteres Terlouw på nettstedet for å si:

“Samtidig har handel med [SegWit2x] futures blitt utført på noen børser i lang tid. HitBTC er blant dem. ”

Coinmarket cap viser allerede Segwit 2x futures og HitBTC og Yobit er de støttende børsene. Det kan være et godt valg å flytte noen av bitcoinsene dine til disse børsene hvis du prøver å tjene B2X-myntene dine!

Men vi graver dypt og fant offisiell uttalelse for bitfinex publisert rett før siste planlagte siste dato for Segwit 2x i midten av november. De uttalelse sier klart å gi to versjoner av BTC og bekrefter å gjøre Segwit 2x tilgjengelig som B2X på børsen.

Hva kan du forvente for Segwit 2x (B2X)

De siste ukene ‘Bitcoin kontanter’En av de første bitcoin-gaflene som dukket opp i august, har hatt en bemerkelsesverdig vekst og er det sentrale snakkepunktet for hele kryptoindustrien. Trekkraften rundt bitcoin kontantprisøkning har ført til skift i gruvedrift og investorers atferd som har påvirket Bitcoins pris.

På det tidspunktet da de første tipsene om segwit 2x comeback 19. desember ble signalisert, registrerte futuresprisene på B2X-mynter en økning fra under $ 200 til $ 600. Prisen siden den gang har vist en studieøkning og den nåværende prisen på Segwit 2x framtid ligger på $ 960.

Bitcoin-fremtiden er lys

Vi roser alle innsatsen til bitcoin-samfunnet for å gjøre bitcoin bedre hver dag. Selv om det er noen gullgravere som prøver å fylle lommene og visse prosjekter som ikke er levedyktige og ikke bør oppmuntres i det hele tatt.

Til slutt er det få nettsteder du kan besøke for å få vite mer om gaffel

http://b2x-segwit.io

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2595620

https://t.me/Segwit2_X

https://twitter.com/Segwit_2X

Gi oss beskjed om dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarene nedenfor, eller skriv til oss på [e-postbeskyttet]

Det presenterte innholdet kan inneholde personlig oppfatning av forfatteren og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me