BTC, ETH, XRP Prisanalyse for uken 25. juni til 1. juli – en blandet uke med gode langsiktige positive

annonse Phemex

Denne uken kom som en lettelse for mange kryptoinvestorer og entusiaster med god langsiktig utvikling. Ikke mye positivt for prisen på store kryptovalutaer, men definitivt en kjøpspuls på slutten av uken som kjøpte Bitcoin tilbake over det viktige motstandsnivået på USD 6000. Kryptomarkedet har lagt til over 26 milliarder dollar de siste to dagene på vei til i helgen, da store eiendeler inkludert bitcoin, Ethereum og Bitcoin Cash steg med to sifre.

Med økningen i volumer og tilstrømning av USD til kryptoer, har mange overentusiastiske analytikere og støttespillere allerede snakket om at kryptomarkedsføringen gikk inn i en kortsiktig okselfase, men det er fortsatt for tidlig å forutsi. Den siste uken og et par uker framover vil det være mer en lakmusprøve for store kryptovalutaer å være over motstandsnivået enn å eksponentielt vokse. Fra bedriftsfronten er de viktigste nyhetene som ble fanget denne uken, at Facebook reverserer sin annonseringspolitikk for kryptovalutaer.

Kilde Coin360.io, tilgjengelig kl IST 11.11 den 1. juli

Bitcoin [BTC]

Bitcoin, lederen av pakken, så en klar kamp mellom oksene og bjørnene. Da bjørnene hamret i første halvdel av uken, kom oksen tilbake bankende på slutten med uken som endte med en gevinst på 5,65%. Markeringskapitaliseringen var på 106 milliarder dollar. Prisene nådde høydepunktet på USD 6465,51 og det laveste punktet på USD 5835,78 i løpet av uken, og viste en klar krangel rundt motstandsnivået på USD 6000. Børsene som var mer aktive, i volumer, med BTC over forskjellige par denne uken var Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) og ZB.com (4,38%). Et interessant faktum med hensyn til volumhåndtering av børsen, det mest handlede paret ser ut til å være BTC / USDT et interessant par, når det gjelder den mest ustabile kryptoen parret med den stabile myntbindingen.

Noen få stemmer som ble notert snakket om Bitcoin. Tyler Winklevoss sammenlignet Bitcoin med Digital Gold. Ron Paul, tidligere medlem av den amerikanske kongressen og en fremtredende rådgiver for Mises Institute, ble sitert og sa Bitcoin, gullstøttet valuta kan eksistere sammen i Free Society. Allianz viktigste økonomiske rådgiver, Mohamed El-Erian, sa at Bitcoin ville være i et kjøpsterritorium hvis det ville falle 5000 USD.

Les også: Kryptovalutaprisanalyse for uken 18. juni til 24. juni – Nedadgående spiraler fortsetter som regelverket tøffer

Ethereum [ETH]

Ethereum, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, har også klart å sprette av støtten på samme måte som Bitcoin og andre kryptoer. Det hadde vært i veldig grunt rødt, men etter å ha sett mange grønne topper da uken endte. Som vi rapporterer var ETH like under 0,96% etter å ha sett noen høyder som var for på grunn av kult å bli lagt merke til. Eterprisene, på toppen, var på 461,21 USD og lå på 419,68 USD igjen, og viste igjen et bredt spekter som oksene og bjørnene kjempet på. Børsene som var mer aktive, i volum, med ETH på tvers av forskjellige par denne uken var CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) og Finance (3,69%). ETH / USDT-par genererer maksimale volumer

Noen nyheter denne uken rundt Ethereum var Et kryptosikringsfond, lokalisert i Austin, kalt Multicoin Capital og støttet av Chris Dixon, Andreessen Horowitz var veldig positiv til Ethereums fremtid og gikk ned på Ripple og Litecoin. Sør-Afrikas sentralbank har avsluttet et flerbankprosjekt for å teste bank-til-bank-betalingsoverføringer ved hjelp av den Ethereum-baserte plattformen Quorum under “Project Khokha.” Basketballteamet Sacramento Kings har også bestemt seg for å bryte Ethereum til Fund Tech Tech Education Scholarships.

Ripple [XRP]

XRP fulgte også trenden med at andre mynter bryter den synkende trendlinjen. Det støttet fremdriften, selv om det også så salgstrykk på høyere nivåer da bjørner begynte å angripe og lukket uken i rødt med et fall på 3,47%. XRP-priser, på toppen, var denne uken på USD 0,491110 og var på et lavt nivå på USD 0,427302. Børsene som var mer aktive, i volumer, med XRP på tvers av forskjellige par denne uken var CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) og Bithumb (8,88%). XRP / USDT-par genererte maksimale volumer etterfulgt av XRP-par med japansk JPY og koreansk KRW.

XRP samlet nyheter som inkluderte SBI Holdings styreleder som sa Ripple (XRP) er neste globale standard for kryptovaluta og penger. Ripple fant også en ny partner i det indiske banksystemet i form av Kotak Mahindra Bank, som vil tillate Kotak å dra nytte av xCurrent for å muliggjøre raskere og mer effektive betalinger.

The Other Movers and Shakers

De andre myntene som kom til toppen og bunnen denne uken ifølge Coin Market Cap (tilgjengelig 1. juli kl. 23.30 IST) var

Flyttere

  • SelfKey- viser en økning på 396,03%
  • SalPay- viser en økning på 170,11%
  • Whalecoin – viser en økning på 132,34%

Shakers

  • Peepcoin- Viser et fall på 92,95%
  • Zippie – viser et fall på 45,59%
  • Token Desk – viser et fall på 45,57%

Hva tror du vil være følelsen av kryptomarkedene neste uke? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me